Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(

Príspevok v téme: všetci hovoria o mojom frajerovi, že je škaredý :(
annamarialujza

Chodíme spolu 3 roky a všetci sú hotoví z toho, že ako som si mohla nájsť takého škaredého chlapa.O mne všetci hovoria, že som krásne dievča, my pomýšľame na svadbu, a keď som to doma povedala- tak stanovisko rodiny," preboha, neblázni, to chceš mať takú škaredú dcéru,ako je on?však sa ani nevydá!" A podobné vety počúvam...:(
Každý z mojej rodiny a kamošiek okolo mňa mi hovorí, že je škaredý, že och taký, bože, mala si si lepšieho vybrať. Už ma tak úplne zmagorili, kedysi bol pre mňa pekný, keď sme si spolu začali, ale teraz som napáchnutá nimi. Už aj ja si na ňom začínam všímať všetko zlé. Viem, že nie je model, ani sa naňho nehrabe, ale začína mi už všetko na ňom vadiť. Mňa dokážu strašne odrovnať hentaké kecy, čo hovoria doma.Raní ma to. Aj deti sa mu smejú na ulici, že ma okuliare,keď sme minule boli na ihrisku:(
Hrozné. Ja som s ním celá natešená bola, šla k rodine ho predstaviť kedysi a oni keď odišiel mi vytkli, že takého hnusného som si vybrala, že kde mám oči, či chcem,aby sa mi všetci smiali.
hanbila som sa ho vziať aj na bakalárske promocie, lebo som sa bála,že ma budú v ročníku ohovárať. Strašne som sa zaňho hanbila, nemal si čo poriadne ani obliecť. Vôbec sa nevie upraviť a ešte aj zvyčajne páchne lacnou voňavkou alebo spoteninou, ztuchlinou.
Stratila som všetky ilúzie o tom vzťahu aj o všetkom. Neteší ma už nič. Všímam si čoraz viac krajších chlapov pozerať, no nezalúbila by som sa doňho iba pre peknú tvár, zaľúbená som bola najmä kvôli srdiečku, a tomu ako ma vedel mať rád, a milovať, lenže už aj to pomaly opadáva z jeho strany. Tak čo s tým? AKo umlčať takých ľudí?

postarjanko

annamaria. si voci nemu velmi kriticka. opisujes ho ako totalneho neandrtalca. az to posobi prehnane.
ako by si opisala seba. si ty vzdy tip top za kazdych okolnosti ?

postarjanko

chuderka a zase tych rodicov spominas ze. vidis aka si odhadnutelna. citam si v tebe ako v otvorenej knihe. ti tvoji chudaci drbnuti ta nevedeli vychovat ze :-D
ze nie si tu ? ale ved dokazy su v temach jeblinka :-DDDD ty si taka zufalka ze.

Mesačný princ

Ako som už písal. Je mi ho úprimne ľúto, že s niekým ako si ty stráca čas a aj to, že si mu ho toľko vzala.

annamarialujza

Ja som nikdy neriešila vzhľad, to bolo pre mňa nepodstatné. Moja prvá láska bol filmový herec, krásavec, totálne na mäkko som z neho bola, fakt model,ale poslala ma do p...potom som mala veľmi nepekného chalana(ako ja neviem,kde takých chlapov zbieram vážne,to sa ma nepytajte :D) s kt.som bola pol roka. Fakt, ten mal ešte aj krivú chrbticu a kratšiu nohu trošku, pehy, a bol tlstý :D takže fakt toto bolo pre mňa vykúpenie,keď som si našla terajšieho. Zdal sa mi príťažlivejší ohodne.
Ako ok, vedela som, že to neni tiež výhra, (páčia sa mi vyšportované postavy, čierne vlasy, hhlboké pohľady, zelené oči- také typy), mám presný opak hej teraz akože. Aby ste boli v obraze.
Ako nevadilo mi to zo začiatku, že je iný, bo očaril ma niečím iným. Galantný, vzdelaný, rozhľadený, sčítaný, veľmi jemný, usmievavý,a najmä som sa zaľúbila do toho, ako o mne hovorieval, aká som nádherná, krásna, modelka, ako ma na rukách nosil, ľúbila som jeho gestá a slová, ľúbila som jeho lásku ku mne, asi tak.
Sladká zamilovanosť opadla, keď som ho dopratala domov:(:( Doteraz to mám pred očami, a počujem,čo mi hovorili. Vravia to dodnes, aj napriek tomu som s ním 3 roky, ale juž neviem,čo robím. Začínajú mi také veci na ňom vadiť, že mám chuť s tým praštiť. Každý ho kritizuje. Má aj rečový hendikep, a zakoktáva sa, tak je už na posmech úplne. Ja som to všetko ani nevnímala, túto jeho vonkajšiu tvár, tvláštnosť, nazvime to,až keď na to poukázalo okolie. Pre mňa bol zlatý, sympatický. Ale ked kamošky, ešte aj rýpu a ohovárajú,aký je špatúň, tak mi je zle z toho.Stále vravia, ježiš ty máš na lepšieho, nezahadzuj sa s ním,...:(

Fantasyi

Neboli, lebo tu nie som :) len sa sam zhovadujes svojimi vymyslami.
Aj svojej mame nadavas do jebliniek? Teba by tiez mala skorigovat a poriadne ti po papuli naklast, aby si sa zacal vyjadrovat bez vulgarizmov.

postarjanko

hen tu chuderu si nevsimaj. ona tu travi cele dni a hra sa na mudru. hoci sama ma neusporiadany zivot.

annamaria tebe este zdoraznim. pouzivaj svoju hlavu. porozmyslaj nad svojimi citmi k nemu.
pozri co pises

"Už ma tak úplne zmagorili, kedysi bol pre mňa pekný, keď sme si spolu začali, ale teraz som napáchnutá nimi"

"asi som dobre nevidela, zatemnený mozog láskou a hormonmi, a ´ž rodina a priatelia mi otvorili oči"

premysli si ako to je.