Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom

Príspevok v téme: Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
alica70

Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.

certin

Ty nerozumieš čo tu hovoríme. Maš mu ukázať čo ti robí dobre pri predohre,ako ťa ma hladiť.A potom to tam dať keď si roztúžená. To nemusí ten orgazmus byt pri vložení do teba, to nemusí byť presne. Možno si typ že sa roztúžiš s nim a prežiješ orgazmus pri hladeni, rozne techniky su. Ked si mlada tak to nie je naraz.
Nemá malý, si blba.Porovnávaš ho s kamaratom, využívaš jeho dobrotu, a hladaš náhradu,Nemáš ho rada-lebo takejto maličkosti by si sa vzdala-nepdstatné pre lásku. Si nezrelá ešte žena-nevie čo je láska.
Keby si bola schopná položiť za ňho život, tak by si to nerobila-lebo život je viac ako uspokojenie.Ten si mu narušila v myšlienkach, a čo robíš- tak isto aj ten druhy-nápodobne.
Orgazmus ozajstný plno ludí zažije nie hne´d ale po rokoch.Keď si neuvedomujete tu lásku s tým kamaratom,
len ten akt-možno vám to preto ide-o nič tampodľ vás nejde. Pri láske a dieťaťi je to náročnejšie.
Rozmaznaná princezná, predpokladáme že ťa financuje tvoj muž dobre. Také máte-ľubim ta som s tebou rada...
Najdite si spoločnú činnosť, alebo sa choďte odreagovať alebo zvlášť kulturneRoziď sa s ním dokiaľ to nepraskne. Aby bol človek zrelý-ty nie si, musí mať nejaké obete počas rokov, každý deň sa učí.
Navyše to si zavesila celemu národu-navod .
Nie je to normálne ani pre dieťa. Toto nie je prejav lásky ale sebectva.Zavolaj si mamu, na straženie a choďte von.
Slovenská mládež.Prajeme všetko dobre

lalaland

Ci dokonca menej ako 9 cm. Existuju cvicenia,ktore ti posilnia svaly vaginy a dokazes si to viacej uzit. To ze kratko vydrzi tiez sa da riesit,je to bud o psychike alebo aj masturbacia je pricinou predcasneho vyvrcholenia.

alica70

Ako o nasom vztahu pochybovat nebudem , ja sa s nim citim uzastne , je mi kamaratom , manzelom , este aj ked mam nejaku pikosku o kamoske napr. tak prva letim za nim a spolu sa na tom zasmejeme , alebo sa mu proste vykecam . Mozno pre niekoho to nie je dokonaly vztah , ale ja sa s nim citim dokonalo. Milujem sa s nim z lasky , ale nemam z toho nic , co sa tyka postele , a ano pritahuje ma , paci sa , ved samozrejme, ked som si ho vzala za muza, no nejako som sa prepocitala v tomto.
A na vyletky , dovolenky chodime. Relax, a odreagovanie sa mame, na to si nemozem stazovat.
Nikedy si pripadam ,ze som chamtiva , ze mam vsetko a ze nikto nema an polku z toho , no ja neviem ako vy muzi , vam to bude asi jedno , kam ,,zasuniete,, no zenske telo je ine , ppotrebuje ,,to,, citit.
Ale vzivote by som ho neopustila , keby sa to dozvedel , tak radsej by som s tym prestala , a ticho trpela, ako ho opustila .. samozrejme ak by on chcel opustit mna tak ok , nebudem ho predsa nutit ostavat , ked sama robim zle .
A nie nemyslim si ze sexuolog pomoze, co mu ,,natiahne , alebo zvacsi kkt,, ? sprosto napisane ale uprimne ? no nie nezvasci a ani nenatiahne .
Inac mala nejaka baba tu tiez podobny problem ?
Ale dakujem za vsetky nazory a odpovede :D

lalaland

Niekde som cital,ze zena,aby bola uspokojena v posteli,musi byt uspokojena aj mimo nej. To znamena,aby bola uspokojena jej dusa,jej srdce od muza,ktory ju miluje. Mozno to vase manzelstvo,nie je az take uzasne,ako si nam ho opisala. Mozno je to od zaciatku pretvarka a k sebe sa vobec nehodite. Keby si ho naozaj milovala,tak uz len jeho samotna pritomnost by ta natolko vzrusovala,zeby si nevedela co so sebou. Naopak,keby ta on skutocne miloval,robil by vsetko preto,aby ta uspokojil mimo postele aj v posteli. Ale ked zase ked je to taky dobracisko,tutko ako si ho opisala a teba pritahuju zli chlapci. Taktiez ak si uz mala viacero partnerov pred nim,to tiez vie narusit potom celkovy sexualny zivot v manzelstve. Proste vy mozno vobec k sebe nepatrite a teraz nenarazam na sex. Nepatrite k sebe dusevne. Chodil som s dievcatom,ktore mi tiez tvrdilo,aky som dobry,pozorny a neviem co este,ale videl som na nej,ze ju pritahuju prave taki frajerikovia. Rozisli sme sa a aj si takeho nasla. Preto plati stara dobra mudrost,nepozeraj co zena hovori,ale co kona.

vrsc

Maš všetko čo možeš mať-iní nemajú to a ty a ty si to nevážiš, len kvoli tomu že to chceš poriadne cítiť tam dole.
su aj ine techniky hladenia mimo tam dole na iných častiach tela, ty ho hladíš alebo všetko má urobiť on?Na to treba čas-aj roky rozprudiť erotogénne zony.
Vieš čo by povedala väčšina mužov :"Krava sprostá!.Ukonči ten vzťah povedľa a nič mu nehovor, buď spokojná s tým čo máš. Rozpravajte sa vy dvaja. Predpokladám že sa všetci traja poznáte-dufam že ostatní to nevedia,
Mali by ste byť ticho. Stane sa všeličo v živote, ale nie kvoli tomu aby si to poriadne cítila -a dlhodobo.
Nemaš ho rada,a si ho nevážiš. Napodobne aj ten náhradníkVrať sa k nemu lebo máte dieťa, nič mu nehovor.
A to sa dá bez lasky sa milovať -a jako možeš niečo pri tom cítiť. Mechanické?
Na dve strany.
Maš syna, ta myseľ nie je tak uvoľnená-musíš sa oňho starať,chodťe si urobiť výlet, pozerajte pekné filmy, radujte sa zo života.
Blbá

Mesačný princ

A kto si myslí, že to vyrieši nejaký lekár - nevyrieši! Je to úplne normálne, presne tak, ako je normálnych x vecí, o ktorých si ľudia myslia, že normálne nie sú. Asi tak.

Mesačný princ

Nemyslím si, že sa to vyrieši. Niektoré problémy sú jednoducho také, aké sú. Z tvojho pohľadu to problém je, ale on je úplne normálny zdravý chlap. Je to presne to isté, ako keby niekto porovnával ženské prsia. Hľadaj si iného. Nemusíš mu nič hovoriť ale aspoň uľav samej sebe.

Ja by som takto v klamstve žiť nedokázal.

Godzilla

Sexuológ by ti isto poradil to, že existujú rôzne pomôcky a rôzne techniky. To nie je predovšetkým o tom, aby ste to zavesili na nos cudzím ľuďom, ale aby ste to zavesili na nos sebe navzájom. Keď sa spolu ani neporozprávate, tak sa nemôžete takpovediac dohodnúť. Je tomu isto tak. Vy ste ako dvaja rovnocenní formálni priatelia a tým čo robíš sa ešte viac formalizuješ, lebo máš strach, aby na to neprišiel. Už jednoducho riešiš úplne iné veci, kedy čo kde s kým a nie jeho. V podstate už ani nemáš dôvod mu niečo hovoriť, lebo to takto funguje. Ale do kedy je tiež otázne. Potom čakaj hocakú možnú reakciu, môže sa stať aj niečo zlé. Žiarlivosť dokáže každého veľmi silno motivovať ku všetkému možnému. Asi tak.

trululu

Nemozes tu priblizne napisat rozmer,nech vobec vieme s cim mame pracovat a ci vobec nejaka poradna pomoze. Su polohy,kedy aj pri mensom penise dokaze zena mat dostatocny sexualny zazitok.