Kašlem na neho - stary panic

Príspevok v téme: Kašlem na neho - stary panic
DievcaSrozumom

Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!

WHISPER

vieščo moja.. pokial si nevážiš to, že chkapec netrtkal v 12 s nejakou 40 ročnou uchylnou feťáčkou, len preto aby to už mal za sebou...
tak ho nechaj tak, nezaslúžiš si ho...!

najdi si takeho ktorý trtká prvú ligu, ktorý pretiahol kazdu okolo ktorej v meste prejdeš...ked z toho budeš mať lepší pocit...

orsaljupes

asi sa s tym, ze ju odmietol takymto sposobom vysporiadava, ibaze to on odmietol ju, nie ze ona jeho nechala:)

moj obdiv

ten muz ma moj odbiv, ze to s tebou tak dlho vydrzal, lebo si nechutna a slizka
darmo budes polroka cakat, ked si len obycacjna stetka
mal ta kopnut do zadku uz ovela skor, teraz chudak zanevrie na sexualne zblizovanie aj nasledujucich 10 rokov

lyst

nj, ine zeny si vlasy trhaju, co tak marne hladaju chalana akeho si mala ty. Najpravdepodobnejsie si to chranil pre svoju pravu, a ty namiesto toho, aby si si to vazila, si mu dala kopacky a snazis sa ho "verejne" zosmiesnit. No na hambu, hladaj si suknickarov, nestrpcuj zivot poctivim.

DievcaSrozumom

Pavel, cize podla teba su zeny po 26tich rokoch hodne akurat na zivot v samote lebo s nimi nieje nieco v poriadku???? Ved ked sa rozidu partneri po 10r a maju po 30ke, tak su obaja "nie v poriadku"????? Spamataj sa!

pavel y

Každopádne, v prvej časti vety mám pravdu. 27-ročná žena bez vzťahu nie je pre muža tiež výhra. V kurze sú mladé ženy vo veku od 16 do cirka 25 rokov. Keď žena nemá v 27-čke partnera/manžela a pomaly aspoň plány na rodinu, niečo s tou ženou (tebou) nemôže byť v poriadku. Tiež by som nechcel ženu v takom veku...

DievcaSrozumom

Pavel a na to si ako dosiel, ze by som sa nevahala zoznamit pisomnou formou???? Tohto chalana som nespoznala cez net ani nic podobne...