Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?
Brata podvádza žena, povedať mu to?
pocuj ti retard co stale meni niky, zalez do diery z ktorej si vysiel a uz tu nesmard!
Čo robí tá pani tzv, nevieš či to je ona.Tvoja švagrina.Možno s prace išli s kolegom vybavovať ubytovanie na nejakú vec.za hodinu.Veď kým si vybavili izbu,potom tam boli spolu, a potom vyšli.Rychlo rýchlo.Ty maš také tempo? Možno sa išli do reštauracie najesť do hotela. dobrý blbec.
Ked miekto chce niečo také ako hovoríš tak si nevyberie miesto kde ho všetci poznaju a može kadekoho stretnut.
Vysoké IQ maš to je pravda.čo týmto sleduješ.
Toto je vymyslená tema aby si znevážil ženy,takto sa to nerobí.Alebo socialny prieskum .ći sa nehambíš.Koľko mate rokov vážený muž a detí a čo robíte? a ako s kolegynami riešiš pracovné veci?
tak som tu....asi bolo len otazkou casu, kedy sem zavitam, lebo tam kde nechodi lekar ani smrt, prichadzam ja
Socialny experiment pokracuje.
nemusis to drzat v tajnosti, svojej zene mozes povedat vsetko, ale povedz jej v prvom rade len faktny, a nie hned aj vsetky svoje domnienky. A ked jej to povies, mozno sa to vyriesi samo, mozno to vyriesi za teba, mohla by sa ona nato spytat, a mozno sa to vysvetli. A ak fakt bola neverna, bolo by dobre minimalne jej klepnut po prstoch(ak sa rozhodnete to neoznamit). Vsak ked neoznamis, a on to zisti sam, o x rokov neskor, a ty po 5 rokoch mu povies, ze si to vedel... a o 5 rokov by mali spolu uz 4 deti...,, eee ja by som siel s pravdou von, zit sa da aj bez zneuzivania a klamania drbnutych zien... bude slobodny s dvoma detmi, s novym domom, zeny sa budu nanho lepit. Povedz to aspon svojej manzelke, ja by som to urcite nedusil v sebe. Asi skor by sa ani nerozviedli, ale aspon by sa jej paradne kleplo po prstoch, a snad by s tym mozno prestala,, vsak dovera by bola v keli, taka vec sa asi neda rozchodit.
Nikdy nič nie je 100 perc.
videl si auto čo riešili vnutri nevidel,ani presne či to bola ona-ma doma také šaty?
spýtaj sa jej že sa ti marilo-obchodné niečo neriešila- nemožeš niekoho obviniť-nebol si pritom-je to hnusné.
určite si v živote niečo zlé urobil nemusí to byť takéto čo myslíš. prečo ťa napadlo takéto, pretože ju nemáš rad.
pomysli na deti.a možna ani brat nechce aby si bonzoval.ked to nemusí byť pravda.
prečo to sem chodíš vykladať celemu národu, že akí sú všetci sprostí-lezie to na nervy.Dospelý muž ako dieťa.
Ti je tvoj problém že ťa to žere.Nemusí jej už brat veriť-ked sa dotoho zastarieš,a presne nevieš. a ani potom tebe.
to je ich vec. staraj sa o seba- nemožeš si ulavovať svedomie na iných.ludia ti neptria aj ked je to v rodine.
suhlasim s nazorom, ze si jej to mal vykricat do oci pred vsetkymi, trosku gule ti chybaju, rozhodne to bratovi povedz, nech tu pobehlicu posle cim skor do pecka
pre vás ututlávačov a tichých vyznávačov nevier by mali zriadiť hárem, aby ste sa v tom navzájom mohli podporovať a dokazovať si jak veľmi vám záleží na tom, aby sa to vaše deti nedozvedeli
a preco by mal? lebo aj ti si taka?
Nie, bratovi nič nehovor. Je šťastný a sú v tom deti. Dobre videl si ju, ale to je všetko. To čo robili, si nevidel.
Byť tebou, si pohovorím s ňou. Že vieš, minule som ťa videl v tom a v tom penzióne s nejakým chlapíkom. Mi aj napadlo, že možno podvádzaš môjho brata, ale určite sa mýlim, však? A potom uvidíš podľa reakcie, možno sa spamätá, možno nie. Ale daj jej tú možnosť.