Dobrý deň. Prosím vás, máte niekto skúsenosti so spoločnosťou KRUK? Dnes mi poštárka doniesla dopis od tejto spoločnosti, kedže som nesplácala požičku z nebankovky a oni to už predali na vymáhanie. Zatial som tam nevolala, čo som v strese, kedže som nikdy takéto dlhy nemala. Čo bude nasledovať??
Kruk skúsenosti?
je to spoločnost ktorá odlupuje pohľadavky a následne ich vymáha. Je to bežný postup. Ze to niekto považuje za nevyhodne je iba uhol pohľadu
asi sa už nedozvieme přečo to nie je vyhodne a nevyplati sa to. Je to asi nejaky nespokojný klient, inak si to neviem vysvetlit
splátkový kalendár som u nich podpísala v novembri minulého roku a všetko je v poriadku.
podľa mna to píše nejaký nespokojný a zhrozený klient danej spoločnosti.
prosím, mohol by niekto vysvetliť, prečo je to celé podvod? Mne to jako podvod neprijde.
aj mna to zaujima, podpisany o máme už cca pol roka a tiež je všetko v poriadku. Je to totiž ovela lepšie jako hradit celu čiastku, na ktoru člověk nemá
tiež by ma to zaujimalo, mám u nich podpísaný splatkový kalendár a zatial somtam žiadnu chybu nenašla.
prečo je to nevýhodné, prečo by to ludia nemali podpisovat?
Spústa príspevkom na tejto stránke jer zrejme od zamestnancov firmy KRUK. Teda vystupujú tu ako dlžníci a sú hapy s existencie firmy. Opak je ale pravdou. Viete koľký z vás podpísali dohody resp. splátkový kalendár a pritom ste nič podpisovať nemuseli nakoľko je váš dlh premlčaný? Hups...nepovedali vám to pri podpise splátkového kalendára? To ale mali. Viete, že existuje rozsudok Španielskeho súdu, ktorý rozhodol o tom, že pri uzatváraním pôžičiek od nebankových subjektov boli porušené práva dlžníkov a na základe tohto rozsudku rušia naše súdy exekúcie bývalej nebankovky Pohotovosť. Provident je to isté a KRUK nakúpil portfólio Providentu. Vy ste ale úver od spoločnosti KRUK nebrali. Nebuďte ovce.
zrovna dnes som čitala,ž veľmi veľa ľudi kde dostane dopis z Kruku tak ho zahodí. Robia zle.Tiež som to skoro tako spravila.Prečitala som ho celý asi 5x a až vtedy som to začala riešiť. Bola to ztv.posledna šanca.