Ahojte.
Mam 16 rokov a LEN 153 cm. Som úplne z toho zničená...ja viem,môžem si za to sama. Totižto trpela som anorexiou a tak som si rast zastavila a veľmi ma to trápi. Už som sa z nej dostala (sú to asi 2 mesiace čo sa snažím normálne stravovať) ale bojím sa že už nenarastiem. Dokonca ani chlapca si nenajdem pretože moja výška je problém.
Je tu niekto taký ako ja s nízkou výškou? Ak áno,ako sa s tým vyrovnávate?
Som veľmi nízka
Rastie sa do cca 26- niekto aj dlhšie. Veď nemaš exttra nizku výšku.
Nechuť do jedla prechodne býva. To nie je PPP.
Anorexia -termín znamena nechuť do jedla-môže byť prechodná, bežne ľudom občas prechodne nechuti- a nič za tým nie je .
napr. keď niečo sa nevhodné zje, ale ma niečo iné.(:
to si neviem predstavit, ze by som absolvovala takuto operaciu, musi to byt hrozne bolestive
To s tou operáciou dúfam ani nemyslíš vážne
ahjaj-vysoké baby práveže vyzerajú dobre s opätkami, skôr nízka žena s opätkami nevyzerá dobre :)
Ela89 dobreeee :D :D :D :D
do 19. rokov ešte môžeš pár centimetrov ešte podrásť. Nepíšeš, či máš menštruáciu, alebo koľko vážiš. Podporu rastovému hormónu dávajú zo stravy najmä bielkoviny, inak pohyb, korčuľovanie, beh, plávanie, dostatok slnka a spánku.
Mnohí muži majú radšej nižšie ženy. A keď budeš dospelá, ešte si vypomôžeš občasne aj topánkami s opätkami. Teraz si predstav vysokú babu s opätkami, nevyzerá dobre.
Mam 152cm, dve deti a som v pohode :-).
No mas to tazke
Ja som mala tiez tento problem a nevedela som ze co stym a kamaratka mi odporucila operaciu na zvecsenie vysky. Robia v nemecku a je to v tom ze ti zlomia nohy a daju ti tam ocelove tyce vdaka nim budes vyssia. Rok som.bola potom na voziku ale stalo to zato predtym som mala 163cm a trz mam neuveritelnych 170 a chlapci sa zamnou otacaju ako nikdy predtym :)
160cm
-odkaz odstránený-