Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som veľmi nízka

Príspevok v téme: Som veľmi nízka
Malunkaaaa

Ahojte.
Mam 16 rokov a LEN 153 cm. Som úplne z toho zničená...ja viem,môžem si za to sama. Totižto trpela som anorexiou a tak som si rast zastavila a veľmi ma to trápi. Už som sa z nej dostala (sú to asi 2 mesiace čo sa snažím normálne stravovať) ale bojím sa že už nenarastiem. Dokonca ani chlapca si nenajdem pretože moja výška je problém.
Je tu niekto taký ako ja s nízkou výškou? Ak áno,ako sa s tým vyrovnávate?

miska89

Ahoj, ja mám 27 rokov a 158cm. Do 20 ma to tiež trápilo, nosila som vysoké podpätky, platformy, v nízkych som sa cítila ako trpaslík, každému po plecia. Teraz mi je to už ale jedno, vôbec to neriešim. Časom to určite prestane trápiť aj teba. Jediné mínus vidím v tom že je ťažšie vyzerať seriózne a vybudovať si rešpekt.

baribal

Nenarasties, lebo si si anorexiou dodrbala rastovy hormon a z anorexie si sa nedostala, urcite nie za 2 mesiace. S tou budes bojovat cely zivot. Ked si bola sprosta, znasaj nasledky. To, ze si nizka by ta malo fakt trapit najmenej, lebo si si dodrbala a rozvratila cely organizmus.

pomocnica

Moja kamarátka má 156 cm alebo 154? Má charizmu, chlapi na ňu letia. Sústreď sa skôr na vyžarovanie a správanie...Čo je malé to je milé. Nevyhováraj sa na výšku, že kvôli nej si nemôžeš nájsť chalana. Kvôli nej to určite nebude, ak áno, tak to preto, lebo sú to ešte nedozreté deti. Zdravo sa stravuj, rastie sa do 18 rokov, možno ešte nejakých pár centimetrov podrastieš, sústreď sa na osobný rozvoj, buď milá, priateľská, snaž sa chodiť pekne upravená, ale nie premachlená alebo niečo také a uvidíš, že časom sa nejaký chlapec nájde. Buď hlavne taká aká si a prirodzená. To je všetko čo potrebuješ. :-)
Veľa šťastia a kvôli výške sa vážne netráp, každý sme taký aký máme byť, po svete chodí veľa ľudí s tvojou výškou, aj nižší a sú nadmieru spokojní samí so sebou a šťastní. ;-)
Pekný deň. ;-)

Viktoria11

S tým a netreba vyrovnávať, je plno nízkych žien. Ty si skôr vyčítaš to, že si si to spôsobila sama.