Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
csut, ty si odborník? Lebo ja na rozdiel od teba som. Mám 22 ročnú prax v odbore, to snáď je už postačujúce, čo myslíš? A fakty by si si mala naštudovať ty. Tvoj zmätený príspevok hovorí sám za seba. A oháňať sa deťmi - preboha, dnešné malé deti toho o sexe vedia viac než ich naivní rodičia. A informácie nebudú získavať na takomto fóre a pod takýmto príspevkom. Majú dosť možností otvoriť si oveľa názornejšie a informatívnejšie stránky.
Na fóra nezvyknem prispievať, lenže táto téma ma celkom prirodzene zaujala. Vôbec ma neprekvapili niektoré príspevky, ktoré odkrývajú celú škálu intímnych problémov prispievateľov. Ale radiť by mal predovšetkým nezaujatý človek disponujúci aspoň priemernou úrovňou vedomostí. Inak sú príspevky len subjektívnou výpoveďou prezentujúcou konkrétne postoje jednotlivých prispievateľov. Absolútne neodzrkadľujú skutočný stav a pre riešenie daného problému sú nepoužiteľné.
Slovensko sa zaoberá pipikmi a ženskými vecami,ale väčšinou su to zakladatelky ženy.
Mňa by hodnotenie takeho to niečoho od ženy na muža urazilo, a ešte keď sa to prepiera verejne.Nem normališ.
Niekto nedávno v telke vravel že Slovensko nemá čo robiť.Možno ten kamoš tiež mal nejaké dievča,a vymenil ju za sex -a pritom tam nie je láska.
Možná by si našiel ten dotyčný,keby mala pred manželstvom jasno-niečo iné.
Nie je čo riešiť.Hovor s ním,kašli na kamoša.Bude OK. pripadá to ako mačence na dvore ktoré sa navzájom šklbú?
sexuolog- vaginalny aj klitorialny je rovnocenný, pozri spravne knihy.klitorialny rychlejši-aj hladkanie niekomu stačí.
je po porode, 4 roky,/to sa zmenoilo bolo roztiahnutá da sa to do poriadku postupne- ma novu situaciu-musia za zladiť-ona nechce pracovať s mužom na tom-ale chodí inde kde bola predtým zvyknutá.
cviky panvového dna a stahovanie posvy-tak vie prisposobiť sa k tomu čo má muž. ona nemože hodnotiť
či ma malý - pre jej potreby-treba sa isť poradiť inde ak chce zachovať manželstvo.
nikto ju neodsudzuje-musí s ním rozpravať iné neexistuje.
určite by sa mi nepačilo keby takéto niečo čítalo nedospelé dieťa z rodiny.
som žena. nepáči sa mi jej myslenie, jeho myslenie nepiznám-hovorí že je dobrý.
hodiť za hlavu manželstvo kvolitakémuto niečomu-a pritom kamaráta nema rada ani ho nechce.
ludský organizmus nevydrží takéto niečo na dve strany-to preživanie-je na dve strany.
treba aj normálne žiť, ked nevydrží pracovať na sebe-to sa týka aj jeho-možno nemá čas,nepoznáme financie.
treba si nájť v živote pekné niečo.
sexuolog- vaginalny aj klitorialny je rovnocenný, pozri spravne knihy.klitorialny rychlejši-aj hladkanie niekomu stačí.
je po porode, 4 roky,/to sa zmenoilo bolo roztiahnutá da sa to do poriadku postupne- ma novu situaciu-musia za zladiť-ona nechce pracovať s mužom na tom-ale chodí inde kde bola predtým zvyknutá.
cviky panvového dna a stahovanie posvy-tak vie prisposobiť sa k tomu čo má muž. ona nemože hodnotiť
či ma malý - pre jej potreby-treba sa isť poradiť inde ak chce zachovať manželstvo.
nikto ju neodsudzuje-musí s ním rozpravať iné neexistuje.
určite by sa mi nepačilo keby takéto niečo čítalo nedospelé dieťa z rodiny.
som žena. nepáči sa mi jej myslenie, jeho myslenie nepiznám-hovorí že je dobrý.
hodiť za hlavu manželstvo kvolitakémuto niečomu-a pritom kamaráta nema rada ani ho nechce.
ludský organizmus nevydrží takéto niečo na dve strany-to preživanie-je na dve strany.
treba aj normálne žiť, ked nevydrží pracovať na sebe-to sa týka aj jeho-možno nemá čas,nepoznáme financie.
treba si nájť v živote pekné niečo.
Suhlasim s prispevkom sexuologa.
Muzi to robia bezne, ze maju milenky, ak s niecim nie su spokojni, alebo zenu rovno opusta. Neberu ohlad na ine aspekty.
Cuduj sa svete aj pre zeny je dolezity uspokojivy sexualny zivot. Konecne to niekto povedal nahlas. Nie iba zeny sa musia snazit, predstavte si, ze aj muzi sa musia.
Ked ma maly penis, je drevo v posteli, stale iba misionar, to je hrozna kombinacia. On sa vobec nesnazi, ved o tom musi vediet, kde a ze je problem a hadam si nemysli, ze ju to, ci vobec nejaku zenu, uspokojuje. Muzi si casto namyslaju, ze su v posteli strasne dobri, drviva vacsina nie je. A casto este aj tie dobre zeny, ktore to trpia, podvadzaju.
Tu maju pravdu, kvoli tomu ich tak vela pluje na autorku, lebo si to dovolila povedat.
Aj zeny chcu mat potesenie zo sexu. Sex je vo vztahu dolezity. Je dolexity pre chlapov a rovnako je dolezity aj pre zeny.
Vela zien je strasne submisivnych. Zatlacia svoje potreby do uzadia a venuju sa, len tym partnerovym. Vela zien klame same seba a boja sa vyzadovat aj naplnenie svojich sexualnych potrieb.
Marunka - asi tak :)
PagAncha - toto sa deje v 80% partnerských zväzkov, preto som reagoval tak, ako som reagoval. Ak by som sa dozvedel, že partnerka robila niečo takéto, tak tiež ten kameň hodím. Ublížilo by mi to. Pretože za tie roky som mohol byť s niekým, kto ma má rád po všetkých stránkach a kto ma nepodvádza! Nech si teda založí rodinu s niekým, s kým sa jej dobre sexuje! A nech s ním ostane aj keď je to idiot. Dokonalý vzťah existuje, ale o takéto niečo musia zabojovať obaja partneri. Tiež som si niečo podobné prežil a možno to budem zosobňovať, ale aspoň vidíš pohľad niekoho zainteresovaného. Nikdy by som takéto niečo partnerke nespravil!!! Nikdy! Nech toho chudáka aspoň nevodí za nos a nech mu dá slobodu. Normálne je mi z týchto dnešných vzťahov na vracanie. No dobre, že ja nemám partnerku, už by som ju teraz ani nechcel, keď vidím, ako to dnešnej dobe so vzťahmi je.
Ako som už písal do jednej témy: Bratovi môjho kamaráta povedala frajerka po 5 rokoch, že nech ide do riti. Že nemá ani auto, ani dom a ani žiadne peniaze. Veľká láska? :O
Normálne som dospel do štádia, že vzťah už za žiadnu cenu mať nechcem. Ľudia sú zlí, nie sú úprimní a tu pekne vidieť príklad toho, ako kalkulujú.
Tak užívať si holka užije s iným a doma ju bude čakať milujúci manžel, ktorý bude žiť v sladkej bublinke nevedomosti...? No vracať sa mi chce.
Ak chce niekto partnera, tak by mal najskôr pouvažovať!
Tie niektoré príspevky sa ani nedajú čítať, tak som to vzdala. Hlavne niektorí chlapi sa vyjadrujú ako burani. A "pavel y", ty sa môžeš rovno odsťahovať do Saudskej Arábie, tam si prídeš na svoje. Aj Kristus prijal Máriu Magdalénu, hoci bola prostitútka. A podľa Biblie práve on zvolal, keď tlupa blbcov išla ukameňovať nevernú ženu: Kto je bez viny, nech prvý hodí kameňom.
Zakladateľka zjavne patrí medzi ženy, ktoré sú schopné zažívať vaginálny orgazmus. Veľa takých nie je, preto jej tu aj mnohé radia hladkanie, dráždenie iných erotogénnych miest atď. Ale aj v literatúre sa dočítate, že tzv. klitoridálny orgazmus nie je rovnocenný vaginálnemu. Žena, ktorá vaginálny nikdy nezažila, to samozrejme nechápe. V tomto sa muži a ženy líšia - ženy sú schopné (nie všetky) dosahovať rôzne druhy uspokojenia.
Musí to byť pre teba veľmi frustrujúce mať doma dobrého priateľa, a pritom tie krásne chvíle s vyvrcholením nikdy pri ňom nezažiť. Samozrejme, že máš právo dosahovať uspokojenie, veď aj on ho dosahuje. A ty mu pri tom zakaždým poslúžiš, dokonca si natoľko ohľaduplná, že mu nič neprezradíš, len aby nemal komplexy. Veľa žien to takto robí, ich manželia ani netušia, že žena z toho nič nemá. Chlap by taký citlivý nebol. Ten neraz keď žena odmieta sex robí doma bordel. Ale od ženy sa čaká, aby poslúžila, a ešte sa aj tvárila ako si to užila. V anonymných anketách sa mnohé ženy s týmto problémom zdôveria, ale nejdú ani k sexuológovi, ani manželovi nič nepovedia. Žiaľ je to veľmi časté.
Tvoj problém sa dá riešiť aj nejakou sexuálnou pomôckou, samozrejme nie je to rovnocenné celému chlapovi. Rozhodne by si ale mala zájsť za sexuológom a poradiť sa čo s tým robiť. Keď má chlap malého, za to samozrejme nemôže, ale za to, že je drevo v posteli, tak za to veru áno. Tak ho už toľko nešetri, ale konaj tak, aby ste boli rovnocenní. Pretože takto si vo vzťahu ty tá, ktorá v sexe ťahá za kratší koniec a ešte si aj vyčítaš, keď si z času na čas potrebuješ uvoľniť nahromadenú energiu. Tvojou chybou nie je nevera, ale to, že berieš taký neprimeraný ohľad na manžela.
myslim že žiadny socialny experiment,
ale treba sa vžiť do dieťaťa-citi preladenie blizkeho človeka,aj muža.
ked má niekto problém tak to cítit-sa to nedá oddeliť.
navyše tu chodia nedospelí-treba isť mimo portal radiť sa.Pozreť sa na to z druhej strany.
toľko ľudí sa jej venovalo že až.:(
Jaký socialny podtext?
Pani alica70 radi aj ine nie moc dobre-ale nepáčia sa jej tu rady.
Jaký socialny podtext?
Pani alica70 radi aj ine nie moc dobre-ale nepáčia sa jej tu rady.