Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(

Príspevok v téme: všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(
annamarialujza

Chodíme spolu 3 roky a všetci sú hotoví z toho, že ako som si mohla nájsť takého škaredého chlapa.O mne všetci hovoria, že som krásne dievča, my pomýšľame na svadbu, a keď som to doma povedala- tak stanovisko rodiny," preboha, neblázni, to chceš mať takú škaredú dcéru,ako je on?však sa ani nevydá!" A podobné vety počúvam...:(
Každý z mojej rodiny a kamošiek okolo mňa mi hovorí, že je škaredý, že och taký, bože, mala si si lepšieho vybrať. Už ma tak úplne zmagorili, kedysi bol pre mňa pekný, keď sme si spolu začali, ale teraz som napáchnutá nimi. Už aj ja si na ňom začínam všímať všetko zlé. Viem, že nie je model, ani sa naňho nehrabe, ale začína mi už všetko na ňom vadiť. Mňa dokážu strašne odrovnať hentaké kecy, čo hovoria doma.Raní ma to. Aj deti sa mu smejú na ulici, že ma okuliare,keď sme minule boli na ihrisku:(
Hrozné. Ja som s ním celá natešená bola, šla k rodine ho predstaviť kedysi a oni keď odišiel mi vytkli, že takého hnusného som si vybrala, že kde mám oči, či chcem,aby sa mi všetci smiali.
hanbila som sa ho vziať aj na bakalárske promocie, lebo som sa bála,že ma budú v ročníku ohovárať. Strašne som sa zaňho hanbila, nemal si čo poriadne ani obliecť. Vôbec sa nevie upraviť a ešte aj zvyčajne páchne lacnou voňavkou alebo spoteninou, ztuchlinou.
Stratila som všetky ilúzie o tom vzťahu aj o všetkom. Neteší ma už nič. Všímam si čoraz viac krajších chlapov pozerať, no nezalúbila by som sa doňho iba pre peknú tvár, zaľúbená som bola najmä kvôli srdiečku, a tomu ako ma vedel mať rád, a milovať, lenže už aj to pomaly opadáva z jeho strany. Tak čo s tým? AKo umlčať takých ľudí?

LAXMI

Ludia ti budu zavidiet stastie a budu sa ti ho snazit znechutit.

Jednoducho im odpovedz, ze ty s nim nie si kvoli krase, ale ze ma ine kvality a poriadne ;)
Nech ich slak trafi.

Andula-f

Tak v prvom rade :D ak by mne niekto zacal vraviet na priatela, ze je skaredy a podobne, normalne by som sa opytala na drzovku ze ci ten doticny co toto vypusta z ust chodi namiesto mna s nim. Ako sa moze niekto starat do tvojho vztahu, a to je jedno ze rodina. Ak si dospela je to tvoje rozhodnutie a ani vlastna mama ti do toho nema co kecat. Prepac ale mna by to tak vytocilo, ze ja by som uz s nimi ani neprehovorila. Nieco ine je nazor tvojej rodiny a kamaratiek. Lenze taketo maskovane odhovaranie od vztahu s nim len pre to ze nie je model, by si mohli odpustit. A priatel asi ani o nicom netusi ze? Chudak.. a ty si tiez dobre sprosta, ak sa nevies zastat svojho partnera a dupnut si!!! A este jedna vec...nezacinaj nieco nove, ked to predtym este nemas ukoncene!!! Najprv sa rozhodni co chces, az potom rozmyslaj nad inym!!!

Cliattsi

co je.to vlastne ta.chemia?
Ten tvoj drahy by tam mal pritahovat tym, ako s tebou komunikuje, ked si snim, tak.citis taky klud, pokoj, si tada,.ze.je pri tebe a máš.ho rada. A on to cíti podobne. To je.chémia podla mna.

Ale vidim, ze rodina len kritizuje. A ty sama nevies.co robit, lebo su to ludia, od ktorych cakas suhlas a velmi ti zalezi na tom,.co oni povedia.

Ale paci sa.mi,.ze si sem.prisla.s touto temou o radu. Lebo ani ja sam.by som nevedel,.co v tvojej situacii robit. Ak tam noe.je chemia, vzajomna suhra,.bolo.by lepsie vztah ukoncit. A tebe bude lepsie a oddychnes si.

Mesačný princ

On nemá dôvod sa meniť, pretože si s ním začala chodiť dobrovoľne a páčil sa ti taký, aký je. To, že bol on len náplasťou za bývalého a že ty máš nejaký problém je už vec iná.

Ľudia budú vždy hľadať chyby na druhých. Či to budú kamaráti, rodina, kolegovia... Ty si tu nato, aby si sa ho zastala, aby si všetkým dokázala, že tebe sa páči a máš ho rada. No očividne to tak nie je a máš rada len seba.

Pusti ho a zbytočne ho nenaťahuj. Má na viac, ako na takú, ako si ty.

Prezyvka

jedna rada do buducnosti

ked s nim uz nebudes, akoze asi nebudes, tak si uz prosim ta nehladaj chlapa len preto aby si nejakeho mala, alebo aby si si nim liecila psychiku po rozchode

Prezyvka

akoze a co ti teraz poradit.
1. on nic menit nechce
2. tebe to vadi ale napriek tomu s nim ostavas
3. tvoja rodina neprestane mat poznamky

tak ked ta pri nom stale nieco drzi tak mu pohroz a daj ultimatum. bud tvrda. proste nech sa da dokopy lebo ti prestane chutit sex s nim a rozidete sa. jedna vec je byt sam sebou ale druha je ze clovek musi aj objektivne vediet zhodnotit ze vyzera jak jebo z lesa a ze treba na sebe urobit nejake zmeny. pytala si sa preco nechce robit zmeny na sebe ? je lenivy ? je si isty ze ta nestrati ? myslim ze ked je naozaj taky skaredy a chudobny tak to nie je zrovna magnet na zeny a moze byt rad ze vobec nejaku ma. ale bolo by mozne dat sem aspon fotku niekoho na koho sa podoba ? lebo este vzdy je moznost ze ty prehanas.

annamarialujza

ked sme spolu zacali chdoit, nepredstavila som ho nikomu, lebo som mala skusenost, ze naco, aj tak by ho ofrflali,ako prveho, tucneho,(toho som ale tiez moc neukazovala,najma nie doma,ale aj tak nanho povedali,ze je spatun-je mi inak z tych ludi zlez mojej vlastnej rodiny a blizkych a kamosiek), vsetci sudia iba podla vyzoru, rozisla som sa s nim,a nasla som si tohto,ale neukazvoala som ho tiez nikomu, rok aj cosi,potom ano,a sklamanie pre mna obrovitanske, ako hory.:(na tohto povedali, ze je otrasny, ze ma priserny nos, aj zuby, a ze je cely zly, ze je vychudnuty na kost a bla boly.
vzalo ma to,plakala som, ako koza, ked som to pocula,alemne sa zo zaciatku pacil, celkom ma pritahoval ( proste nutne som uz chcela mat chlapa no, povedzme si uprimne, kto by nechcel, potrebovala som zabudnut na byvaleho,ale zase extra moj typ nebol,ale bol proste v kategorii vyhovujuci- spravanim a povahou), zmierila som sa s tym, ze ja asi nikdy mat krasavca nebudem.
Nuz tie komenty od rodiny najma, moja babka a mamka, tie su najhorsie, vyzorovo ze je otrasny spatun,a kreten...ze budem mat otrasne deti a ani povahovo sa im nelubi,lebo je tichy, malo co povie, nic si nechce u nas vziat na jest ani tak, tak problem je na svete no.
hej,byva v starom dome s extra starymi skrinami,su chudobni, nepomoze, ked si na seba vygebe aj 4 vonavky drahe, proste sak som mu aj kupila na vianoce drahu...ale nepomaha..Ale o vonu mi ako taku nejde, jednoducho mi pachne divne niekedy,ale o to by nic, horsie veci su, napriklad postava,nos, zuby, tie ma fakt nanic. Ale to som akoby bola slepana ked som si to evsimla..Viem,ze sa z peknej misy nenajem,ale mam celkom dost vsetkych reci !!ktore ma obklopuju furt. A kazdy ako nanho poukazuje, je taky ..

ci funguje medzi nami chemia, ja ani neviem, co na to povedat, ako kedy..niekedy sa mi paci, je to ok, a niekedy ma nepritahuje vobec.
Naznacila som dost ZJAVNE a ostro, ze nech cosika zo sebou robi,ale nic. Berie to ako urazku.
co je vlastne chemia, co mam citit ?Ja neviem,asi som to este nikdy ani nezazila.

Solomun

A prečo na teba ukazuju prstom princ.Nemáš nahodou nejakú predstavu že ukazuju?
Ja neviem ale to sú temy-čo mam jejsť?Krajšie su modre alebo zelené oči?Mam cvičiť tak alebo onak?
Čo povieš na to alebo na to?Ke´d som bol decko takéto ma nič nenapadlo, šak hadam viem čo chcem.
Voulez-vous aller áľintérieur?-Chcete isť do vnútra.
Radšej by som zostal na terase.

Solomun

A prečo na teba ukazuju prstom princ.Nemáš nahodou nejakú predstavu že ukazuju?
Ja neviem ale to sú temy-čo mam jejsť?Krajšie su modre alebo zelené oči?Mam cvičiť tak alebo onak?
Čo povieš na to alebo na to?Ke´d som bol decko takéto ma nič nenapadlo, šak hadam viem čo chcem.
Voulez-vous aller áľintérieur?-Chcete isť do vnútra.
Radšej by som zostal na terase.

Ixus1

To znie ako kraska a zviera.Ty budes asi zena svelkym a dobrym srdcom,ten tvoj frajer ma asi obrovske stastie ked ma takuto kocku pri sebe.Zalezi ako ta on vnima ci je to laska alebo zalubenie,Smutne je to ako to okolie vnima,zbytocne ta len odradzaju avvytvaraju vtebe pochybnosti.Vela veci mozes na nom zmenit,ty ako milujuca zena pri nom.Poloz si otazku ze preco si snim,ci zlasky alebo lutosti?Ak je to dobry muz tak ho urcite nevymienaj ,ale mu pomoz stym co ti na nom najviac vadi ,a riadne mu naznac ze oco ide.Vela stastia ,a urcite tu mozes este napisat ci sa nieco zmenilo