Som veľmi nízka

Príspevok v téme: Som veľmi nízka
Malunkaaaa

Ahojte.
Mam 16 rokov a LEN 153 cm. Som úplne z toho zničená...ja viem,môžem si za to sama. Totižto trpela som anorexiou a tak som si rast zastavila a veľmi ma to trápi. Už som sa z nej dostala (sú to asi 2 mesiace čo sa snažím normálne stravovať) ale bojím sa že už nenarastiem. Dokonca ani chlapca si nenajdem pretože moja výška je problém.
Je tu niekto taký ako ja s nízkou výškou? Ak áno,ako sa s tým vyrovnávate?

malinkaaa

ahoj :) v prvom rade gratulujem že si sa dostala z anorexie, chce to veľa snahy takze mas moj rešpekt
k tej výške, ja osobne mám 160cm a som maximálne spokojná doteraz ma nenapadlo sa tým nejak obťažovať a to nosím balerínky, štekle sú nepohodlne a cítim sa s nimi ako kobyla na chodúľoch

blabla

No ja som vysoká a ešte aj pri sebe. Za mladi som bola štíhla. A moja svokra, aké mám veľké nohy, aká som dlhá, chudá a pod. Teraz zase, že som tučná, veľká. Ona má číslo oblečenia vyše 50 a ja 44 a furt mi núka svoje starecké veci. Niekedy by som chcela byť malá. Hlavne, že si zdravá a netráp sa.

Lenia

a_dr1a
Už zase sa tu chvasceš, že majú o teba muži záujem, a napriek tomu si stále sama ?? Asi to bude tým, že keď zistia, aká si neznesiteľná a namyslená, tak od teba utečú. Zamysli sa nad sebou, nie si taká "dokonalá" a "úžasná", ako sa nás tu snažíš presvedčiť.

philips

Nechce sa mi čítať tie predchádzajúce odpovede, ale mne osobne sa páčia práveže nízke ženy :-) Tak si z toho nič nerob, nie je to podstatné.