všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(

Príspevok v téme: všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(
annamarialujza

Chodíme spolu 3 roky a všetci sú hotoví z toho, že ako som si mohla nájsť takého škaredého chlapa.O mne všetci hovoria, že som krásne dievča, my pomýšľame na svadbu, a keď som to doma povedala- tak stanovisko rodiny," preboha, neblázni, to chceš mať takú škaredú dcéru,ako je on?však sa ani nevydá!" A podobné vety počúvam...:(
Každý z mojej rodiny a kamošiek okolo mňa mi hovorí, že je škaredý, že och taký, bože, mala si si lepšieho vybrať. Už ma tak úplne zmagorili, kedysi bol pre mňa pekný, keď sme si spolu začali, ale teraz som napáchnutá nimi. Už aj ja si na ňom začínam všímať všetko zlé. Viem, že nie je model, ani sa naňho nehrabe, ale začína mi už všetko na ňom vadiť. Mňa dokážu strašne odrovnať hentaké kecy, čo hovoria doma.Raní ma to. Aj deti sa mu smejú na ulici, že ma okuliare,keď sme minule boli na ihrisku:(
Hrozné. Ja som s ním celá natešená bola, šla k rodine ho predstaviť kedysi a oni keď odišiel mi vytkli, že takého hnusného som si vybrala, že kde mám oči, či chcem,aby sa mi všetci smiali.
hanbila som sa ho vziať aj na bakalárske promocie, lebo som sa bála,že ma budú v ročníku ohovárať. Strašne som sa zaňho hanbila, nemal si čo poriadne ani obliecť. Vôbec sa nevie upraviť a ešte aj zvyčajne páchne lacnou voňavkou alebo spoteninou, ztuchlinou.
Stratila som všetky ilúzie o tom vzťahu aj o všetkom. Neteší ma už nič. Všímam si čoraz viac krajších chlapov pozerať, no nezalúbila by som sa doňho iba pre peknú tvár, zaľúbená som bola najmä kvôli srdiečku, a tomu ako ma vedel mať rád, a milovať, lenže už aj to pomaly opadáva z jeho strany. Tak čo s tým? AKo umlčať takých ľudí?

Mesačný princ

Cliattsi - aj na mňa ukazujú ľudia prstom a škatuľkujú, ale podstatné je jedno. Nie niekoho meniť, ale žiť si svoje a ostatných mať na saláme!

Ako by bolo tebe ak by ťa chceli všetci meniť?

nicmoc

ty nepotrebujes umlcat tych ludi, ale pocuvat samu seba - oni najskro iba vyjadruju to, s cim vnutorne suhlasis

viac to teda vypoveda o tebe, nez o nom a o ludoch akymi sa obklokupujes

nicmoc

asi mu za to nestojis, takze najskor nebudes jeho typ, ale vyhovujuca si byt mohla, no to nestaci na to, aby sa chlap kvoli tebe zmenil ci dokonca pretrhol....to je dost malo.

Cliattsi

Si vo velmi zvlastnej situacii. Viem, ze to nie je niekomu prijemne povedat, ze smrdi. Jedna vec je srdce (láska), ďalsia vec výzor a pod. Ste spolu 3roky a ty vidíš, že on sa nemení, ĺudia na neho ukazujú a ty mu nevieš povedať, čo máš teraz na srdci. Myslím, že u vás chýba komunikácia. Ty sa nedokážeš dostať k jadru veci, lebo si na neho naviazaná a nechceš ho sklamať. Niektore zeny zvyknu robiť túto "chybu" a pôjdu potom s týmto mužom do vzťahu. Niektoré veci mi tu ale nie sú jasné. Aký je on vlastne človek? Povahovo? Nie je to náhodou typ človeka, ktorému je všetko jedno? Je sebavedomý, alebo skôr ako keby o sebe pochyboval? Máva často vulgárne reči a detinské správanie? Veľmi sa smeje?

zdradca

Pozri. Pekny obal este nezarucuje kvalitny tovar.
Cize ak ty vies ze je dobri,ze ma vnutorne nieco co ta pritahuje fakt nenapadne ho nasmerovat k zlepseniu toho co ti vadi na nom a bude dobre.
Ak by si chodila s fesakom co by ti ostatne zavideli,no bol by idiot,ci nieco podobne uz by bol pre tvoje okolie prijatelny?
Neries okolie,ries a rozvijaj svoj vztah.
Inac plati stare zname. "Skaredy" ludia plodia krasnych potomkov.
Neprajnici budu aj keby ste boli najidealnejsi par na svete.

WHISPER

no ja neviem... a chémia akože medzi vami funguje v pohode..??
lebo ja som tiež mala podla druhych škaredeho a čo na nom vidíš..a blaaa blaaa... do tváre ako Jofre de Pejrak, jazvy po akne,
mne sa jeho mužny vyzor páčil.. nezaujimal ma nazor inych...
ale staral sa o seba, nesmrdel, vonal, použival antiperspirant, parfem..

a ty napišeš:
"..páchne lacnou voňavkou alebo spoteninou, ztuchlinou"

..no ja neviem.. tak ked je to tvoj priatel na narodky si mu mala kupit parfem a antiperspirant.. mozno by sa uvedomil...
a mala by si mu nejako taktne povedat ze mu pachnu vci zatuchlinov, ak byva v starom dome, stare skrine maju taky problem... da sa to poriešiť...

(napr. mne pachla nová! skrina novotou ale takou zatuchnutou tak som do nej dala niekolko vonnych sviečok :-D a dobre..
alebo v skrini v práci ma skrinka smrdi od pracovnej obuvy, tak mam v nej stromček vonavý do auta... a vyriešene...

Matusisko_xD

annamarialujza, vedela by si mi napísať svoj email ??? Niečo by som sa ťa opýtal, ale viacmenej len súkromne.

lyst

A preco ti to skoncilo s tym "skaredym" pred nim?
A ked si sa dala dokopy so svojim terajsim, nik ti nato nic nevravel? Alebo vraveli ti, ale nevadilo ti to, a teraz zrazu uz vadi?
Vzdy na kazdom cloveku budu chyby, nasla si ich na predoslom, nasla si ich na terajsom, najdes ich aj na buducom, a chyby mas urcite aj ty, my vsetci.
Ja osobne by som si v ziadnom pripade nedovolil povedat o frajerke mojho kamosa, aka je skareda, aj keby bola najskaredsou zenou na svete. Dost sa cudujem, ze ti to az tak kazdy o nom hovori. Ale tak skoda no. Najhorsie je, kolko casu, hlavne on, uz s tebou stratil.

prvy prispevok od Fantasy, bol celkom dobry. Mohla si ho trochu korigovat, mohla si mu kupit tu drahu vonavku, aku z neho chces citit, oblecenie, mozno ma tolko oblecenia, ze kym vsetky vystrieda a vyperie, tak stihnu trosku natuchnut, ked k nim pritlacis nos... Skoda toho celeho, a hlavne nechapem tvoje kruhy- rodinu, priatelov, ako cisto povrchne sudia, a uz aj predpovedali buducnost...

annamarialujza

no ja práve som jedna z tých žien, čo sa nepotrebujú vôbec líčiť, lebo sú pekné, aj bez kíl mejkapu. Ja sa vôbec nemalujem,ale mám krásnu postavu, plné prsia, plné pery, dlhé vlasy, a veľké modré oči, takže aj však záujem pociťujem zo strany mužov, ale aj pekných, no najviac na mna letia škaredší. Ako vravím, mne na tom nezáleží, ako kto vypadá,ale ako toto môžu ludia hovoriť ?:( Takto ma zranovať ?
A on by tiež mohol o seba dbať- mohol by trebárs postupiť plastiku krivého nosa, viac cvičiť, pribrať, iný účes, a hneď by bol o 50 % krajší, ako normálny sympaťák, ale on NECHCE a nemá záujem sa kvôli tomu meniť. Jemu sa páči,aký je.
na jeho vzhľade mi veľa vecí prekáža, ale ja mu to nehovorím,ved sa aj hanbím. Ako mu to mám hovoriť? Vieš čo chod na plastiku?! Veď to musí vidieť aj sám.
Nemám na to už nervy. Naznačovala som,ale nič.
ČIm ďalej tým viac mám toho pokrk, aj z jeho strany aj zo strany rodiny. Neviem to zvládnuť, keď nanho toľko brizgajú, Vždy som chcela,aby nám bolo fajn, aby sme mali jeden druhého,aby ho rodina akceptovala, aby mi vraveli,ako nam to spolu sekne, (nepovedal to nikto doteraz, každý vraví opak, že nech sa spamatam,a najhoriša babka- preboha ty chceš mať s ním deti?chudáčikovia deti,ako im to mozes spraviť,ved aký je hnusný,! hnusnejšieho som nevidela ani,to aj ten tlstejší pred ním bol krajší!"..asi tak..no nezbláznite sa