Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!
Kašlem na neho - stary panic
Ja som tiez panic a mam viac ako 28 rokou.A podla mna nic na tom nie je nenormalne,sex je len chvilkove potesenie si uzit,kvalitnym sexom nevybudujes kvalitny vztach ani manzelstvo.To len tato blba doba internetu nam stepuje do hlavy same dristy o sexe.Co dodat pre niekoho budem divny,a pre niekoho muz zrozumom!Ale poviem ti jedno urcite by som nebol lepsim muzom keby som sexoval skazdou dievcinou.Ale pre teba zrejme chlap ktory nevytrtkal aspon 10 dievcat nema cenu co je smutne,a ty si poloz otazku skolkymi si uz spala ked si furt slobodna.ked nepraktizujem xex tak m nechyba!
Čo z toho, keď mám už po 70-tke a matka, s ktorou žijem, by mi vzťah s o viac ako 15 rokov mladšou ženou nedovolila :-(
pavel y, v islamskom svete dokonca od troch rokov :-(. Ak ani to nie je pedofília, tak som nevzdelanec.
Plesina777, ty hlupaňa, najprv si zopakuj základy slovenskej gramatiky a pravopisu, potom sa navážaj do mužov.
Tak som kdesi čítal že extra mladé ženy vyhľadávajú hlavne impotenti. Ja odkedy mám dcéru tak sa na dievčatá dívam s rešpektom, čo znamená že je môj pohľad asexuálny.
O "mladé mäsko" sa určite nejedná. Ak nechápeš pojmu "PEDOfília", preštuduj si to, pričom sa zameraj na hrubými písmenami vyznačenú predponu "pedo". Žena sa môže od veku 16 rokov vydávať (s povolením súdu).
Plesina to iste tu plati o zenach. Vy si tu nemate co vycitat. Vy pravidelni co sa tu vyskytujete pocas celeho roka si sem v drvivej vacsine chodite liecit bolacky ega. A kedze je to tu anonymne tak casto takym sposobom ze osobne by ste si to zo strachu nedovolili. A asi by ste aj viac uvazovali. Internet zvadza k unahlenym nepremyslenym reakciam.
Mrena len ked to potom všetko zo seba odmotajú tak ostane len kopa púdru na posteli a v posteli brontosaurica.
Spadam do kategórie 17-74 rokov.
adria ta obdivujem ze tu vysvetlujes nasim slovenskym muzom ako sa doba zmenila... na toto forum totiz chodia len taky zufalci co si vzdy radi rypnu do zien...