Som veľmi nízka

Príspevok v téme: Som veľmi nízka
Malunkaaaa

Ahojte.
Mam 16 rokov a LEN 153 cm. Som úplne z toho zničená...ja viem,môžem si za to sama. Totižto trpela som anorexiou a tak som si rast zastavila a veľmi ma to trápi. Už som sa z nej dostala (sú to asi 2 mesiace čo sa snažím normálne stravovať) ale bojím sa že už nenarastiem. Dokonca ani chlapca si nenajdem pretože moja výška je problém.
Je tu niekto taký ako ja s nízkou výškou? Ak áno,ako sa s tým vyrovnávate?

J249

Rastie sa do cca 26- niekto aj dlhšie. Veď nemaš exttra nizku výšku.
Nechuť do jedla prechodne býva. To nie je PPP.
Anorexia -termín znamena nechuť do jedla-môže byť prechodná, bežne ľudom občas prechodne nechuti- a nič za tým nie je .
napr. keď niečo sa nevhodné zje, ale ma niečo iné.(:

ahjaj

do 19. rokov ešte môžeš pár centimetrov ešte podrásť. Nepíšeš, či máš menštruáciu, alebo koľko vážiš. Podporu rastovému hormónu dávajú zo stravy najmä bielkoviny, inak pohyb, korčuľovanie, beh, plávanie, dostatok slnka a spánku.
Mnohí muži majú radšej nižšie ženy. A keď budeš dospelá, ešte si vypomôžeš občasne aj topánkami s opätkami. Teraz si predstav vysokú babu s opätkami, nevyzerá dobre.

Ela89

Ja som mala tiez tento problem a nevedela som ze co stym a kamaratka mi odporucila operaciu na zvecsenie vysky. Robia v nemecku a je to v tom ze ti zlomia nohy a daju ti tam ocelove tyce vdaka nim budes vyssia. Rok som.bola potom na voziku ale stalo to zato predtym som mala 163cm a trz mam neuveritelnych 170 a chlapci sa zamnou otacaju ako nikdy predtym :)