Ahojte.
Mam 16 rokov a LEN 153 cm. Som úplne z toho zničená...ja viem,môžem si za to sama. Totižto trpela som anorexiou a tak som si rast zastavila a veľmi ma to trápi. Už som sa z nej dostala (sú to asi 2 mesiace čo sa snažím normálne stravovať) ale bojím sa že už nenarastiem. Dokonca ani chlapca si nenajdem pretože moja výška je problém.
Je tu niekto taký ako ja s nízkou výškou? Ak áno,ako sa s tým vyrovnávate?
Som veľmi nízka
Zaoberaj sa podstatnym a nie nepodstatnym. Za 2mesiace isto nie si zdrava OK a vyliecena. Anorexia je svinstvo a budes sa musiet kontrolovat roky ak nie cely zivot. Vies ako si si mohla ublizit??
Mohlo to skoncit aj smrtou. Mnohe si tak natrvalo poskodili zdravie, nemozu mat deti ai. Takze nie vyska je tvoj problem
A ja som tiez krpata a sami basketbalisti maju o mna zaujem :D Keby si bola muz, chapem tvoj komplex. Ale si baba. Das si opatky a je. Obliekaj sa vhodne s rozumom a aj nim si pridas cm navyse. No vsetko mas v hlave. Mna vecne na telocviku stavali takmer dozadu na koniec rady a ja som sa vzdy sebavedomo predrala dopredu a povedala, ze tam je moje miesto :D sice som potom slapala "kacaky" za trest ai ale kaslat na to)))
Proste sa nauc milovat taka, aka si, uprav si zivotospravu a chodievaj k odbornikom aby si zas neprepadla anorexii, lebo pri tvojich depkach z vysky mas k tomu zas nabeh predpoklad
A na cm u zien naozaj nezalezi. Mna vzdy maju tendenciu objimat stiskat chranit a pritom ja sa citim ako Xena ze ja by som skor inych zachranila ak nie cely svet :D
Hlavu hore, uzivaj si leto prazdniny a nauc sa milovat taku aka si, hladaj na sebe klady, zdokonaluj sa, uc sa, vzdelavaj sa, bud sikovna sebavedoma a zivotaschopna.
Vies kolko slavnych spevacok hereciek je doslova krpartych? Spevacka Kylie Minogue meria 152 cm, Salma Hayek 157cm, Eva Longoria 157cm, Hilary Duff 157cm, Nicole Richie 152cm, Reese Witherspoon 157cm, Shakira 157cm, Kim Kardashian 157cm, Natalie Portman 160cm, Lady Gaga 155 cm, Vanessa Hudgens 155 cm, Christina Aguilera 157 cm, Kim Kardashian West 160 cm, Jennifer Aniston 164 cm, Britney Spears 163 cm, Jennifer Love Hewitt 157 cm, Madonna 161 cm a pozri ake su slavne uspesne krasne obletovane ai?? Nimi sa inspiruj a od nich sa uc)
Možno ešte vyrastieš pár cm, či už nerastieš? 153 je pomerne málo, ale nie je to katastrofa. Hľadaj si chlapov do 165 cm, pre nich budeš akurát. Alebo nos aspoň 12 cm štekle a budeš mať výšku akurát.
Haha
Komplexy kvoli vyske su mi zname, akurat z opacneho dovodu. Som vysoka a mnoho dospelych chlapov je odo mna nizsi.. No co s tym narobime? Netrap a pre to. Na tomto svet nestoji. Hlavne davaj pozor na svoje zdravie a na vysku sa vykasli, vsetko je to otazka vkusu. Niekomu sa pacia vyskoke zeny, niekomu nizke. Hlavne z toho ziadne depky! Ries to napriklad vysokymi topankami :D. Ja si to napriklad velmi dovolit nemozem. -odkaz odstránený- skus tu napriklad, mozno odtial nieco vydolujes. A hlavne uz ziadne hladovky!
Bud rada, co je male, to je mile.. moja najlepsia kamaratka ma tiez asi 154 cm, a mala vztah nielen jeden., ina kamoska, detto.. ona 155, muz 190.. tancovat mozu iba tak ze ona ma nohy na posteli.. xd.. ale funguje im to, su spolu 14 rokov, z toho 12 manzelia.. treti pripad, spoluziacka zo strednej, asi cca 149 150 cm na vysku ma.. nikdy nedociahla na tabulu pri zotierani musela vyskakovat.. ale nerobila si z toho nic, smiala sa na tom aj ked si chalani z nej sem tam utahovali,. A tiez za sebou uz min, jeden dva vztahy ma.. Netreba sam seba brat prilis vazne, okolie si to vsimne ze chodis smutna, zachmurena, ze nemas sebavedomie.. nieje to o tom, ze kvolu vyske by ta nikto nechcel urcite nie.. musis ukazat ze mas na haku kto si co mysli, vzdelavaj sa, sportuj, do kniznice chod, na kurz nejakeho jazyka, klavir, na spol.tance.. pestuj nejaku kolektivnu zalubu tak sa vacsinou da zoznamit s normalnymi muzmi.. hlavne sa neuzatvaraj, usmievaj sa na svet, je to nakazlive a pritazlive.. :-) vela muzom sa pacia praveze nizsie zeny a nie to, ked je nejaka ako zirafa vysoka.. to je so vsetkym tak, kazdemu sa nieco ine paci.. skor ako tu uz niekto podo mnou podotkol, muzi zvyknu mat problem, ked su nizsi nez ich zena.. ale niekomu ani to nevadi, neriesi proste malichernosti.. pamataj si, ako vnimas ty sama seba, tak ta budu vnimat aj ini.. :-) moj partner je napr. Taky macik roztomily pre mna.. a pritom niekto by povedal, ze ako s takym v uvodzovkach tucnym muzom mozem byt.. ale ja viem sama najlepsie, preco si ho vazim, preco ho lubim, co nanom obdivujem, co sa mi na nom paci, preco som si prave jeho vybrala.. nikoho ineho do toho nic a ja neriesim.. nauc sa takemu flegmatizmu a uvidis, budes stastnejsia.. a ktovie, mozno uz coskoro si sadne stasticko prave na teba a ty stretnes niekoho, kto sa zamiluje do tvojho usmevu, charizmy, vyzarovania, a v neposlednom rade aj do toho, co ty osobne beries ako nedokonalost, dotycny bude brat ako dokonalost.. tvoju vysku.. a ak ti to az tak vadi, este vzdy je tu jedna pomocka ktoru dnes uz muzi nemaju.. nauc sa chodit na vysokych opatkoch s platformou a mas vybavene.. budes vyssia.. ale ver mi, aj na vztahy mas casu hojojoj habadej.. :-) vela stastia :-)
Ahoj, myslím že presne viem ako sa cítiš. Ja mám 24 a 152 cm. Nikdy som nemala žiadny vzťah, nikdy som sa nebozkávala, nikdy o mňa nikto nejavil záujem. Ľudia mi tvrdia, že na výške nezáleží, no ja vo svojom veku vyzerám tak na 15 rokov.
Ty však podľa mňa ešte nejakú tu šancu podrásť máš. Skús zájsť k doktorke, ktorá ti povie či už máš uzavreté rastové štrbiny.
Tiež viem že na internete existuje hudba, ktorá je založená na určitých frekvenciách (nevyznám sa v tom, tak sa tu nejdem hrať na múdru) a niektorí ľudia veria a aj tvrdia, že im to pomohlo narásť. Nechcem ti dávať zbytočné nádeje to možno to naozaj v tvojom veku ešte dokáže nejako nakopnúť rast.
Hahahaha ja zas som velmi vysoky
Ojojooooj kvoli vyske sa netrap
Omnoho horšie to majú nízki muži. To ženy sú vyberavé suky, ktoré majú na mužov 1000 požiadaviek...
Ešte som nepočula, že by si žena nenašla partnera kvôli tomu, že je nízka.