ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom

Príspevok v téme: ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom
martinka01010101

ahojte, vsetci,som martina, a mam 26 rokov.
Mam partnera, s ktorym mame mat svadbu o pol roka presne, problem je v tom, ze je mojim prvym sexualnym partnerom. Ja som tiez jeho prva sex. partnerka.No sex nam nevonia, hned poviem preco.
nas intimny zivot sa zacal pred 4 rokmi. Odkedy sme zacali sexovat, mavala som divne pocity, rezanie, bolesti,( vtedy som zila aj na intraku aj na privatoch), chodila som po roznych kupkach, a ine.
Zacala som mavat caste zapaly po sexe. Neslo mi to do hlavy, (mali sme vzdy sex bez kondomu, bez ochrany, bez vsetkeho, najlepsie na holo,ako savravieva, uzivali sme si to sice,ale s tazkostami, no citili sme aspon jeden druheho vo vnutri,ved viete,ako myslim), potom mi nasli ureaplazmu a mykoplazmu -vysetrenia. Partnerovi nezistili nic, hoc bol 2krat na vytere z moc. rury. Cize jemu sa to nepotvrdilo, ja odvtedy praktizujem sex s nim iba s kondomom a vydrhnutymi jeho rukami, strasne sa bojim,ze si prejdem tym istym peklom.
Problem je vsak v tom, ze sexujeme s kondomom uz 3/4 roka, co vlastne si ani jeden neuziva. Mne boli dane tabletky na 6 tyzdnov, jemu ziadne, kedze nic sa mu nepotvrdilo. Ako ale potom je mozne,ze po sexe s nim som mala vzdy horsie problemy??! Na toto mi nevedeli odpovedat ani urolog,ani gynekolog. nenasadili mu liecbu, tak sexujeme s kondomom ,inak to nejde.
Zacinam vsak citit,aj sami sme to skonstatovali, sme k sebe uprimni, ze proste takto to dalej nejde, s kondomom je to ble,totalne sa nam to hnusi, dokonca mne sa to zda neprirodzene, taka folia,ci mikrotenovy sacok, totalka :(Cele o nicom. Preto sme sa zacali sexu vyhybat,a mame ho fakt sporadicky, hoci si kupujeme tie najtensie, a este aj bez kaucuku, bez alergenov, tak to nejde udrzat. Ruca sa nam vztah, a najma sexualita.
Nejde vsak ale inak sa ochranit. Co by ste povedali na tuto situaciu? Najlepsie nejaky lekar?
Moze byt partner iba prenasas a on to nemusi mat pozitivne? Treba mu nasadit tie 6 tyzdnove atb naprtiek negativnym sterom?! Aby sa nas sex. zivot dal znova dokopy?
Prosim o pomoc, lebo sa mi ruca pekny vztah, za ktory by som polozila aj zivot.

Vierka55

Napíš do nejakej zdravotnej poradne a nie tu. A to vyšetrenie sa dá urobiť aj z krvi. Spytaj sa svojho urologa, či ho nevezme na odber.

martinka01010101

o tej hygiene je to tak arealny fakt.
sice sa umyje, bez mydla,ale umyva si penis kazdy den,ale ruky nie, a ani nemeni si trenky, ani nezehli, nic.
vraj naco.To je real, nedomyslam si. Na hygienu moc nedba a ked vidim,ze sa utiera hotelovym uterakom bohvie po kom, tak ma ide slak zobrat
ja sa sprchnem pred sexom aj po nom, on tiez.
a vztah sa ruca..to viem naisto a nejde o hodnoty, ale ide oto, že to s kondomom vobec nechuti, nemame na to chut ani jeden,tym padom ani na seba,ked to susti stale mam chut to rozthat a nikdy uz do seba nedat..asi tak
a palenie a nechut k sexu nemam predsa z liekov, uz ich beriem dlho, ovplyvnuju ma az teraz,ked mam sex s kondomom.:(:( je to otrasny sex, pre mna to uz neni ani sex,lebo pre mna je sex, ked sme telo na telo, koza na kozu....
ale nie s igelitom, to ako keby som sa bozkavala s igelitom

chllp

Ked ty nieco mas on to nema, tak ta on nemoze nakazit. Nakazit sa moze on do teba. Nie ty od neho. Sa divim, ze s takou trupkou sa chce zenit/

jolikov

Martinka ty si meleš stale svoje.
Ak si myslíš že všetko je od neho a ty si chuďa a že on ťa dostal tam kde si-čo určite nie je pravda, načo si s ním,
Však ťa poslúcha. Ked ty chodíš po lekároch- ktorý tvoj vzťah určite nevyriešia-a chceš to od neho-je to chore.
buď rada že je s tebou-keď chodíš kade kde a máš také pdiblblé nápady.
Kegelove cviky-cviky panvového dna a stahovanie vagyny-cviky. možeš začať, miesto týchto srand.
vzťah sa ti nerúca-to je len v tvojej hlave vymyslené-lebo sa ti nepáčikondom-ako ochrana-čo je najlepšia alternatíva.
ty mu vymienaj trenky, ty ho drhni. myslím že nie je taký špinavý,len ty si to namýšlaš.
ked sa milujete-a napr. si chyti prirodzenie tvioje aj jeho a potom ide vyššie s rukami tak si to ma isť umyť a potom budete pokračovať?Choré.Ste v posteli tak sa chytá kadekde. 3ak ke´d medzi tým si pojde vydrhnúť tak
vzrušenie odíde.Ty sa ho vieš dotýkať? stale si umývaš ruky.
Po celom akte sa všetci osprchujete.
Zober si zvieratko ale stale ho drhni-uvidíš čo ti povie.
Tieto hovadiny mu nevadia? Ty si vodca v rodine.

jolikov

Martinka ty si meleš stale svoje.
Ak si myslíš že všetko je od neho a ty si chuďa a že on ťa dostal tam kde si-čo určite nie je pravda, načo si s ním,
Však ťa poslúcha. Ked ty chodíš po lekároch- ktorý tvoj vzťah určite nevyriešia-a chceš to od neho-je to chore.
buď rada že je s tebou-keď chodíš kade kde a máš také pdiblblé nápady.
Kegelove cviky-cviky panvového dna a stahovanie vagyny-cviky. možeš začať, miesto týchto srand.
vzťah sa ti nerúca-to je len v tvojej hlave vymyslené-lebo sa ti nepáčikondom-ako ochrana-čo je najlepšia alternatíva.
ty mu vymienaj trenky, ty ho drhni. myslím že nie je taký špinavý,len ty si to namýšlaš.
ked sa milujete-a napr. si chyti prirodzenie tvioje aj jeho a potom ide vyššie s rukami tak si to ma isť umyť a potom budete pokračovať?Choré.Ste v posteli tak sa chytá kadekde. 3ak ke´d medzi tým si pojde vydrhnúť tak
vzrušenie odíde.Ty sa ho vieš dotýkať? stale si umývaš ruky.
Po celom akte sa všetci osprchujete.
Zober si zvieratko ale stale ho drhni-uvidíš čo ti povie.
Tieto hovadiny mu nevadia? Ty si vodca v rodine.

bvd4

...ked on nema k mydlu vztah,tak mu mydlo nepomoze. kdo vravi ze prehnana cistota, ten mal by vedet ze v tychto partiach prehnana cistota neni nikdy..nech si mysli a vravi co chce - jeho vec..

Naco_meno

Martina, poviem Ti to sprosto, a bid pochopis, alebo nie... ale na spinu (bakterie NA POVRCHU KOZE/PENISU) mu atb nezaberu... kup mu nejake antibakterialne mydlo, nech mu hoci aj mozog vystipe... to pomoze... ale antibiotika nie...

onicom

vztah sa vam neruca, iba sa ukazuje na akych hodnotach stoji, takze sa zbytocne budete hrat na spolupracu a lasku...nediivm sa mu, ze na hygienu kasle, sak on problem nema, mas ho len ty a je na tebe jak to budes riesit, spolurapcu si nevydupes, v takomto sebeckom vztahu (jak z tvojej tak i z jeho strany) urcite nie

kulino

ked do seba davaš vela liekov sa to vyplvuje cikaním a može ťa paliť-ide to do kanala-to čo my ludia požereme
a z rybičiek su hermafroidy-ani samec ani samička.paliť ta to može hocikedy-možeaj vtedy-ked si bola bez kondomu a myslela si si že to je od neho-nevieme ako to užívač´š-mala si to aj z kupania-bez neho.prašky-su umelina-skús narajbať jadrové mydlo do pračky a dvakrát vyplákať.
tak ho predtým ty vyumývaj osobne, ty mu oper trenky atď. čo pracuje?
Masaž brucha v smere hodinových ručičiek ty aj on ti to može. kegelové cviky, alebo cviky na panvové dno,
cviky s vagínou-sťahovať....sprchovanie nie kupeľ,žiadne sprchové gely ale detské mydlo.
lieky tiež majú vplyv na vela vecí.
ty si sa nie kvoli nemu dostala na psychiatriu-aj tie lieky maju vedlajšie učinky.si nad tým moc rozmyšľala a riešila
totočo máš-behala si. kto ti povedal že to máš od neho, urolog?Myslíš že všetko čo ti povie lekár je pravda?
Seba poznáš najlepšie.
Ked kondom je dobrý tak hurá kašli na ostatné.
Mohla si vyhladať inú pomoc ako psychoša.Keby ste hned nabehli na kondom.
Moc nad tým nerozmyslaj. toto ti nerobí zle ked sa tu rozpisuješ o tom.?
Lekari všetko desinfikuju, a ostatní nie, imunita trenujeme, daj do seba este pri tvojom jedle aj viac ovocia a zeleniny- na imunitu a B vit-na nervy tie potraviny ktoré ich maju.
Naše babky žili so zvieratkami nič im nebolo niektoré mali aj 80 rokov teraz.
Ked všetko slduješ a umývaš tak to je na nervy.
Pozeraj radšej komedie-a uspokoj sa s tym kondomom.