Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
Dakujem za nazory aj za rady .
Rodicia su daleko , nemozem tam dat dieta ale to je ok mame obcasnu opatrovatelku .
Nie , nema z toho komplexy aspon si mysim , pretoze nechcem aby ich mal , kedze on je ok len mne to vadi takze ja som ta zla. Nedopustim aby mal koli mne nejaky komplex. Vycitala by som si to . Tak ako si teraz vycitam neveru .
Ten kto mi napisal ze som ,,selfish,, tak ako skus si najst partnerku ktora ma zasitu vaginu a nechaj ju do konca zivota uspokojovat ,,hladkanim,, a neviem cim este .. potom kludne napis. . Samozrejme , neodsudzujem , len sa vyjadrujem k tomu co ste napisali , kedze ja sama som si pytala nazory .
V takom tom hladkani nejak nevidim zmysel , uspokoji ma to ano, ale sex je proste sex.
Nasmu synovi to mozm byt jedno , kedze o tom nevie a ani vediet nebude . Takze toto ani neriesim . Ako ja netvrdim ze ho podvadzam pravidelne , ale tak ako 1-2 krat za 2-3 mesiace , ...a uprimne citim len telovu ulavu... ako ked ste smadny a napijete sa ... to iste ...
ak niekoho milujes, tak ho NEPODVEDIES, iba ho chudaka zneuzivas
ak je pre teba sex taky dolezity tak ho nechaj ist nech si najde nejaku normalnu a nie čupku ako ty a ty mozes vyspavat s kadekym
fuj je mi z teba normalne zle :D
presne aj mna napadla nejaka nasada alebo take nieco. dnes uz su vselijake pomocky. ale najprv treba o tom vobec debatovat :-) vsak to da rozum. nebudem ticho trpet a hladat nahrady inde. nuz co povedat na to ako dotycna riesi svoj problem ? ostatni, nehnevajte sa na nu. blbi ludia maju blbe vztahy. to je cela veda okolo tohto. ked ovsem tema neni fejk.
autorke, ak si nevymysla - ON JE POLENO V SEXE ALE TY SI POLENO V RIESENI PROBLEMOV.
PagAncha o com to melies? Ved pisala,ze spolu spali aj pred svadbou aj tak si ho zobrala. Len promiskuitne zeny hladaju hlavne utechu vo vztahoch cez velkosti penisov,nieco ako ty :) Lebo neustale striedaju partnerov a o laske a dusevnom uspokojeni sa uz neda hovorit ani zdaleka. Potom sa hladanie celozivotnych partnerov meni na hladanie idealneho penisu. Ano to je dosledok toho vaseho skusania a striedania partnerov pred svadbou. Hrate to na lasku a pritom nemate vobec o com laska je. Kebyze tu nejaky muz napise,ze jeho zena ma male prsia alebo nedobry zadok,zniesli by ste ho pod zem. Tak aj keby bol problem v sexe a to zo strany manzelky,tak ked ju naozaj milujem,tak ten problem riesim kym sa nevyriesi a nebudem utekat za inymi,a este tu to niekto schvaluje. Ked naozaj milujem, uz len jej pritomnost by mi roztapala srdce bez ohladu na to ako vyzera a aka je v posteli. Dolezita je predohra a vzajomne zladzovanie sa. Pomohol by autorkin vek. Suhlasim s nazormi xerixa a certina.
Za toto by mal byť trest smrti..Odťať hlavu alebo ukameňovať.
Nema to stým nič spoločne, oni mali predsa aj predtým
Je mladá a ten orgazmus nejde hned u niekoho- potrebuje čas a sa zladí.to jre uplne jedno či predtým alebo nie, zobralasi ho lebo ho mala rada. čo je malý,ved sa zvačší. Nepozná fyziomoniu muža-niekde si to prečítala.
Ma povinnosti dieťa.to sa odsúva tak ako boli zvyknutý bez dieťaťa.
Unavení sú.
Ide tu o zachovanie manželstva a nie o sex.Asi jej manžel straži to dieťa keď ide inde.
To je drzosť. A že vraj laska.
Treba tuto temu neskor zmazať- nebudú to predsa čítať.Treba si nájsť niekoho kto vysvetlí čo je láska a rodina.
V živote sa može stať všeličo.Prečo čo s tým? je jasné že má ukončiť vzťah z kamaratom ktorého nemiluje.
čo iné? Čo očakava od nás.Neschvaluje sa takéto niečo. Rodina je dôležita.
Idem sa vydať a potom sa uvidí?
Katastrofálna generácia. Niekto má taký život, že ledva prežije.
Nema to stým nič spoločne, oni mali predsa aj predtým
Je mladá a ten orgazmus nejde hned u niekoho- potrebuje čas a sa zladí.to jre uplne jedno či predtým alebo nie, zobralasi ho lebo ho mala rada. čo je malý,ved sa zvačší. Nepozná fyziomoniu muža-niekde si to prečítala.
Ma povinnosti dieťa.to sa odsúva tak ako boli zvyknutý bez dieťaťa.
Unavení sú.
Ide tu o zachovanie manželstva a nie o sex.Asi jej manžel straži to dieťa keď ide inde.
To je drzosť. A že vraj laska.
Treba tuto temu neskor zmazať- nebudú to predsa čítať.Treba si nájsť niekoho kto vysvetlí čo je láska a rodina.
V živote sa može stať všeličo.Prečo čo s tým? je jasné že má ukončiť vzťah z kamaratom ktorého nemiluje.
čo iné? Čo očakava od nás.Neschvaluje sa takéto niečo. Rodina je dôležita.
Idem sa vydať a potom sa uvidí?
Katastrofálna generácia. Niekto má taký život, že ledva prežije.
no a tu to máte... to su tie vase sex az po svadbe... teraz je toto mensi hriech ze ho podvadza??? Nie nechcem moralizovat ale mozno som zacala prilis zostra... no keby ste zacali sexovat spolu uz predtym zistila by si ze ti nevyhovuje.. co z toho ze je dobry mily, pozorny, a podobne, ked ti chyba normaly sex? su zeny ktorym maly penis nevadi, alebo to vedia riesit inac, no ty zrejme medzi tie zeny nepartis.. viem o com hovoris takisto som poznala dokonaleho muza.. az na jednu chybicku... maly penis. mala chybicka mozno premna ale nie prenho, ako som spominala niektorym zenam to nevadi alebo ten chlap s mensim penisom sa snazi tu zenu aspon uspokojit inac... mozno by si si s nim o tom mala pohovorit, mozno ani nebude chciet lebo sam ma z toho komplexy, ale mal by vediet o tom ze tebe to v posteli nestaci... no v ziadnom pripade nepriznavaj neveru, toto nie to by ho moc zranilo.. moj nazor... vela stastia
Keď si to prečíta ta pani zakladatelka- treba to zmazat tu temu aby to náhodou partner nečítal-
Keď si to prečíta ta pani zakladatelka- treba to zmazat tu temu aby to náhodou partner nečítal-