Stala sa mi taka vec. Samota mi už dosť liezla na nervy, tak som si našiel priatelku, aj ked neviem, ako som sa k nej vlastne ani dostal :D Mam 24 rokov a bol to môj prvý vzťah. Ja som dosť hamblivy, samotar, ale viem si život zariadiť, aj ked občas mam iste uzkosti, ked je okolo mna viac ludi a vtedy neviem normalne fungovať. Na a ku tej priatelke - všetko vyzeralo super, zalubil som sa neskutočne, mal som ju velmi rad, volal som ju von, stretavali sme sa. A raz ma ona pozvala ku sebe domov, tak sme si trochu vypili, ale nie priliš vela a zrazu ona bola vo vytrzeni a začala predomnou vypisovať nejakým chalanom, či sa nepridaju, posielať svoje fotky a videa. No ja som na nu len pozeral a nechapal som tomu, čo sa deje. V duchu som si povedal, že je koniec. A neskôr k tomu aj došlo. Vzťah s nou mi pomahal v zivote, prekonať veci, ktoré som sam nebol schopný. Nakoniec som rad, že som s nou nič nemal po sexualnej stranke, lebo som zistil časom, že je to pekna ku rva. Ale takých dievčať stretavam spusta. Existuje ešte nejake normalne dievča, ktoré ma ine priority, ako sa len predvadzať, byť stredobodom pozornosti a tak. Nejaka, ktorá by vedela byť verna a tešila by sa z blízkosti jedneho muža. A nie že jeden den ten, druhy onen.
Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča
Ale samozrejme že existuje, len treba hľadať na správnom mieste..
Nikdy by som nechcela muza, ktory ma negativny postoj k zenam a na zaklade par jedincov zovseobecnuje na cele pohlavie. Aj keby som bola pre neho normalna a prava, nikdy by to neuvidel a neustale by som mu musela dokazovat, ze nie som zla, ale normalna, co by ma psychicky znicilo a on by to aj tak neuvidel. Mozno az, ked by ma stratil by si to uvedomil.
Taku, ktora ti bude vyhovovat predsa nenajdes hned, musis cloveka spoznat dlhsie, aby si vedel aky je. Pokial do toho pojdes vzdy s predsudkami, ktore ti tu podsuvaju muzi, ze vsetky su aj tak take a take, tak do toho ani nechod.
Toto sa ma už síce osobne netýka lebo už som jednu našiel a dokonca sme už aj svoji, ale súhlasím s tým že svet je plný ľahkomyselných mladých žien. Sex berú ako pitie vody, že keď je smedná schytí prvý pohár a napije sa. A to som sa napočúval že ženy potrebujú nehu a cit a nielen chlapa čo spustí gate a ide na vec. Ale realita mi ukázala že je to celkom ináč. Ženy flirtujú, podstrkujú sa, predvádzajú sa. A niektoré za to chcú ešte aj zaplatiť. Kalkulujú s tým koľko chlap zarába, či ju uživí, aké má auto a pozíciu v robote. Toto všetko ženy zaujíma ale aby sa starali o to či sú aj ony toho všetkého hodné tak to ani náhodou. Dnes musíš kvalitné dievča hľadať s baterkou a aj ked si myslíš že si na takú natrafil tak ešte vždy to môže byť veľký omyl.
Nechcem nikomu radit ale sám som si overil, že hlavne treba utekať od krásavíc ktoré nič iné nerobia len behajú od kozmetičky ku kaderníčke, na facebook si hádžu fotky s našpúlenými perami, na pľúcach majú silikóny, na bruchu tehličky a v hlave prázdno. Alebo sa ženú za kariérou a rodina a dieťa ich poteší akurát tak na fotografii. Takýchto žien som mal už tiež plnú riť ale fakt je že som si ich všímal lebo chlap sa za peknou babou obzrie. Ale niekedy stačilo jedno stretnutie a mal som dosť. Na kolegovej svadbe som sa zoznámil s mojou manželkou. Na rovinu - nebola žiadna krásavica, skôr taká nenápadná, tichá. V Blave by som si ju ani nevšimol. Takže tá svadba na ktorú som nechcel ísť ma vlastne vyslobodila z toho rozčarovania zo žien. Našiel som perfektné dievča s pravými hodnotami. Treba hladať také, čo sedávajú v kúte. Nie na zábavách, diskotékach alebo baroch. Tam nájdete len povrchné fifleny s tupým mozgom. A taká ti je do života na dve veci.
Som v tvojom veku a mam ten isty problem. Hladam si normalne dievca. Ako sa vravi do koca i do voza. Proste rodinne zalozenu,taku zienku domacu. Zial je to uz asi vyhynuty druh.
Pritom som zabezpeceny,pracujem,nefajciar,nepijem vraj aj zabavny,proste normalny chalan. Naposledy mi skoncil asi rocny vztah ked moji rodicia kupili velky dom,vraj aby som sa nemusel do buducna trapit zhananim ubytovania,ak by som chcel mat vlastnu rodinu.
Priatelke sa to pozdavalo,kym nezistila ze dom je na dedine dalej od mesta. Zo dna na den mi vravela,ze to so mnov bolo super no ona sa nenarodila aby zila niekde pri sliepkach. Pritom ziadne nemame. Myslim bola to len zamienka to skoncit.
Otec vravi ze problem je v tom ze sme generacie mimozemstanov. Vraj len mame sluchadka v usiach,mobil v ruke,komunikujeme len cez soc.siete. vraj nam chybaju len anteny na hlavach. Nasi su 25 rokov spolu a vraj vtedy boli ludia iny. Vedeli sa rozpravat,teraz si uz len pisu.
a presne pre toto sa nikdy do žiadnej nechcem zamilovať. ženy sú svine a zradia chlapa vtedy keď už je zamilovaný a myslí si že je všetko ok.
sú dobré jedine tak na sex... nič viac. a ľuďom sa ani nedivím že nechcú mať vážne vzťahy a deti. načo, keď sa to aj tak skončí rozvodom a potom buď muž oberie ženu alebo žena muža (vo väčšine prípadov) - áno presne tak, ak nemajú predmanželskú zmluvu tak žena je na tom výhodnejšie už len z toho titulu, že je "chúďa žienka s deťmi na krku" a tak oberie muža o majetok a ešte jej aj musí platiť alimenty na deti... a potom si ešte nájde nejakého chudáka zúfalca, ktorý zoberie už naozaj čokoľvek, a má potom ešte aj ďalšieho chlapa, ktorý jej pomôže... ale to tu už ženy akosi pozabudli napísať že ;-)
každý kto má aspoň trochu rozumu vie, že ísť do vážneho vzťahu a manželstva je v dnešnej dobe samovražda... vôbec, ale ani trošku sa nedivím ľuďom, ktorí nehľadajú vážny vzťah, ale iba sex na jednu alebo aj na viac nocí
no a ako by som definoval pojem normalne ženy, tak asi takto - osoba, ktora by dokazala byť verna, bola by rodine zalozena, nemala by potrebu sa pred kazdym predvazať a mat okolo seba stale rozruch a byť stredobodom, ale radšej by si v spolocnosti svojho priatela niekde vyšla von, na prechadzku, do prirody a tak a neuprednostnovala by svojich kamaratov pred svojim priatelom, ked na nu pisknu. asi tak nejako.
ja taketo typy zien nevyhladavam a ani nechodim priliš do takej spoločnosti. Proste spoznal som to dievča, vyzeralo to byť ok, ale nakoniec som sa sklamal. A okrem nej som nechodil zo ziadnou inou. Ale bol to skvelý pocit byť zamilovaný, aj ked v tomto pripade to bol klam.
No neviem, ja mam celkovo problem sa niekomu prihovoriť a nie ešte aj pozvať nejake dievča niekde. Ale inak si myslím, že som v pohode - snazim sa zit zdravo, sportujem, mam rad vylety do prirody, na kupaliska a tak. A okrem toho, mojim hobbym je aj moja praca. Neviem prečo, ale ja by som nedokazal niekoho len tak podviesť, ako to dnes u mnohých ludi chodí. Moje svedomie by mi to nedovolilo. Dokazal by som zit pre toho jedneho človeka. Asi som čudný ja. Ak by sa našla nejaká dalšia čudna osobka ako ja, tak by sme mohli pokecať spolu :D
Kycera, vylíž mi prdel.
Prezývka na fóre sa nemusí písať s veľkým začiatočným písmenom, takže neviem, kde si vo svojej jebnutej hlave túto informáciu vyhrabala. Nebudem opravovať všetko, nakoľko nemám čas. Blíži sa koniec škokského roka a doučujem decká, ktoré si chcu na poslednú chvíľu opraviť známky.
Podobnú otázku si aj my žena kladieme.