Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom

Príspevok v téme: Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
alica70

Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.

cesret

v žiadnom prípade mu to nesmieš povedať, to by si zabila, tam predtým bola jedna tema-kamarat-vyhody/na sex/
keby si mu to povedala tak to bude mat celý život v sebe.
Keď sa chceš s niekým poradiť-ake mesto mate neviem
-tak sposobom anonymne-alebo jedna moja kamaratka alebo príbuzná má takýto problém a nevie čo s tým-
su aj čisla cez telefon poradiť-aj tu majú meno sa da vymyslieť.
čisla na ktoré možete zavolať-treba to v to §hladať zadať ti to vyhlada.
čo sa týka zdravotníctva- na č. napr. 155 aj poradia aj zdravotne.ale sú aj iné- pre budúcnosť anonymne.

cesret

Neexistuje malý penis. Keď si rodila tak sa tebe mohla zväčšit pošva lebo dieťa išlo von-robia nastrih aby vyšlo von a potom zašívaju.
Ja mamradšej predohru,to ma viac rozprudi,a potom ten akt a moj tiež aj to aj to.
Choď si požičať knižky do knižnice-kde to vysvetlené alebo si to tam prečítaj ako funguje ženský a mužský organizmus ako sa dolaďuje-tu fyziomoniu "partneri intimne,-kde je všetko rozobrate ajsex- taketo niečo, najprv popozeraj aby si vybrala spravne.
Ako žena a muž zrejete viac a viac životom-ked to teraz nie je ono tak može to byť lepšie v buducnosti, keď dieťa bude velké.
Malý penis neexistuje.Ako náhle je vybudený tak sa zvačší.
Tebe ,vám malo stačiť-to že ste spolu, že ste rodia niečo robíte planujete-z tohto by si mala mať to podstatné cítit lasku, ten sex bude bude potom taký že budete radi spolu aj keď to nie je ono-ono sa to časom lepší.
Gynekologa sa možeš spýtať ako funguje organizmus na to tam je-sestričku možeš poslať preč-on jej povie-
povieš mu že potrebuješ niečo prekonzultovať medzi 4 očami.
Si mamička ktorá nedavno porodila ma malé dieťa, ktoré vyťažuje,a cíti nespokojnosť, ale to nie je sex.
Objímate sa?Musíš hovoriť jemu čo je doležité, riešiť to s ním aj intímne- čo ti robí dobre-nieo ho napadne.
Nerozumieme s tou opatrovateľkou-ty nevychovávaš dieťa? Ty musíš to dieťavychovať-opatrovateľka je len doplnok.
To dieťa koho počúva?Teba a muža?Pokiaľ je tam opatrovateľka viac ako ty-to potom može vyvolať v tebe a dieťati všeličo.
Vy nie ste sami?
Ty mu to nevieš povedať tak utekaš niekde- ale nemusí to byť kvoli sexu-a len si myslíš žeto i pomáha.
Kamarat je s detstva-poznáš ho dlhšie?2-3 krat za mesiac-veď maš uplne rozburaný citový živoť-maš v tom myš maš.
Na dve strany sa to nedá zvládnuť plus dieťa. Ubližuješ si. Nerozoznáš tu lasku. Musíš s tym seknúť hned.
Najsť si za to nahradu, koniček, kamaratku, príroda. Nie je možné ani zo zdravotného hladiska takto.
Tam dole ma každý ine prostredie. Ty mašbyť zvyknutá na muža.A ešte ten kamarat.Nemáš problémy tam dole?
Jak sa to dá stihnuť?
Ukončiť okamžite, do kým je čas.Si na toho druhého naviazaná.Žena ma iný organizmus ona to nevie oddeliť ako muž.Aby si neochorela-je to narocné.A nikdy viac sa s ním nestretnúť. Iná možnosť nie je.
O to dieťa sa viac musíš starať ty, nie opatrovatelka-ten čas ti musí zaplniť miesto toho kamarata.
A musíš hovoriť s mužom, nie len ho chapat, aby ti pomáhal-v tom aby ste spolu prišli na to aby bolo lepšie-
lubim ta, objimať sa navzajom,isť niekde na prechádzku,do kina na veceru,aj s duetatom.
Opatrovatelka je tam na čo?-kto je hlava rodiny.
Ked tam je často je zle-koho počuva dieta-aky ma vztah k vam všetkým.Nie si doma sama?
Nevidíme do toho, nechceme odcudzovať-je to divné.Ta tema sa nakoniecmusí zmazať lebo to čítajú iný.
Plno ľudí je tu takých-čo opakuju.

Barborai

Alica - ty vlastne svojho muža ponižuješ. On je spokojný, myslí si , že je všetko v poriadku a vôbec netuší , čo sa deje "za jeho chrbtom". NIe je to voči nemu fér. Mal by to vedieť, čo robíš, aby sa mohol podľa toho zariadiť. Pretože on si sám seba očividne váži viac , ako si ho vážiš ty.

penisy

to co sa deje v tvojom zivote teraz mozu aj vztahy,ktore si mala predtym. Sama si to napisal,ze na zaklade prechadzjaucich vztahov nevies co je este ok. Nech sa teraz ozve pakancha a vsetci co obhajujete striedanie partnerov. Bohuzial,podla skutkov zistis pravdu,ked si niekoho vazim,nepodvadzam ho.

alica70

Vazim si ho a stojim si za tym , nie len koli respektovaniu , ale vo vsetkych veciach okrem sexu. Vies sama si myslim , ze ak by som si ho nevazila a nemala respekt tak by ma to netrapilo a nezaoberala by som sa tym . Nechcela to riesit a nechcela s tym prestat.
Chcem prestat, pretoze ho milujem a zalezi mi na nom . Rozhodne mu nepoviem ze mas maly kkt . nie nedopustim aby mal komi mojim ,,manierov,, komplex, ktory mu moze narusit zivot , avobec aby zacal o sebe pochybovat ..neexistuje.

picazlesa

ty si to pokaslala uz tymto svojim postojom. je pekne ze mu doma hnusne nehovoris ale inde ho podvadzas. na veci nic nemeni ani tvoj pocit hanby. nevravim ze taketo veci maju jednoduche riesenia ale ako si mozes niekoho vazit ked ho takto podvadzas ? toto mi skus vysvetlit.

alica70

Riesenie sama nevidim , ale v hlave polemizujem o tom , ze tie nevery budem oddialovat ako sa bude dat, pokial s tym neprestanem . Viete uprimne ja sa za to aj hambim , anechcem to robit. a byt taka. Moj manzel si to urcite nezasluzi.
Mozno sa len vykecat, tak anonymne, mozno pokecat s psychologom , mozno je za tym nieco o com ani neviem sama. Neviem nemam sajnu , prave pre to to aj pisem a chcem o tom diskutovat , pretoze to riesit chcem . Keby mi to nevadilo tak to predsa neriesim a idem si nadalej svoje .
Po pravde , najradsej by som mu vsetko povedala , ale rani ho to . A nechem aby koli mne znenavidel alebo prestal verit zenam , len a alen koli mne .

alica70

Vek ja 27 , on 33.
Pomocky som si googlila na nete , pride mi to chore ... neviem len je to moj nazor. no a temu mazat nemusite , moj manzel sem nechodi , tiez aj keby , nikde nie je zaruka ,ani priznanie ze to je o nas , nie su tu mena, aani nic tak konkretne , tak toto je v pohode . Napisala som se pretoze chcem pocut nazory , Nie neocakavam ze mi niekto da navod ako a co robit alebo nerobit , ale tak vseobecne . Viete , z predchadzajucich vztahov , to mam vsetko dost pomiesane , a nikedy sama neviem , co je este ok , aco uz za hranicou, co sa tolerovat da co nie, co je spravne a co nie .
Podotykam , ze manzela respektujem, nedovolim si mu povedat hnusneho slova. Nie reto ze nemozem , ale nechcem a ani necitim potrebu . Sprava sa ku mne s respektom tak sa spravam aj ja . Az na ten hlupy sex. Zoziera ma svedomie . denno denne , snazim sa na to nemysliet , a oddialovat tie nevery , aby ich bolo co najmenej .Po pripade ziadna ... no niekedy proste musim , tak ako si telo pyta .
Ale vsetkym , ktori sa zapojili do diskusie, dajukem a to velmi pekne , , som velmi rada , ze este su ludia , ktori vyjadria nazor na taku vec , bez odsudzovania, urazok a podobne .
Mozno by som sa mala zamysliet aj sama nad sebou , mozno ubrat z ega znizit si vlastne hranice.
dakujem pekne . :D

penisy

Ano,autorka si dost protireci. Na jednej strane sa bije do prs,aka je to velka laska a zomiera pre neho a na druhej nema problem byt telesne s inymi muzmi. Ako som pisal,ak skutocne milujem,uz len pri myslienke byt s inou zenou by som sa povracal.