Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča

Príspevok v téme: Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča
pato2222

Stala sa mi taka vec. Samota mi už dosť liezla na nervy, tak som si našiel priatelku, aj ked neviem, ako som sa k nej vlastne ani dostal :D Mam 24 rokov a bol to môj prvý vzťah. Ja som dosť hamblivy, samotar, ale viem si život zariadiť, aj ked občas mam iste uzkosti, ked je okolo mna viac ludi a vtedy neviem normalne fungovať. Na a ku tej priatelke - všetko vyzeralo super, zalubil som sa neskutočne, mal som ju velmi rad, volal som ju von, stretavali sme sa. A raz ma ona pozvala ku sebe domov, tak sme si trochu vypili, ale nie priliš vela a zrazu ona bola vo vytrzeni a začala predomnou vypisovať nejakým chalanom, či sa nepridaju, posielať svoje fotky a videa. No ja som na nu len pozeral a nechapal som tomu, čo sa deje. V duchu som si povedal, že je koniec. A neskôr k tomu aj došlo. Vzťah s nou mi pomahal v zivote, prekonať veci, ktoré som sam nebol schopný. Nakoniec som rad, že som s nou nič nemal po sexualnej stranke, lebo som zistil časom, že je to pekna ku rva. Ale takých dievčať stretavam spusta. Existuje ešte nejake normalne dievča, ktoré ma ine priority, ako sa len predvadzať, byť stredobodom pozornosti a tak. Nejaka, ktorá by vedela byť verna a tešila by sa z blízkosti jedneho muža. A nie že jeden den ten, druhy onen.

chllp

Otazka je, co je normalne dievca. Zeny su ovladane mediami. Je v nich pestovany kult narcizmu, aby sa zvysoval obrat kozmetickych, odevnych a aj automobiliek.Vsade sa v reklamach o seba staraju, hladkaju sa, kremuju sa, samponuju, presviecaju ich, ze starat sa stale o seba a svoj vyzor je to najdolezitejsie. V skratke maju vymyte hlavy.

Mesačný princ

melasanjaaa - ono vieš, ponuka a dopyt existujú vo všetkom.

A je logické, že človek si kúpi banán, ktorý nájde v obchode, v mieste svojho bydliska a ktorý ponúkajú. Nebude predsa letieť tisícky kilometrov do krajiny, kde si ho odtrhne z Banánovníka.

Všetko by to stále čas, peniaze, určitú dávku síl.... a výsledok by sa ani nemusel dostaviť, alebo by bol porovnateľný,

Mesačný princ

Ozaj je ťažké nájsť bytosť, ktorá by to so mnou vydržala a tak radšej nehľadám. Veď načo, sloboda je fajn :)

melasanjaaa

Normalne dievčata existuju..problem je skôr v tom, ze chlapci chcu baby co sa same nukaju,lebo sa im to pači.... pohybuju sa v takej spolocnosti a potom,ze vsetky su rovnake....

cholesterol

Normalne (dievca ) take nieco neexistuje , na Slovensku urcite nie, a asi uz ani v europe nic take nenajdes, postihla ich neliecitelna choroba , zvana aj feminizmus pometenost ked si namyslaju ze su ta vyssia rasa a muzi su len zvieratka. Este tu pobehuju nejake stratene operence co usli z hydinarskych zavodov a je ich pozehnane na Slovensku.ale to asi tiez nechces este tak na jednu dve noci .Vela zdaru bude to tazke hladanie bude nekonecne.

ujazha

Ano! normalne baby existuju len tie bud ignorujete alebo sa k nim spravate ako k handram.... a potom ze vam ostanu len tie kurviska...