Chodíme spolu 3 roky a všetci sú hotoví z toho, že ako som si mohla nájsť takého škaredého chlapa.O mne všetci hovoria, že som krásne dievča, my pomýšľame na svadbu, a keď som to doma povedala- tak stanovisko rodiny," preboha, neblázni, to chceš mať takú škaredú dcéru,ako je on?však sa ani nevydá!" A podobné vety počúvam...:(
Každý z mojej rodiny a kamošiek okolo mňa mi hovorí, že je škaredý, že och taký, bože, mala si si lepšieho vybrať. Už ma tak úplne zmagorili, kedysi bol pre mňa pekný, keď sme si spolu začali, ale teraz som napáchnutá nimi. Už aj ja si na ňom začínam všímať všetko zlé. Viem, že nie je model, ani sa naňho nehrabe, ale začína mi už všetko na ňom vadiť. Mňa dokážu strašne odrovnať hentaké kecy, čo hovoria doma.Raní ma to. Aj deti sa mu smejú na ulici, že ma okuliare,keď sme minule boli na ihrisku:(
Hrozné. Ja som s ním celá natešená bola, šla k rodine ho predstaviť kedysi a oni keď odišiel mi vytkli, že takého hnusného som si vybrala, že kde mám oči, či chcem,aby sa mi všetci smiali.
hanbila som sa ho vziať aj na bakalárske promocie, lebo som sa bála,že ma budú v ročníku ohovárať. Strašne som sa zaňho hanbila, nemal si čo poriadne ani obliecť. Vôbec sa nevie upraviť a ešte aj zvyčajne páchne lacnou voňavkou alebo spoteninou, ztuchlinou.
Stratila som všetky ilúzie o tom vzťahu aj o všetkom. Neteší ma už nič. Všímam si čoraz viac krajších chlapov pozerať, no nezalúbila by som sa doňho iba pre peknú tvár, zaľúbená som bola najmä kvôli srdiečku, a tomu ako ma vedel mať rád, a milovať, lenže už aj to pomaly opadáva z jeho strany. Tak čo s tým? AKo umlčať takých ľudí?
všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(
Od zien chcete aby boli krasne aby vam ich kazdy zavidel a starali sa o seba a zeny sa maju za vas pred ludmi hambit? Co sa trosku dat do poriadku a nie ako smradlave, zanedbane opice?
Jeho vam je luto? Jej by malo. Musi pocuvat sproste reci, hambyt sa za neho pred ludmi. Si myslite ze krasne zeny budu s nejakymi spatnymi chudobnymi chlapmi? Pre pekne oci a suche z nosa haha sa zobudte.
a vies co je na tom najdebilnejsie? ze sa mi zacina pacit
po mne tiez ide taky, ale ten sa jak dement aj sprava nielen vyzera....a vsetci mi hovoria:"Nevsimaj si ho, tulaka. Kludne ho prizabi." atd.
tak to máš škarohlída
annamarialujza je veľmi smutné, že ľudia okolo teba dokázali zmeniť tvoje city k mužovi, ktorého si milovala. Vieš si predstaviť aké to bude pre neho, keď mu jedného dňa povieš zbohom a ak mu ešte povieš pravý dôvod toho, prečo s nim končíš ??? Bude to preňho poriadna rana z ktorej sa budeme možno spamätávať veľmi dlho. Radšej si spomeň, prečo si sa doňho zamilovala a skús si vybaviť spomienky v ktorých si zažila s ním to najkrajšie a kašli na reči ostatných. Ak ho ešte stále miluješ, tak určite to nekonči, aby si toho ešte niekedy neľutovala.
Ideálne by bolo odsťahovať na niekam preč, do veľkého mesta, preč od debilnej rodiny a hlúpych kamarátov, tam kde na vás nikto nebude zízať a každému budete ukradnutí a môžete si tam žiť vlastný život.
Vyrovnanemu muzovi to nevadi postarjanko. Si myslim, ze je to jej vec kolko sem pise. Fantasyi a a_dr1a tu maju dobre prispevky.
annamarialujza, no, veľmi rád by som videl, čo za "krásavicu" si ty. Totiž často aj ženské, ktoré su vzhľadovo maximálne priemerné, by najradšej siahali po najväčších krásavcoch s miliónmi na účtoch...Skutočne pekných, tj. pekných nenalíčených žien je -najmä v naších končinách- veľmi, veľmi málo. Priemerné na seba však drbnú kilogram make-upu spolú s egom a chcú sa šplhať do výšin...
To, len tuto kretenik si potrebuje vyliat svoju zufalost zo seba a svojho zivota.
No daj mi ten dokaz z tych tem, ze som tu cele dni. Najdi mi na kazdy jeden den prispevky na kazdu hodinu v tom dni, aby si dokazal, ze som tu cele dni :D boze ty si kreten :D IQ hojdaci somar.
Toto je urcite vymyslena tema, tak sa do toho az tak nevkladajte.