ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom

Príspevok v téme: ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom
martinka01010101

ahojte, vsetci,som martina, a mam 26 rokov.
Mam partnera, s ktorym mame mat svadbu o pol roka presne, problem je v tom, ze je mojim prvym sexualnym partnerom. Ja som tiez jeho prva sex. partnerka.No sex nam nevonia, hned poviem preco.
nas intimny zivot sa zacal pred 4 rokmi. Odkedy sme zacali sexovat, mavala som divne pocity, rezanie, bolesti,( vtedy som zila aj na intraku aj na privatoch), chodila som po roznych kupkach, a ine.
Zacala som mavat caste zapaly po sexe. Neslo mi to do hlavy, (mali sme vzdy sex bez kondomu, bez ochrany, bez vsetkeho, najlepsie na holo,ako savravieva, uzivali sme si to sice,ale s tazkostami, no citili sme aspon jeden druheho vo vnutri,ved viete,ako myslim), potom mi nasli ureaplazmu a mykoplazmu -vysetrenia. Partnerovi nezistili nic, hoc bol 2krat na vytere z moc. rury. Cize jemu sa to nepotvrdilo, ja odvtedy praktizujem sex s nim iba s kondomom a vydrhnutymi jeho rukami, strasne sa bojim,ze si prejdem tym istym peklom.
Problem je vsak v tom, ze sexujeme s kondomom uz 3/4 roka, co vlastne si ani jeden neuziva. Mne boli dane tabletky na 6 tyzdnov, jemu ziadne, kedze nic sa mu nepotvrdilo. Ako ale potom je mozne,ze po sexe s nim som mala vzdy horsie problemy??! Na toto mi nevedeli odpovedat ani urolog,ani gynekolog. nenasadili mu liecbu, tak sexujeme s kondomom ,inak to nejde.
Zacinam vsak citit,aj sami sme to skonstatovali, sme k sebe uprimni, ze proste takto to dalej nejde, s kondomom je to ble,totalne sa nam to hnusi, dokonca mne sa to zda neprirodzene, taka folia,ci mikrotenovy sacok, totalka :(Cele o nicom. Preto sme sa zacali sexu vyhybat,a mame ho fakt sporadicky, hoci si kupujeme tie najtensie, a este aj bez kaucuku, bez alergenov, tak to nejde udrzat. Ruca sa nam vztah, a najma sexualita.
Nejde vsak ale inak sa ochranit. Co by ste povedali na tuto situaciu? Najlepsie nejaky lekar?
Moze byt partner iba prenasas a on to nemusi mat pozitivne? Treba mu nasadit tie 6 tyzdnove atb naprtiek negativnym sterom?! Aby sa nas sex. zivot dal znova dokopy?
Prosim o pomoc, lebo sa mi ruca pekny vztah, za ktory by som polozila aj zivot.

martinka01010101

nuz, nie som porcelanova babika,ako tu bolo zmienene,ale kvoli tomu som skoncila na psychitrii, nakolko som mavala kazde dva tyzdne zapaly obliciek, a pod.
Takze az take srandovne to nebude.Kvoli tomu sa liecim na psychiatrii uz niekolko rokov, lebo zo zdravej zeny sa stala troska.:(
a neviem,ci to nemohlo byt nahodou kvoli partnerovi. Ved ta jeho hygiena je hrozna! bohvie,co kde chytil, nemusel ani s nejakou stretkou,abo tak,ale hocikde sa utrie, hocicim spinavym, neumyva si ruky, ked ide za mnou, chyta si penis potom, potom nosi jedny trenky aj tri dni,aj to si ich prosim pekne nezehli ! tak je jasne,ze nieco som furt chytala od neho,
a chapem a berie,ze su nejake trhlinky, v posve po sexe (i ked my mavame uz iba veelmi jemny sex, takze byt eventualne nemali byt),ale ako mi potom vysvetlite,ked jemne sa milujeme,fakt davame pozor,ani ziadne dorazanie,ani nic, a som aj vlchka,tak ako je mozne, ze ma pali po stykus nim bez kondomu? S kondomom ma to tak nepali. Je zrejme ze ma nejake bakterie
skor ma stve to,ako ja som si ista, ze ma tu ureu, aj on,ako ja, ze sa mu nepotvrdila stermi z moc. rury..!:(

gujimo

On ma isť k urologovi a onako chlap mu povie čo má robiť pred aktom.Lenže keď si drhne ruky-zrejme sa jej bojí aj dotknuť.
A keď pri tom hovorí, že davaj pozor takto ni takto nie asi mi bude zle.
Mne je už teraz na prd keď si to predstavím.
Porcelánová babika.

hufero

Telo nepracuje tak že je všetko v norme.
Podľa ročného obdobia, čo je........raz je to tak inokedy inač.
Pokiaľ má on pocit, že doktor je viac a že on jeblbý a nepočuva jeho,ale ho posiela k dr.a všeličo možné prikazuje zo strachu, možno sa odvolava na dr. Ja sa čudujem že ešte sú v kľude-len kvoli takej kravine-po kondome to predsa nemá-nech si tam vstrekne vodu predtým.je mlada sval vnútri sa má rozhybať nejakým sposobom prisposobiť,na to su roky ktoré spolu prežiju aby sa prisposobili.Bez rozpravania čo komu robí dobre,
a predohry ktorá ju na to pripraví.......čo už.
Prečo jej to urolog nepovie. Normáln reakcia chlapa- že nejde že je normálny, priliššpekuluje a hľadá príčinu.
mna by z nej porazilo.
Asi majú dosť peňazí, dobrý život. že im takáto blbosť nedá spavať.Nechcem uraziť.
Niečo ma štípe a už utekam to riešit.Ruky si ma trochu hodinu namastit.
No zbohom.Ani mna takato kravina nenapadla- telo si musí zvyknuť-na to to su aj roky.Trochu cítim dyskomfort po a ide ma to rozhodiť?

hufero

Telo nepracuje tak že je všetko v norme.
Podľa ročného obdobia, čo je........raz je to tak inokedy inač.
Pokiaľ má on pocit, že doktor je viac a že on jeblbý a nepočuva jeho,ale ho posiela k dr.a všeličo možné prikazuje zo strachu, možno sa odvolava na dr. Ja sa čudujem že ešte sú v kľude-len kvoli takej kravine-po kondome to predsa nemá-nech si tam vstrekne vodu predtým.je mlada sval vnútri sa má rozhybať nejakým sposobom prisposobiť,na to su roky ktoré spolu prežiju aby sa prisposobili.Bez rozpravania čo komu robí dobre,
a predohry ktorá ju na to pripraví.......čo už.
Prečo jej to urolog nepovie. Normáln reakcia chlapa- že nejde že je normálny, priliššpekuluje a hľadá príčinu.
mna by z nej porazilo.
Asi majú dosť peňazí, dobrý život. že im takáto blbosť nedá spavať.Nechcem uraziť.
Niečo ma štípe a už utekam to riešit.Ruky si ma trochu hodinu namastit.
No zbohom.Ani mna takato kravina nenapadla- telo si musí zvyknuť-na to to su aj roky.Trochu cítim dyskomfort po a ide ma to rozhodiť?

Naco_meno

Este doplnim odpoved na otazku, preco sa Ti zhorsuju prejavy po sexe... ako vies, pocas sexu sa drazdi sliznica, vznika trenie, obcas aj nejake ranky a trhlinky, ktore sa bezne rychlo zahoja... lenze Ty ked si mala tie bakterie, tak sa Ti mohli dostat do tych ran a spravit este vacsiu neplechu... keby to bolo preto, lebo Ta partner "opakovane nakazil", asi by par hodin az dni trvalo, kym sa "nakaza" prejavi... obcas, po takej divokejsej sex. avanture aj klasicke mocenie zdraveho cloveka moze stipat a rezat (prave kvoli tym trhlinkam a rankam). Ved aj ked mas reznu ranu na prste, a vlozis prst do horucej vody, bude Ta stipat...
Samozrejme, tymto nechcem obhajovat Tvojho partnera, je fajn, ze trvas na vysetreniach a pod... ale zase, aby to skor nebol dovod rozchodu nez ten sex s kondomom...

vsrtc

Nie ,myslím že by s tým ,že sa prepieraju jeho veci na portáli by nesúhlasil.A takisto by nesuhlasila ani zakladaťelka temy, keby sa o nej začal rozpisovať na portále.
Pisateľka ho núti aby si drhol ruky, a on jej to spĺňa, ani pisateľke to nevyhovuje s kondomom-veď to napísala
nie je to telo na telo, nema to dreif.
Pokiaľ by to chcel len on-a ona nie,/plachá/ sem by to takým sposobom nepísala-ona je tiež akívna.
Oni sa musia a chcú nejako chraniť-nevieme ako žiju.
Tie pocity v tele može mať z toho-že nemá možno predohru ktorá je na to nutná,aby sa to tam prisposobilo.
To mala predsa aj predtým-oni si musia najsť ten sposob.Aby to išlo.
Znova majú- povinnosť voči dieťaťu tak preto to je možno narýchlo-nevieme.
Veľmi dobre to popisala-a ona ho posiela k dr.
Znova-pri kadejakých liekoch, ktoré do seba dá može ju páliť pri cikaní-majú v sebe určité latky ktoré nemusia byť vhodné.
Ona sa zdoveruje urologovi-predpokladám mužovi a ide sem ešte.
Urolog ju nechce uraziť-jako jej to má povedať- tak jej dá podľa toho lieky.
Rieši x vecí naraz kadekde-a pritom má dieťa. Kto ho stráži,Asi ten chlapec.Ona sa spolu musí porozprávať čo im robí dobre. Ona hľada väčšie to čo je dolu.Lebo tak je nastavená v mysli-alebo z internetu

Naco_meno

Sice sa v tom ochoreni velmi nevyznam (nemam skusenost), ale ak mal partner negativne stery (opatovne), tak su atb zbytocne.. este praveze mozu vyvolat mykozy a vytoky. Skus si davat probiotika, aj jemu, a lieky na imunitu... a prepac, ale nosit jedne trenky 2-3dni, a este teraz v lete? To sa potom necuduj... nie atb do neho treba pchat, ale mydlo a teplu vodu. To je vsetko krasne, ze pred prstovanim si umyje ruky, ale nevies si ani predstavit, co sa mu mnozi v gatiach... skus tento fakt povedat Tvojmu urologovi, ze co Ti na to povie.

repete10

daj si pozor - lebo neni zvycajne rovnaka potreba sexu u obidvoch . neni toto za tym vsetkym? a ptoblem by si nemala riesit len ty sama..ten sa toho tvojho netyka? podla toho co pises to vyzera ze nie.on ta vydiera sexom???ze problem riesis len ty a on nie? niekto tu napisal, ze ci on vie, ze tu si dala tuto temu ty...... ja by som mu povedala, ze ako to, ze toto sem nedal ten tvoj? co on potrebuje len sex a teba len ako sex, ale nie teba???