Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!
Kašlem na neho - stary panic
Pavel do ktorej vekovej kategorie patris nech mi to dava zmysel. Lebo ak si mladi pochopim tvoje prederencie ale ak si starsi tak bacha. Paci sa ti moc mlade masko.
No na holyvuudske starnuce sexice sa treba pozerat s rezervou. Nie vsetko je realne take ako to vyzera na platne. Ale pravda je ze take 50icky sa dnes uz vedia o seba starat. Ale prirodu neoklameme. Klimakterium proate robi svoje. Este tak styridsiatnicky vedia byt mnohe minimalne tak sexy ako tridsiatnicky a dvadsiatnicky. Ked si daju zalezat. Ale treba sa na to aj narodit
Najkrajšie sú aj tak "teenky" + ženy do 25 rokov. S "teenkami" od 15/16 rokov som počas 10 mesiacov v roku v kontakte takmer každý deň. Deti to určite nie sú, za tými treba ísť na ZŠ. Sú to mladé a príťažlivé ženy, odhliadnúc od ich chabých povahových vlastností. 30-ročná žena sa s nimi vzhľadom zrovnávať nemôže, povahovými vlastnosťami, dnes, žiaľ, áno.
To ked k*rva dostane kopačky od panica a nevie sa s tým vyrovnať tak si tu lieči komplexy a vyplakava. Ešte dobre že si s tebo unevrzol ešte by niečo nachytal :D
adr1_a no ale teda - čo sa hrabeš do Hollywoodu, hľadaj doma. Ja tu žiadne mladé šesťdesiatničky nevidím ak nemyslíš podobné karikatúry ako je Máziková alebo niektoré nemenované herečky ktoré si dávajú pichať botox už aj do bradavíc na nohe.
Väčšina našich šesťdesiatničiek má brucho ako budúca rodička šestorčiat, podbradok sa im zasúva medzi push-upky, kŕčové žily by obopli zemeguľu a v celulitíde na zadku môžu pestovať kaleráb. Sorry ale až na tie obstarožné celerity z Nového Času nič svieže a kvitnúce maximálne nad 40 tu nepozorujem.
"To, že dnešné ženy odkladajú svadbu a založenie si rodiny nič nemení na tom, že starnú rovnako ako príslušničky rovnakého pohlavia pred 100 či 500 rokmi."
Vsetko sa meni. Nielen v predlzovani zivotnosti, sme aj ovela vyssi nez pred tymi 100-500r ale hlavne vyzor zien sa meni. Volakedy 50nicky vyzerali doslova ako stare babky, o 20-30r posobili vyzorovo starsie strhane, no dnesne 50-60tnicky?)) Vyzeraju neraz lepsie ako mnohe 20-30tnicky (Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Monica Bellucci, Liz Hurley, Andie Macdowell, Nigella Lawson, Julianne Moore, Ela Macpherson, Kim Basinger, Kim Catrall, Lucy Lawless, Sandra Bullock, Jenifer Lopez, Jennifer Aniston, Cindy Crawford ai ai). Staci si pozriet serial film Sex v meste a sme doma)
No kazdy sme nejaky...niekto panic, niekto kur*a :)
Vy tu mate zvlastne nazory. Zena sa rozvinie az okolo tridsiatky. Hmmm. A medzi tou sestnastkou a tridsiatkou co. Ved v adolescencii dozrieva ale dvadsiatnicky su uz zeny. sice stale mlade ale zeny. A najpritazlivejsie. Teda medzi dvadsat a tridsat.
No ja by som celkom čo napísal pavel y nezatracoval. Minimálne v tomto má pravdu:
Autorka - a prečo sú rozídené ? Lebo sú hlúpe a nevážia si svojích partnerov. Premrhajú tak svoje najkrajšie roky a keď zostarnú, zo zúfalstva sa hodia na krk aj mužovi, na ktorého by sa predtým v zápale namyslenosti a nemerateľného množstva ega ani nepozreli.
Fakt je, že aj ja poznám v okolí ženy, ktoré sa vydali neskoro a zobrali si piatu cenovú skupinu. Lebo už nemali na výber, aj keď v mladosti to boli krásavice. Na druhej strane niekedy nájsť toho správneho alebo tú správnu chce aj kus šťastia.
Ešte s jedným nesúhlasím. Nie je pravda, že ženy sú najkrajšie od 16 do 25, práve naopak. Šestnástky, to sú typy pre pedofilov, Žena sa do plnej krásy rozvinie až okolo tridsiatky.