ahojte, vsetci,som martina, a mam 26 rokov.
Mam partnera, s ktorym mame mat svadbu o pol roka presne, problem je v tom, ze je mojim prvym sexualnym partnerom. Ja som tiez jeho prva sex. partnerka.No sex nam nevonia, hned poviem preco.
nas intimny zivot sa zacal pred 4 rokmi. Odkedy sme zacali sexovat, mavala som divne pocity, rezanie, bolesti,( vtedy som zila aj na intraku aj na privatoch), chodila som po roznych kupkach, a ine.
Zacala som mavat caste zapaly po sexe. Neslo mi to do hlavy, (mali sme vzdy sex bez kondomu, bez ochrany, bez vsetkeho, najlepsie na holo,ako savravieva, uzivali sme si to sice,ale s tazkostami, no citili sme aspon jeden druheho vo vnutri,ved viete,ako myslim), potom mi nasli ureaplazmu a mykoplazmu -vysetrenia. Partnerovi nezistili nic, hoc bol 2krat na vytere z moc. rury. Cize jemu sa to nepotvrdilo, ja odvtedy praktizujem sex s nim iba s kondomom a vydrhnutymi jeho rukami, strasne sa bojim,ze si prejdem tym istym peklom.
Problem je vsak v tom, ze sexujeme s kondomom uz 3/4 roka, co vlastne si ani jeden neuziva. Mne boli dane tabletky na 6 tyzdnov, jemu ziadne, kedze nic sa mu nepotvrdilo. Ako ale potom je mozne,ze po sexe s nim som mala vzdy horsie problemy??! Na toto mi nevedeli odpovedat ani urolog,ani gynekolog. nenasadili mu liecbu, tak sexujeme s kondomom ,inak to nejde.
Zacinam vsak citit,aj sami sme to skonstatovali, sme k sebe uprimni, ze proste takto to dalej nejde, s kondomom je to ble,totalne sa nam to hnusi, dokonca mne sa to zda neprirodzene, taka folia,ci mikrotenovy sacok, totalka :(Cele o nicom. Preto sme sa zacali sexu vyhybat,a mame ho fakt sporadicky, hoci si kupujeme tie najtensie, a este aj bez kaucuku, bez alergenov, tak to nejde udrzat. Ruca sa nam vztah, a najma sexualita.
Nejde vsak ale inak sa ochranit. Co by ste povedali na tuto situaciu? Najlepsie nejaky lekar?
Moze byt partner iba prenasas a on to nemusi mat pozitivne? Treba mu nasadit tie 6 tyzdnove atb naprtiek negativnym sterom?! Aby sa nas sex. zivot dal znova dokopy?
Prosim o pomoc, lebo sa mi ruca pekny vztah, za ktory by som polozila aj zivot.
ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom
A čo nás dotoho, už to tu omielaš,a nijako sa nedaš presvedčiť. rieš si to so svojím frajerom sama-toto nie je aby si sa nedohodla.
Ty musíš riešiť svoje situacie v živote čo s tým ostatní(:
A čo nás dotoho, už to tu omielaš,a nijako sa nedaš presvedčiť. rieš si to so svojím frajerom sama-toto nie je aby si sa nedohodla.
Ty musíš riešiť svoje situacie v živote čo s tým ostatní(:
Akože bavím sa a na čom? toto nie je na srandu téma, toto je vážne.
S kondómom mi to proste nevonia, čo sa mám obesiť alebo utopiť? Nedá sa mi zvyknúť si na to.
Máme ich aj bez prichute,aj bez latexu, tie najčistejšie,a skúsali sme rozne lubrikanty, s kondomom mi je to cudzie( to je skôr o psychike myslím),že sa na to ani s kondómom neteším,a on tiež- kedže sme roky boli zvyknutí bez kondómu, pekne koža na kožu.
Kedď teraz si na to spomeniem ako bolo super bez kačka, tak smútim. Ja si neviem na tie nechutné umelé kondomy zvyknúť. A pharmatex ,vyguglila som, tak to nebudem si ta dávať. Ani náhodou, už mám aj beztak tam zničenú floru.
A to drhnutie toho kondomu, tak počujem to- mam z toho nervy. Ok, neni to klasické šušťanie, as isom sa kretensky vyjadrila,ale počujem to, že to nie je koža o kožu,ale sklôr ide o ten môj vnútorný pocit.
mesiac nič nerobte, oddychujte. veď si vravela že nie pri kondome maš problém ale normalne.
že kondom sa ti nepáči, lebo zavadzia-a chceš bez toho.ale z toho ti nič nie je. tak ako to je?
Nie je čo riešiť, zvykni si na kondom, to je dobrá ochrana pred všeličím.Ach jaj...
Vsak to su zakladne veci o sexe preboha, ako mozes sexovat ked mas myslenie stvorrocnej?
Si sucha a vtedy nemas co sexovat. Bud nie si vzrusena, alebo si si uz uplne znicia prirodzenu floru v posve tym extremnym drhnutim.
Ako radia, lubrikant, ale na baze vody, lebo ine poskodzuju kondom a sex nie je bezpecny. No a cisty, bez vone a chemikalii, lebo ta bude palit este viac. Pre teba by bol najlepsi kokosovy olej. Budes mat lubrikant a posobi aj antibakterialne. Zabijes dve muchy jednou ranou
Osobne si tiez myslim, ze si vymyslas a sex si este ani nemala, ale to je jedno, mozno tie rady tu pomozu niekomu kto to bude potrebovat.
Tak si to zhrňme: kondómy nemajú čo "šušťať", my používame tiež a nie je žiadny problém a už vôbec nie sú nejaké zvukové prejavy. Potrebuješ lubrikant, to po prvé.. po druhé Pharmatex = spermicíd, naštuduj si, o čo ide a ako pôsobí.. po tretie, neovládaš takéto základné veci a kvôli gyn.problémom skončíš na psychiatri?? A to sa idete popri tomto všetko za polroka brať?? Osobne si myslím, že sa tu niekto dobre baví (ferihitka forever).. rsp ak aj nie, zjavne ide o total nefungujúci vzťah a autorka sa to pokúša zhodiť na kondóm, čo je blbosť jak delo
igelitove- v zmysle,ze mi to susti divne a drhne...:( zadrhava sa... ved viete ako to myslim,a aj to boli. mna to pali aj tak aj tak,ale po sexe bez kondomu viac pali, s kondomom je to zosuchane.
pharmatex neviem co konkretne je? to som este nepocula nikdy.
Sex nieje na "praktizovanie". Niekto vas strasne oklamal.
ale lasku.
"Nepraktizuj" sex