Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kruk skúsenosti?

Príspevok v téme: Kruk skúsenosti?
marrrty

Dobrý deň. Prosím vás, máte niekto skúsenosti so spoločnosťou KRUK? Dnes mi poštárka doniesla dopis od tejto spoločnosti, kedže som nesplácala požičku z nebankovky a oni to už predali na vymáhanie. Zatial som tam nevolala, čo som v strese, kedže som nikdy takéto dlhy nemala. Čo bude nasledovať??

DarinaD

je to spoločnost ktorá odlupuje pohľadavky a následne ich vymáha. Je to bežný postup. Ze to niekto považuje za nevyhodne je iba uhol pohľadu

ZoraX

asi sa už nedozvieme přečo to nie je vyhodne a nevyplati sa to. Je to asi nejaky nespokojný klient, inak si to neviem vysvetlit

Arturitova

aj mna to zaujima, podpisany o máme už cca pol roka a tiež je všetko v poriadku. Je to totiž ovela lepšie jako hradit celu čiastku, na ktoru člověk nemá

black124

Spústa príspevkom na tejto stránke jer zrejme od zamestnancov firmy KRUK. Teda vystupujú tu ako dlžníci a sú hapy s existencie firmy. Opak je ale pravdou. Viete koľký z vás podpísali dohody resp. splátkový kalendár a pritom ste nič podpisovať nemuseli nakoľko je váš dlh premlčaný? Hups...nepovedali vám to pri podpise splátkového kalendára? To ale mali. Viete, že existuje rozsudok Španielskeho súdu, ktorý rozhodol o tom, že pri uzatváraním pôžičiek od nebankových subjektov boli porušené práva dlžníkov a na základe tohto rozsudku rušia naše súdy exekúcie bývalej nebankovky Pohotovosť. Provident je to isté a KRUK nakúpil portfólio Providentu. Vy ste ale úver od spoločnosti KRUK nebrali. Nebuďte ovce.

Marcela999

zrovna dnes som čitala,ž veľmi veľa ľudi kde dostane dopis z Kruku tak ho zahodí. Robia zle.Tiež som to skoro tako spravila.Prečitala som ho celý asi 5x a až vtedy som to začala riešiť. Bola to ztv.posledna šanca.