Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom

Príspevok v téme: Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
alica70

Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.

zuzulino

Prsia a klitoris ti stačí.Bod G to maš odkiaľ? každý ma iné erotgenne zony.Su tam rozne body, každému funguje iný.
Ty chceš mať všetko.To v ktorej knihe bolo, aj si to našla.
Keď si už raz dosiahla orgazmus, hneď ti druhý nepojde, ani sa nestretnete v orgazme. lebo každý je iný a na to treba niekoľko rokov zladenie-ste nezrelý.Bod G presne neexistuje.a navyše aby ste sa poznali dokonale musíte spolu žiť, až potom sa spojiť z lasky v sexe-ale ked maš dvoch chlapov tak ti to nikdy nepojde.
stale sa preladuješ-možeš s toho ochorieť, nemaš vyvoj vzťahu z jedným
Ty dosiahneš orgazmus, a po tom on-veď to je super.Čo chceš, niečo neskutočné.
Dosiahneš orgazmus-a skus to hneď previesť s tym prirodzením jeho do teba.
Na to treba roky aby ste sa zladili, a nemusíte hlavna vec že mate.
Si typ klitorialny-naštuduj si knihy-ale nie tie kde je bod G.Každý to má inde.
Kvoli takejto blbosti ideš za druhým, a riskuješ manželstvo a vzťah.
Neziodpovedná žena. Nečudujem sa že pozera čo hladaš.
Tebe nejde o manželstvo o deti o lasku ale o Dva orgazmy-a ten druhý s bodom G.To je pre teba doležité.
To je uroveň .Čo si študovala.Takato kravina ani mňa nenapadla-Pozdravuje ťa vysokoškolák-
Ale vedia to aj iní.
Dame tuto temu zmazať-zlý príklad pre iných. Zachraňuj si manželstvo a toho kamarata pošli do hája.
Nevieš čo je láska ani ju nemáš-doležity je bod G-ktorý neexistuje-len v predstave. Do vrsmíru ťa vystreliť

zuzulino

Prsia a klitoris ti stačí.Bod G to maš odkiaľ? každý ma iné erotgenne zony.Su tam rozne body, každému funguje iný.
Ty chceš mať všetko.To v ktorej knihe bolo, aj si to našla.
Keď si už raz dosiahla orgazmus, hneď ti druhý nepojde, ani sa nestretnete v orgazme. lebo každý je iný a na to treba niekoľko rokov zladenie-ste nezrelý.Bod G presne neexistuje.a navyše aby ste sa poznali dokonale musíte spolu žiť, až potom sa spojiť z lasky v sexe-ale ked maš dvoch chlapov tak ti to nikdy nepojde.
stale sa preladuješ-možeš s toho ochorieť, nemaš vyvoj vzťahu z jedným
Ty dosiahneš orgazmus, a po tom on-veď to je super.Čo chceš, niečo neskutočné.
Dosiahneš orgazmus-a skus to hneď previesť s tym prirodzením jeho do teba.
Na to treba roky aby ste sa zladili, a nemusíte hlavna vec že mate.
Si typ klitorialny-naštuduj si knihy-ale nie tie kde je bod G.Každý to má inde.
Kvoli takejto blbosti ideš za druhým, a riskuješ manželstvo a vzťah.
Neziodpovedná žena. Nečudujem sa že pozera čo hladaš.
Tebe nejde o manželstvo o deti o lasku ale o Dva orgazmy-a ten druhý s bodom G.To je pre teba doležité.
To je uroveň .Čo si študovala.Takato kravina ani mňa nenapadla-Pozdravuje ťa vysokoškolák-
Ale vedia to aj iní.
Dame tuto temu zmazať-zlý príklad pre iných. Zachraňuj si manželstvo a toho kamarata pošli do hája.
Nevieš čo je láska ani ju nemáš-doležity je bod G-ktorý neexistuje-len v predstave. Do vrsmíru ťa vystreliť

alica70

ano , klitoris a prsia to ano aj dostanem orgazmus, ale ten druhy orgazmus... Bod G, ten nie ani s prstami ani z penisom ....

alica70

cuchnuty - niektore ano niektore nie , rozpravali sme sa o tom tak som mu naznacila alebo nepriamo povedala ze by bolo fajn niekedy sksit aj ine veci , vie co mam rada a aj sa snazil a aj sa snazi ale vysledok ziaden , samozrejme jemu tvrdim ze je to super , aby neutrpelo jeho ego
nasadky nie aani nehccem , to by som si rovno mohla kupit vyrator a chlapa by mi potom nebolo treba ...
dotyky, hladkania ano to je v predohre a je to fajn , no na orgazmus to neni ..
Prepac pisem otvorene tak ako veci su , nechcem byt neslusna ani vulgarna , len tak akoto je , tak ak nejaka moja reakcia pride niekomu vulgarne alebo nwm ako tak prosim nemyslim to tak ,

alica70

bulimo - nie kamarat nie je z detstva poznam ho len z postele , a aky je to neviem a ani neriesim a riesit nebudem , mam ho len na sex a to je vsetko

bulimo

ty si stale hovoríš svoje, prečo predstieraš orgazmus-povedz mu to niečo vymyslí.s nim hovor.
zaňho rozmýšlaš?Ved s nim musíš hovoriť nie s kamaratom. zrejme je od detstva- má to t s tym spoločne že ste bližšie ked ho poznáš. pokial to mas kamarata dlho-tak si ho tym sexom stratila lebo to nie je kamarat-neviete sa vrátit spat, zašla si za hranicu.jedine ho musíš poslať preč a uzavrieť kapitolu ked chceš muža a nerozmýšlať za muža.
orgazmus sa vyvíja časom, treba mu to povedať že nemáš-mužovi aby vymyslel nie hrať.
preto utekáš preč za kamaratom, zrejme je to ten predtým čo si mala- načo si si brala muža?
u kamarata to máš-tento dvojitý život ruinuje vzťahy-neda sa mať dvoch-kamarst je nezodpovedný, vzhladom na to že má š dieta.nevaži si ani teba ani muža ani dieťa.
nič iné neexistuje len seknut a hladat to doma a skúšať s mužom.