Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
vymyslene....ziadna zena, ktora svojho manzela miluje neuvazuje nadtym, ci ho ma ranit a uz vobec by ho nepodvadzala....tieto temy so sexualnym podtonom vymysla chlap z cisto provokativneho dovodu, aby mohol pisat o zenskych i muzskym pohlavnych organoch a muzske nicky s ktorymi si o tom pise ( dlzke penisov a orgazmoch) su tiez jeho
Dieta s tym nea nic spolocne nevie o tom a anema ani len najmensiu sancu sa o tom dozvediet .
Manzel je typu takeho , ze aj keby sa to dozvedel , neopustil by nas , a rozhodne by to malemu na nos nevesal.
Ale ranilo by ho to a to by som nechcela preto som sa to snazila riesit , ale je to ok... uz viem ako zacnem s riesenim :D
Ti jebe vsak ona ma nejaky deficit v hlave
Tieto temu pozeraju aj mladší je to zlý príklad.Davaj pozor čo tam davaš- navyše je spoenuté dieťa ktoré za nič nemože a o má prednosť. neda sa ti to vysvetliť
Tieto temu pozeraju aj mladší je to zlý príklad.Davaj pozor čo tam davaš- navyše je spoenuté dieťa ktoré za nič nemože a o má prednosť. neda sa ti to vysvetliť
addin * nie , neobetujem manzelstvo koli sexu, ked sa na to pozriem tak silno optimisticky tak :
1. sex nebudem potrebovat do nekonecna len pokial som mlada,
(takze donekonecna ho podvadzat nebudem )
2. snazim sa to obmedzovat aj sa budem snazit s tym prestat,
)cize sanca ze prestanem tam je )
3. ked sex nie je tak dolezity (ako niektori tvrdia ) tak si to vezmem k srdcu, cize nieco tak , ,,nedolezite,, tym padnom nie je az tak zle.
4. mozno sa o tom ani nedozvie, a po case s tym prestanem a konecne si uvedomim , co je fakt dolezite , takze to by malo byt v pohode
5. mam len jeden zivot,tak si ho chcem aj uzit
6. pripadne si spomeniem na ludi, ktorych manzelia, manzelky chodia na sluzobne cesty a tam podvadzaju s hocikym , a popri tom maju doma pekne manzelstvo a vztah, = co oko nevidi srdce neboli
7. Hlavne sa budem snazit s tym prestat uplne :D
dakujem krasne vsetkym , co ste reagovali, vazim si ochotu zapojit sa do take neprijemnej diskusie
myslim ze problem mam vyrieseny :D :)
Mate dieta a ty uvažuješ o nejakom bode. ten tvoj manžel to ovlada ty to nevieš.
klitoroialny a posvovy je riovnocenný-bud mas jeden alebo druhy, zatial máš so svojim mužom len ten klitorialny.
S nim sa musíš rozpravať nie s nami.
pokial si zila predtým tak s inými mas ten druhy-porovnavaš, doplaca na to dieťa a manžel.Nema malý -tak sa v tej polohe vykriv, stahuj tie svaly vagyny, to musíš len ty, to zladenie býva za niekoľko rokov.
pojdeš do neistoty s kamaratom ktorý nemá charakter, preto že nevydržiš a si to chceš užiť lebo ten má lepšie "jablko ako ten druhy." On ta ma rad a tys kamaratom nemáte.
Život nie je o hľadaní bodu G.
Tato tema je zlá pretoženavadza na dvojký život -a je tam dieťa. Vieš aké ťahanice sú pri rozvode -ako trpí dieťa.
Maj sa pekne emá zmysel.
porozpravaj sa z manželom a zachraňuj.
Tento portal nie je na to aby sme ti dávali návod ako ublížiť dieťaťu kvoli nejakému bodu G. Maš orgazmus.Dva po sebe nejdú
niektorý potrebuju na to čas aby mali aspoň ten- nemala si si ho brať keď ho nemáš rada ale predtým ako bolo dieťa.Hladaš chybu v ňom . A chyba je v tebe.Maj sa pekne nemá zmysel ti písať.
Pod slovami 'zmen partnera' mam na mysli vymenit terajsieho za noveho.
Ako uz si zistila aj sama, nemozes mat vsetko. Takze ano, musis urobit rozhodnutie. Kym to rozhodnutie neurobis, budes sa neustale tocit v zacarovanom kruhu. A kedze rozhodnut sa, ze ti "poriadny sex" nebude chybat sa neda, musis urobit to druhe rozhodnutie - zmen partnera. Kym budes toho terajsieho podvadzat, lepsie sa citit nebudes. Mas urcite priority. Prioritou pre teba je tvoja spokojnost v sexe. Podriadujes tomu dokonca svoje manzelstvo, rodinu. Tak chod za tym, co ma pre teba vacsiu hodnotu.
Takto , prsia a klitoris staci ano ku klit.orgasmu , ale kedze mam to stastie mat aj ten vnutorny ,,G,, orgasmus a s manzelom ho nemam proste , ale s inym mam obidva... tak ako ja vobec nechapem co je na tom zle ....? Ako mam kamosky ktore nemozu dosiahnut ani jeden , ale ja im za to nemozem .
Viem pisem to hnusne ale aspon sa na nic nehram a je to uprimne .
Preco je toto zly priklad? A tak ak je to tak zly priklad tak to hned vymazte celu temu , aby nahodov to nikto nevidel a nahodou nezacal sa tym zaujimat tiez, to by vam pekne schladilo ega....
A ako co mam pototm z toho manzelstva , ked si poriadne ,,neuzivam ,, ? Ze on bude stastny lebo ho nebudem podvadzat ako fain , je to pekne a tak to ma byt , ale pozera niekto na to , ze ja z toho nie som naplnena po tej fyzickej stranke?
asi nikto to nevidi mojimi ocami .
Ale beriem vsetky nazory , :D