ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom

Príspevok v téme: ruca sa mi vztah kvoli sexu s kondomom
martinka01010101

ahojte, vsetci,som martina, a mam 26 rokov.
Mam partnera, s ktorym mame mat svadbu o pol roka presne, problem je v tom, ze je mojim prvym sexualnym partnerom. Ja som tiez jeho prva sex. partnerka.No sex nam nevonia, hned poviem preco.
nas intimny zivot sa zacal pred 4 rokmi. Odkedy sme zacali sexovat, mavala som divne pocity, rezanie, bolesti,( vtedy som zila aj na intraku aj na privatoch), chodila som po roznych kupkach, a ine.
Zacala som mavat caste zapaly po sexe. Neslo mi to do hlavy, (mali sme vzdy sex bez kondomu, bez ochrany, bez vsetkeho, najlepsie na holo,ako savravieva, uzivali sme si to sice,ale s tazkostami, no citili sme aspon jeden druheho vo vnutri,ved viete,ako myslim), potom mi nasli ureaplazmu a mykoplazmu -vysetrenia. Partnerovi nezistili nic, hoc bol 2krat na vytere z moc. rury. Cize jemu sa to nepotvrdilo, ja odvtedy praktizujem sex s nim iba s kondomom a vydrhnutymi jeho rukami, strasne sa bojim,ze si prejdem tym istym peklom.
Problem je vsak v tom, ze sexujeme s kondomom uz 3/4 roka, co vlastne si ani jeden neuziva. Mne boli dane tabletky na 6 tyzdnov, jemu ziadne, kedze nic sa mu nepotvrdilo. Ako ale potom je mozne,ze po sexe s nim som mala vzdy horsie problemy??! Na toto mi nevedeli odpovedat ani urolog,ani gynekolog. nenasadili mu liecbu, tak sexujeme s kondomom ,inak to nejde.
Zacinam vsak citit,aj sami sme to skonstatovali, sme k sebe uprimni, ze proste takto to dalej nejde, s kondomom je to ble,totalne sa nam to hnusi, dokonca mne sa to zda neprirodzene, taka folia,ci mikrotenovy sacok, totalka :(Cele o nicom. Preto sme sa zacali sexu vyhybat,a mame ho fakt sporadicky, hoci si kupujeme tie najtensie, a este aj bez kaucuku, bez alergenov, tak to nejde udrzat. Ruca sa nam vztah, a najma sexualita.
Nejde vsak ale inak sa ochranit. Co by ste povedali na tuto situaciu? Najlepsie nejaky lekar?
Moze byt partner iba prenasas a on to nemusi mat pozitivne? Treba mu nasadit tie 6 tyzdnove atb naprtiek negativnym sterom?! Aby sa nas sex. zivot dal znova dokopy?
Prosim o pomoc, lebo sa mi ruca pekny vztah, za ktory by som polozila aj zivot.

vsrtc

Mala si ATB? Tak sa nečuduj.Čo má prenášať tvoj?
Ktovoie čo do seba dávaš-vedlajšie učinky liekov-a vyplavovanie močom-štípanie, a všeličo iné.Každý človek má ine prostredie tam dole.Milovanie sa dá aj iným sposobom-že tam dole nepojdete-to nebude hlavné-iné časti tela.Vie o tom že sem píšeš?
Ja byť ako chlapec-som dievča, dobre urobil že odmietol isť tam kam ho posielaš.
Mudra hlava o pečiva.
Zvyknite si na to-s kondomom-sustredte sa na iné časti tela.Laska je dôležitejšia ako každý deň robiť akrobatické kúsky.Predstav si že niekto kto študuje a nemá dievča-tak nemá sex 2 roky či chlapec či dievča.
26 ročna ,už by si mala byť rozumnejšia.
Dnešná generácia chce aby jej všetko vyriešil niekto iný. 1-2 krat týždenne je super-chodte na tury,alebo niečo iné. Laska sa nerúca kvoli kondomu, naučte sa laskať na iných častiech tela- on to určite vie. medzi sebou rozpravajte a nie s internetom

vrtcs

Kvoli sexu sa nerozpadavajú vzťahy je to doplnok. ked jes plnio liekov to sa vyplavuje močom pri cikaní-
možno odliekov-je akcia že ma sa dávať pozor aby ľudia neužívali veľa liekov.
prestan hladať príčinu v ňom. Buď sa mate radi alebo chcete, to druhe,nemusíte každý den. pred tým sa umy a potom sa umy.

Martinka010101

Nemame spolo.urologa,aleinych..a ked partner povedal svojmu,ze mam ureaplazmu tak mu spravil stery..a nic negatine,tak povedal,ze ho nebude liecit zbytocne atb...
Vlastne uz neriesim ani,ako som to svinstvo chytila,mna uz len trapi tersz to,aby so to uz v zivote medostala,lebo skoncim znova na psychiatrii a rozidem sa..a to je hrozny scenar ..

Ak spravne chapem mal teda oartner vyuzivat lieky so mnou,aspon nejake,makolko je prenasas,ak spravne chapem tej mudr.ci som uz out?
Ja som frajerovi vravela,ze sa ma liecit, ale nechce ma pocuvat,ze on sa tym nebude cpat..a tak tiez s tym nesuhlasi,ale tak co mam robit ja?sex s tym igelitom mi nevonia a mam z neho mindraky,uz sa mu vyhybam on sa tiez rozvravel ze aj hemu ten kondom vadi co vcul

Petrenka

Veľmi som zvedavá, v ktorom meste máte toho urológa. Ja keď som mala chlamydie, partnerovi nasadili ATB bez toho, aby ho vyšetrili. Brali to ako samozrejmosť, že je nakazený.

Barborai

Je dokázané, že nakaziť sa môžete nielen od vášho sexuálneho partnera, ale i v termálnych bazénoch, výrivkách či na toaletách. Ich výskyt bol zistený aj u dievčat, ktoré ešte nemali pohlavný styk.

Adden

Dovolim si skopirovat vyjadrenie lekara k podobnemu problemu, lebo tvoje uvazovanie sa ubera uz velmi ponurymi cestickami, tak snad ti toto pomoze. :)

Ureaplasma parvum je podmíněně patogenní mikroorganismus vyskytující se v urogenitálním traktu. Slovo podmíněný znamená, že se může vyskytovat i u zcela zdravých jedinců a nemusí zde být absolutně žádný projev. Situace, kdy začne působit obtíže bývá například při poklesu imunity organismu, kdy dojde k přemnožení bakterii. Poté může způsobovat močové infekce až i poruchy plodnosti. Proto jste mohla být nakažená již podstatně delší dobu, akorát jste o tom nevěděla, stejně tak i Váš přítel. A jak Vám uvádí Vaše lékařka nákaza mohla proběhnout i v bazénu či sauně. Nyní je nutné přeléčit jak Vás, tak i Vašeho přítele, aby jste si již nákazu nepředávali.

martinka01010101

Lalaland lenže- vies DOKEDY ?to takto potrvá? Ja tiež z toho sexu nemám nič,a konečne ked by som si ho už mohla užívať,kedže som zdravá, a nemám problémy, vyliečená,tak nemôžem,lebo sa obávam prípadných bakterii znova, ktoré asi prenáša partner.toto nie je fér, ani voči jednému ani voči druhému.
Inak zamyslam sa nad tým,či som teda skutočne jeho jedinou,lebo všade čítam, že toto sa dá dostať iba zo sexu- ureplazma aj mykoplazma( moji lekári k tomu nevedeli stanovisko zaujať nijako), tak som terat už úplne na roztrhanie.Neviem,čo robiť. vNútro mi ide roztrhnúť na kusy.

Annitka

Ešte by mu mohli vziať krv, a pokiaľ má v krvi protilátky na ureoplazmu a mykoplazmu, znamená to, že je nakazený. Nech zmení urológa.

lalaland

Ak je medzi Vami skutocna laska,zvladnete spolu aj takyto problem. Ved je vela situacii v zivote zeny,kedy nemoze mat sex a muz, ak ju miluje,tak sa dokaze zdrzat a neuteka inam alebo si to nevynucuje. A ked si mala take bolesti,proste ste nemali sexovat a hotovo. Ak ta ma skutocne rad,pochopil by to. Ved kolko je pripadov,ze zena v manzelstve tazko ochorie a ich to este viac spoji. Mal by ti byt teraz oporou a spolocne hladat cestu a riesenia,nech to trva akokolvek dlho. Pravdaze,ked sa naozaj milujete. O to viac by som bojoval,ze ste si jedini,ak hovori pravdu.

martinka01010101

sex bez kondomu nemoze byt,pokial frajer nevyberie aspon mesiac atb, ja sa znova nenecham nakazit tou pliagou,ak ju prenasa,ale to je to- ak aj nema inu babu, tak proste on sa hocikde okupe, v hocijakom spinavom niecom, sada si do vane , sada si na hocijake hajzle,dokonca ked sme mimo dom pouzije aj hotelove uteraky na penisa !!!! proste nanho vobec nie je spolah, ze naozaj je v cistote!!!! rad nosi aj dva tri dni rovnake trenirky !! no proste hroza a clovek mu nic nesmie ani povedat, necudovala by som sa,kebyze mam toto od neho.
na imunitu beriem lieky uz
Nakazil ma isto on, vzdy vzdy vzdy po sexe s nim bolenie, stipkanie, brnenie, pocity na mocenie,a to tu pliagu mi zaniesol, tieto dve hyenisticke bakterie,ktore nicim nesli vykantrit,a ja som musela kvoli tomu roky trpiet,co ani nevedeli prist na to,co mi je,a jemu ja nechapem, vysvetli mi prosim niekto toto ako MOZE MAT ON NEGATIVNE V*YTERY Z MOC: RURY (dvakrat za pol roka), KED JA SOM BOLA TYM NAKAZENA ???? povedzte, a prevadzkovali sme vzdy sex bez kondomu !!!
povedzte mi,prosim...ako je mozne,ze sa mu to nenaslo na vytere, prosim, nikto mi to nevie objasnit...
ja sa bojim s nim sexovat, mam uplnu averziu uz voci tomu,ledva som sa pozbierala,&( kvoli mojim problémom s uretrou, som bola dokonca liecena na psychiatrii, kvoli depresiam a zachvatom paniky a uzkosti),iba som plakala cele roky,lebo po kazdom sexe mi bolo strasne zle, nechapala som tomu, az potom z moca mi to zistili (:(:( ludia, asi skoncim na psychiatrii zase ale teraz kvoli tomu,ze sex uz prestal uplne chutit, nechuti mi, je to nudne, otrasne, suchota to, je to igelitove, neosobne, neprijemne mi to je doslova..:(:(:(ale je mi to prednejsie,ako byt znova nakazena...a byt stale PN ( z robot ma kvoli tomu povyhadzovali asi zo styroch,co som stale marodila),proste je to na slučku.