Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kašlem na neho - stary panic

Príspevok v téme: Kašlem na neho - stary panic
DievcaSrozumom

Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!

tweetie

Niki13 - nezufaj. Minimalne si zober z tejto temy, ze predsa len existuju este i taki, co uznavaju i ine hodnoty ako len sex. Autorka dokonca takeho stretla. Casom mozes i ty takeho stretnut. Urcite sa neuzatvaraj pred svetom. Venuj sa tomu, co ta bavi a mozno prave pri tych zalubach sa zoznamis s niekym, kto ta nebude vidiet len ako telo s problemom, kt. mas, ale ako cloveka :) a z priatelstva vznikne i nieco viac.

dievcabezrozumu

Mas prezyvku dievcasrozumom,ale sedel by ti pravy opak. Dievca s takym rozmyslanim by som nechcel ako manzelku,ani na vztah a ani ako kamaratku. Cakal som na tu pravu jednu a stretol som presne take povrchne dievca ako ty. Skoda,ze som bol hlupy a nezistil skor,ze aka je. Ked si ho nechala,urobila si mu tym sluzbu. Teraz si moze najst dievca,ktore si ho bude naozaj vazit.

Niki13

ja by som ho hned neodsudzovala.mam 29 rokov a este som panna.vsetka ma svoj dvovod.ja mam na tele dost hnusnu keratozu. hlavne na zadku.na chrbte a bruchu mi to velmi prekaza.kedysi davno mi jeden chalan povedal ci som uz pocula o koznej lekarke,dost ma vtedy urazil. odvtedy sa intimnostiam s muzmi vyhybam.inak som pekna,vyzeram stale na dvadsat,len proste nemozem najst chalana ktory nechce iba sex a ja to proste nedokazem urobit lebo ziadnemu neverim a vzdy sa vtedy citim neprijemne.ako nejaka obluda.tiez si ludia zo mna utahuju lebo nemam priatela.minule ma jeden chalan pozval k vode a ja som suhlasila,napriek tomu ze sa podobnim situaciam vyhybam lebo sa za seba hanbim,ale fakt sa mi pacil a nechcela som ho stratit.lenze hned ako som sa ukazala v plavkach,sa odrazu pozrel ma mobil a povedal ze sa musi vratit kvoli nejakemu kamarativi.potom mi vecer napisal ze bude lepsie ked budeme.len kamarati ako doteraz.vobec nechapem co sa stalo.ci to bolo preto ako vyzeram,lebo sme si inak rozumeli.ale to som uz zasla asi trochu mimo. chcela som len povedat ze netreba zbytocne odsudzovat a treba sa zamysliet hlavne nad sebou a potom kritizovat druhych lebo nic nie je take ako sa na prvy pohlad zda.ja som uz asi strateny pripad.kazdy den premyslam nad sebevrazdou.ale inym sa mozno este da pomoct.
mila autorka diskusie-sex mozno patri medzi zakladne ludske potreby,ale ovladat tutu tuzbu je jden zo znakov ktory nas odlisuje od zvierat. (ospravedlnujem sa za pripadne chyby)

pavel y

Wifina, mám pravdu. Ženy sú najatraktívnejšie práve v spomenutom veku. To, že dnešné ženy odkladajú svadbu a založenie si rodiny nič nemení na tom, že starnú rovnako ako príslušničky rovnakého pohlavia pred 100 či 500 rokmi.

Autorka - a prečo sú rozídené ? Lebo sú hlúpe a nevážia si svojích partnerov. Premrhajú tak svoje najkrajšie roky a keď zostarnú, zo zúfalstva sa hodia na krk aj mužovi, na ktorého by sa predtým v zápale namyslenosti a nemerateľného množstva ega ani nepozreli.

Wifina

Akoze to ze je autorka pica na tom sa asi vsetci zhodneme. Ale pavel to co si zajebal :DD ty musis mat este zastaralu dedinsku mentalitu.

"V kurze sú mladé ženy vo veku od 16 do cirka 25 rokov. Keď žena nemá v 27-čke partnera/manžela a pomaly aspoň plány na rodinu, niečo s tou ženou (tebou) nemôže byť v poriadku."

Sestnastku som chcel uz ani nepamatam. dakedy na strednej. teraz by som sa citil ako pedofil. A dnes sa manzelstvo a deti posuvaju. 27 je pre mnohe este vek kratko po vysokej skole a dnes nie je vynimkou ze zeny maju casto svoje prve dieta ako 35 - 40 rocne. Netvrdim ze to tak ma byt len opisujem skutocnost.

tweetie

Tiez si myslim, ze sa k sebe nehodite. A suhlasim aj stym, ze si ho nezasluzis. On ma moj obdiv a dufam, ze ak sa opat zmoze na vztah v buducnosti, ze sa nenecha zbalit hocijakou stetinou, ale ze sa dokaze zmobilizovat a on si bude vyberat podla jeho priorit a hodnot, kt. uznava.

a_dr1a

"Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex???"
Takze)) Ja som bola na tom podobne v tom veku. A co som tych 10r robila?? Makala ako fretka, zaroven studovala vysky, zas makala, ziskala barak auto, cestovala som a spoznavala svet, venovala sa charite, duchovnu, pomahala rodine rodicom, ci sa deckam z rodiny venovala vychovavala ich, a zas makala :D isto som este na vela veci zabudla)) a teraz ty. Co si robila a stihla za 10r ci kolko, ty??