ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom

Príspevok v téme: ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom
martinka01010101

ahojte, vsetci,som martina, a mam 26 rokov.
Mam partnera, s ktorym mame mat svadbu o pol roka presne, problem je v tom, ze je mojim prvym sexualnym partnerom. Ja som tiez jeho prva sex. partnerka.No sex nam nevonia, hned poviem preco.
nas intimny zivot sa zacal pred 4 rokmi. Odkedy sme zacali sexovat, mavala som divne pocity, rezanie, bolesti,( vtedy som zila aj na intraku aj na privatoch), chodila som po roznych kupkach, a ine.
Zacala som mavat caste zapaly po sexe. Neslo mi to do hlavy, (mali sme vzdy sex bez kondomu, bez ochrany, bez vsetkeho, najlepsie na holo,ako savravieva, uzivali sme si to sice,ale s tazkostami, no citili sme aspon jeden druheho vo vnutri,ved viete,ako myslim), potom mi nasli ureaplazmu a mykoplazmu -vysetrenia. Partnerovi nezistili nic, hoc bol 2krat na vytere z moc. rury. Cize jemu sa to nepotvrdilo, ja odvtedy praktizujem sex s nim iba s kondomom a vydrhnutymi jeho rukami, strasne sa bojim,ze si prejdem tym istym peklom.
Problem je vsak v tom, ze sexujeme s kondomom uz 3/4 roka, co vlastne si ani jeden neuziva. Mne boli dane tabletky na 6 tyzdnov, jemu ziadne, kedze nic sa mu nepotvrdilo. Ako ale potom je mozne,ze po sexe s nim som mala vzdy horsie problemy??! Na toto mi nevedeli odpovedat ani urolog,ani gynekolog. nenasadili mu liecbu, tak sexujeme s kondomom ,inak to nejde.
Zacinam vsak citit,aj sami sme to skonstatovali, sme k sebe uprimni, ze proste takto to dalej nejde, s kondomom je to ble,totalne sa nam to hnusi, dokonca mne sa to zda neprirodzene, taka folia,ci mikrotenovy sacok, totalka :(Cele o nicom. Preto sme sa zacali sexu vyhybat,a mame ho fakt sporadicky, hoci si kupujeme tie najtensie, a este aj bez kaucuku, bez alergenov, tak to nejde udrzat. Ruca sa nam vztah, a najma sexualita.
Nejde vsak ale inak sa ochranit. Co by ste povedali na tuto situaciu? Najlepsie nejaky lekar?
Moze byt partner iba prenasas a on to nemusi mat pozitivne? Treba mu nasadit tie 6 tyzdnove atb naprtiek negativnym sterom?! Aby sa nas sex. zivot dal znova dokopy?
Prosim o pomoc, lebo sa mi ruca pekny vztah, za ktory by som polozila aj zivot.

pavel y

Annitka, však píše, že jej partnerovi nič nenašli, tak nechápem prečo to chceš silou mocou hodiť na neho.

Autorka, a čo tak vyskúšať ten sex bez kondómu ? To ti nenapadlo ?

Annitka

Neviem nakoľko sa dá veriť tomuto článku, ale píšu tu, že muž môže mať baktérie až v prostate a preto sa výterom z moč. rúry nemusia preukázať.
zena.pravda.sk

martinka01010101

chcete mi tu niektoré nahovoriť, že ma podvádza ? ked vravíte, že nie je úprimný, ja môžem na 100% povedať, že ja ho nepodvadzam nikdy, čiže ja nemám mať odkiaľ tie baktérie a niektorí tu asi nepochopili o čo mi ide-
my s análom nepracujeme,ide o to, že ja som háklivá na baktérie, typu ureaplazma a mykoplazma, ktorí nie su také bežne,ako ostatné( mala som ich dobrala som lieky na ne), a tu nejde o análne baktérie,s aálom nič neplánujeme,a ked -vždy ide partner po vyumývaní ruk do mna, a ANTIKU jest nechcem, danu a spol. ja nemozem, nemam pecen v poriadku,a ani by som to nebrala, okrem toho-o to nejde, ja nie kvoli dietatu mame styk s kondomom, mame ho kvoli INFEKCII, ktoru mi zaniesol partner kedsi,a on ju ma ,podla mna tiez, len mu na nu nedosli,a mne ano. BOjim sa ZNOVA MOZNEJ NAKAZE a inak sa pred infekciou neda chranit iba KONDOMOM.
a ano, od dobratia mojich liekov, pol roka, sme nemali styk bez kondomu, cize naostro.kvoli infekcii, spravne chapete..

tu ide o to, že kedže ja som UZ vyliecena teraz a partner nie( lebo sa mu to nepotvrdilo)tak on nie je prelieceny a ja sa bojim moznej nakazy znova( presla som si skutocnym peklom!)ale nevieme,ako to riesit,lebo obom sa nam nepaci sex taky,ako mame teraz a ruca sa nam pekny vztah

vyromil

si taký typ že na teba niečo leze, nemusí byť od neho.sama si povedala si náchylná z kupka,možno aj nieo iné-prašok na pranie a pradlo- zvyknite si,čo iné.
lieky brať aby ste mali bez- to je kravina.
si nejaké svípatko, skus posilniť imunitu stravou.
a vie o tom že sa tu o tom bavíš

zdradca

Poznam to presne viem o com pises. Aj nas sexualny vztah pada kvoli tej ochrane. Kym manzelka pouzivala Danu/rozumej vnutromaternicove teliesko/ bol sex,no super. Kdekolvek kedykolvek a bez strachu s pocatia. Taky normalny zivocisny. Ale teraz ked po zdravotnej stranke to uz nemoze pouzivat je to s gumov take, ze uz stracame aj na sex chut. Si mlada daj si zaviest Danu hoc si zaplat a aj ked ta bude gynekologicia presvedcat ze nie trvaj na tom. Ak neplanujete skoro deti na min.3 roky mas postarane.
Co sa tyka infekcii preco ty ano partner nie.
Vela hlavne mladych neskusenych partnerov robi chybu v tom.
Ze napr. Pri prstovani partnerky vchadzaju rovnakumi prstami do vaginy a potom do analu. S vaginy do analu je to ok, no naopak s analu do vaginy,uz nastava velky problem. Prenasaju sa mikroby, bakterie a nastavaju vaginalne mykozy,vytoky zapaly.
Cize prst s vaginky do analu ano, ale naopak uz Nie. Az po dokladnej hygiene. Vies co myslim. A plati to aj pri lizani. Vela partnerov pri silnom vzruseni na to zabuda. Tak pozor!
Nenicte si partnerstvo kvoli sexu, v normalnom partnerstve to nieje prvorada vec,len sucast. Verim ze riesenie najdete. Good luck.

Annitka

Chápem to správne, že potom ako si sa preliečila ste to už bez kondomu ani neskúsili? Ak je to tak, tak to skúste, možno už bude všetko v poriadku, ked ste obaja zdraví.

trululu

Obcas ak tomu druhemu tak velmi doverujeme,zeby sme dali za neho aj ruku do oha,prave vtedy sa casto stava,ze on nie je taky uprimny ako sa tvari.

martinka01010101

No a prave preto, sa nam ruca vztah, nejde o inu moznost,nemozeme inak,aby som sa JA chranila pred tymi zakernymi mrchami. Bez kondomu to proste nejde, pokial jemu nedaju ATB,lenze jemu nechcu dat tie tabletky, kedze bol vyter negativny.
A s kondomom je to na tri veci, na P....ked mam byt taka vulgarna. Ale je to tak !