Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?
Brata podvádza žena, povedať mu to?
Mna moja priatelka podviedla. Sice som sa to dozvedel po rozchode,ale pocas vztahu to vyzeralo asi tak,ze preco si pozeral profil inej na fb,preco si online na fb,ty ma podvedies,ty pojdes za inou,preco predomnou spominas kamaratku,preco ides von,vsetky zeny su stetky,vsetci sa vo vztahoch podvadzaju,ty ma nemas rad, zo stipendia si mi tento mesiac nedaval peniaze,mal by si mat. Pricom toto vsetko co mi vycitala,robila ona sama. S kamoskami ma nezoznamila,len tych mojich poznala dobre. Uz pocas vztahu si hladala ineho a po rozchode utekala za inymi,ale za vsetko som mohol ja.Ja by som ju nepodviedol,mal som 27 a inej zeny som sa v zivote nedotkol. A este aj rok aj pol po rozchode mi rozum stoji.
Skôr si myslím, že autora témy trápi falošnosť a pretvárka. Mne by to tiež vadilo byť v ich spoločnosti keby som to vedela. Ľudia s hodnotami majú takéto dilemy. Lenže v dnešnej dobe je väčšina spoločnosti bez základnej morálky tak tolerujú nevery, klamstvá atď. Zakladateľ je asi ešte stará slušná škola. Ja by som sa jej na to priamo spýtala a z reakcie by som pochopila. Rozhodne ženy ale vedia dobre zatĺkať a klamať.
chlap by s tym na verejnost nesiel z dovodu, ze to povazuje za svoju prirodzenost (promiskuitne jednanie v ramci rozosievania semena) a velmi dobre vie, ze spolocnost to neschvaluje a zena vie, ze bude povazovana na obycajnu stetku, ibaze ked k tomu povie "Ale ja ta lubim a neviem ako sa to stalo.", tak to spolocnost podobne nastavenych zien akceptuje, lebo ide o spolocensky prijaetlenu pretvarku, kedze kazdy vie, ze zeny su nastavene monogamne a len stetky sexuju s kdekdym a tie nemozu povedat:"Milujem ta.", lebo aj tak by im to nikto neuveril.
Myslím že kamoška mala evidentný vplyv na ňu-z tej dovolenky-o všetkom si vykecávajú
Zrejme sme sa nepichopili milačik.Lebo chlap s takým nejde na verejnosť-to len napadne ženu.a musela ratať že sa rozídu.Chceli ste vysvetliť reakciu žien v hľadisku.Tak som to skúsil.Neviete či aj on to niekedy neurobil,ale určite by chlap verejne nešiel.Ona to nemá z vlastnej hlavy takúto hovadinu.
Nezavislý pohľad moj nasituaciu.Nie je to o mne.!:
ano, ospravedlnvoat to mozu iba zeny a muzi, ktori k tomu sami maju tendencie...cize aj Peter, ak to bratovi nepovie a mozno k tomu ma tendencie aj jeho brat, ked to prehliada...v teoretickej rovine isteze, kedze ide o vymysel
Povedala mu to uz skor pred relaciou,tam ho zavolala,aby sa s nim zmierila. Jasne,zeby som sa s nou rozisiel. Kto miluje nepodvedie a ziadne polahcujuce okolnosti neexistuju. Mna len zaraza ako si niektore veci vedia zeny ospravedlnit same pred sebou,k muzom uz take zhovievave nie su. Ked maju na svedomi ovela tazsie a horsie veci a muzovi vedia vycitat malickosti.
huruju, nech podvadza teba, ked ti to tak vyhovuje...nech ta kazda zenska podvadza a ostatne o teba ani len nezavadia...mozno casom zmenis nazor a mozno ti to tak bude vyhovovat aj nadalej, tvoj zivot a tvoja vec
A ty by si to tak riešil?Možnože za dverami by sa nerozišiel -verejne mu to povedala, urazila ho do špiku kosti.
Reakcia žien že si pošliapala budúcnosť ak ho mala rada-lebo niekedy sa može stať aj to čo nechce- človek a potom ľutuje, Blba naozaj.Mohla tam viac piť pri zábave.
fejk tema