Chodíme spolu 3 roky a všetci sú hotoví z toho, že ako som si mohla nájsť takého škaredého chlapa.O mne všetci hovoria, že som krásne dievča, my pomýšľame na svadbu, a keď som to doma povedala- tak stanovisko rodiny," preboha, neblázni, to chceš mať takú škaredú dcéru,ako je on?však sa ani nevydá!" A podobné vety počúvam...:(
Každý z mojej rodiny a kamošiek okolo mňa mi hovorí, že je škaredý, že och taký, bože, mala si si lepšieho vybrať. Už ma tak úplne zmagorili, kedysi bol pre mňa pekný, keď sme si spolu začali, ale teraz som napáchnutá nimi. Už aj ja si na ňom začínam všímať všetko zlé. Viem, že nie je model, ani sa naňho nehrabe, ale začína mi už všetko na ňom vadiť. Mňa dokážu strašne odrovnať hentaké kecy, čo hovoria doma.Raní ma to. Aj deti sa mu smejú na ulici, že ma okuliare,keď sme minule boli na ihrisku:(
Hrozné. Ja som s ním celá natešená bola, šla k rodine ho predstaviť kedysi a oni keď odišiel mi vytkli, že takého hnusného som si vybrala, že kde mám oči, či chcem,aby sa mi všetci smiali.
hanbila som sa ho vziať aj na bakalárske promocie, lebo som sa bála,že ma budú v ročníku ohovárať. Strašne som sa zaňho hanbila, nemal si čo poriadne ani obliecť. Vôbec sa nevie upraviť a ešte aj zvyčajne páchne lacnou voňavkou alebo spoteninou, ztuchlinou.
Stratila som všetky ilúzie o tom vzťahu aj o všetkom. Neteší ma už nič. Všímam si čoraz viac krajších chlapov pozerať, no nezalúbila by som sa doňho iba pre peknú tvár, zaľúbená som bola najmä kvôli srdiečku, a tomu ako ma vedel mať rád, a milovať, lenže už aj to pomaly opadáva z jeho strany. Tak čo s tým? AKo umlčať takých ľudí?
všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(
Toho kretena si nevsimaj.
Ale pre nieco si sa do neho zamilovala. Zas az taka ta laska slepa byt nemohla.
Problem skor je to, ze ti okolie nasadilo chrobaka do hlavy, ze mas na viac.
Mozno si najdes krasavca, ale taky bude obdivovat, len seba a teba si mozno ani nevsimne. Mozno bude krasavec, ale nebudes si s nim tak rozumiet. Porozmyslaj, ci je pre teba dolezitejsi obdiv okolia, alebo clovek, s ktorym si budes rozumiet. Ak zial nechce so sebou nieco urobit a tebe to tak vadi ....
ale tak asi mu to nevies dorazne povedat. pohroz mu rozchodom.
a co sa tyka ostatnych oni ti pripominaju co ti na nom vadi. vies ze maju v niecom pravdu. ale napriek tomu. nedaj si rozkazovat od nich. ries to s nim. ak das na nich naucis sa riadit len nazormi inych. maj svoj rozum.
nemusíte sa tu takto ostro hádať,lebo to ešte zmažú tú tému :/
Nejde o okuliare, ide celkovo o jeho výzor, samá ruka,samá noha je, pritom má už 26 rokov, vychudnutý na kosť, nič mužné na ňom nie je, okuliare je to posledné čo by mi vadilo, aj nos má strašne krivý, otrasný účes si dáva, ako starý chlap" a la hrniec", asi viete, a on sa aj umyje, ale vraj vyzerám ako kráska a zviera pri ňom:( *Všetci mi hovoria, kašli naň aj kamošky,vraj mám na neiných krásavcov,strašne mi vadia takéto reči, sa mi zapichujú priamo do srdca.
Darmo sa ja môžem snažiť čokoľvek na ňom meniť,nechce. Som jeho prvá baba vôbec ( ani sa s nikým nebozkával predo mnou,)som fakt že prvá a jediná.
A tak to aj vyzerá.
A ešte má aj zuby krivé. No Fakt nevyzerá vábivo,ale v mojej slepej zamilovanosti som na to nemyslela, asi som dobre nevidela, zatemnený mozog láskou a hormonmi, a ´ž rodina a priatelia mi otvorili oči.
Niekedy mi až naskakuje husia koža, keď sa ma má dotýkať.
Smola, ale netrafil si sa v nicom :))
Mam uz dlhorocny stastny vztah :*
Chojkaj radsej postu roznasat, lebo si nevies ani temu precitat a ani dat jednu suvislu vetu bez vulgarizmov. V poslednej dobe tu riadnu psychiatriu vypustili teda.
Sorry, ale frajerka mu ma hovorit, aby sa umyl? Hadam kazdy normalny, dospely clovek citi, ked smrdi a vie, ze sa ma umyt.
Treba si lepsie precitat temu drbo
Darmo bude ukazovat fakera ostatnym, ked smrdi ako tchor spoteninou a potuchlinou. To znamena, ze je prasa a ze sa neumyva a neperie veci. Tak mi povedz ako ho teda matka koriguje, ked mu nepovie, aby sa umyl a obliekol si ciste veci???
Hlavne, ze si mudrucky.
ale jasne ze si mozes pisat. sice totalne sprostosti ktore vypovedaju o tvojich mindrakoch ale mozes jasne :-DD
No ty mi moj zlaty rozkazovat nebudes. Na to si velmi maly pan ;) ja si mozem mysliet a napisat, co chcem. Ty tu vylievas kybel grcu v kazdej teme na zeny.
annamarialujza ak ho lubis ukaz proste vsetkym fakera a hotovo.
Kazda zena toho svojho musi trosku smerovat, aby vyzeral k svetu, ale zas nie prilis. Nenadarmo dobre obleceni, cisti, vonavi muzi su vacsinou zenati, alebo aspon zadani. Matky zamerne svojich synov nekoriguju, aby na seba dbali, aby im ich ziadna zena "neukradla" a nevsimla si ich.
Mohla si mu uz darovat davno nejaky sprchac, lepsiu vonavku, ci oblecenie, v ktorom by dobre vyzeral.
No a co, ze ma okuliare? Muzi s okuliarmi vyzeraju nahodou dobre, ak ma nejake nepekne, daju sa kupit aj krajsie. Ved staci o seba, len trosku viac dbat, nemyslim, ze menit ho uplne.