Ahojte, mojím ,,problémom" je, že som prijatá na 2 vysoké školy :D na psychológiu a na manažment...dala som si prihlášku na 2 školy, lebo som sa nechcela spoliehať len na jednu...Chcela som sa opýtať, či je tu nejaký vysokoškolák alebo niekto už po vš, alebo proste niekto, kto by mi vedel povedať svoj názor. Ja viem, že to nie je taký vážny problém, ale pre mňa je to momentálne dilema lebo strednú školu som si vybrala zle, trápila som sa s ňou a po roku som prestúpila a všetko bolo ok a tak sa bojím aby to nedopadlo podobne. Som empatický človek a psychológia ma zaujíma už dlho, len sa obávam uplatnenia a v manažmente zase vidím väčšiu perspektívu pre budúcnosť. Manažment neberiem ako nejaké ,,rozkazovanie ľuďom" ako to mnohí berú, beriem to ako prácu, kde by som sa mohla realizovať a starať sa o chod podniku, milujem cestovný ruch a som zvyknutá aj na prácu v obchode. Avšak mnohí ľudia ma od toho odhovárajú, lebo je to vraj veľmi stresujúce povolanie + neviem či by som zvládla matematiku, lebo tá mi robila vždy dosť problém. Za každý názor budem vďačná :)
Vysoká škola
Aj tak budes robit nieco tretie :D
Stále sa hovorí o tom, kto čo rozkradol, ale mozgy nám hádam nikto neukradol. Trochu mi tu chýba viac národnej hrdosti, niečo treba vytvoriť aj vlastné. Samozrejme, že cudzí štát nám až tak pomôcť nechce. Stále sa na všetko pozerať len tak, že sa to nedá, nás nikam nedovedie. Stále len len počúvať koľko čo stojí, koľko treba peňazí.
Niečo dobré, ale všetko zle.
Ani jednu preboha. Kazda druha ma psychologiu a robi v Tescu za 400.
Manazerkou mozes byt po znamosti a nie vdaka VS. Naco sa trepes na VS? Na SVK aj tak skoncis za pasom dakde vo fabrike za minimalku.