Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
Ked sa s nim uprimne porozprava tak sa mu penis zazracne zvacsi a bude schopny ju uspokojit? Vela zien takto zije, niektore to vyriesia milencom a niektore sa s tym zmieria.
Najrozumnejšiu vec by si spravila, keby si manželovi všetko povedala. Nezaslúžiš si ho vôbec. Si odsúdenia hodná...
Znamkou dobreho vztahu je komunikacia. Ale nie komunikaciu ako ma vacsina parov,naozaj dopodrobna vsetko a hlavne uprimne! Takto zit v klamstve..
Všetky tvoje rečnícke otázky bolo len rečnícke, aj keď si sa snažila odviesť aj moju pozornosť, tak sa ti to neporadilo. Mali by ste ísť k sexuológovi, najprv mu to nejako naznač, porozprávajte sa o tom a potom keď ho presvedčíš, tak k nemu zájdite. Lož má krátke nohy a raz sa to dozvie a potom to celé šťastie spadne ako domček z karát.
Tak spravte a bude dobre.
Ja sa idem odlíčiť, lebo som si namaľoval obočie príliš vysoko a ani nepozerám do zrkadla, ani tam nekuknem, až tak prekvapene sa kvôli tvojmu príspevku necítim, to isto nie:-)
P.S. Keď mu to povieš, tak potom choďte najprv ku psychiatrovi. To až tak skoro nerozchodí, že si si užívala s bársakým kancom.
Baba jedna pochabá.
ano pred svadbov sme spolu spali asi 5 krat dokopy , viem nic moc ale nesli sme do toho zhurta..no a uz som si to vsimla vtedy ale myslela som si ze mozno ma len zly den alebo ze ..proste sama pred sebou som ho obhajovala ze to bude ok , a ze to nie je podstat ked sa dvaja ludia miluju a rozumeju si , no ale zmyslila som sa a je to dlezite , nie uplne ale ano hra to vo vztahu svoju rolu...
mesacny princ ,... kedze to robim tak som toho schpna , no zerie ma svedomie ...
pred svadbou ste spolu spavali?
Penis ma maly ,, myslim tym velkost, mala a tym padom ma nedokaze ani uspokojit .
(podotykam , ze mam zuzenu panvu , vnutorne, vonkajsie to nie je ani vidno , takze aj taky stredny penis citim az niekde v zaludku po vacsine )
ako ho ma maly,ze ta nedokaze uspokojit? Alebo ide o jeho techniku?