Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča

Príspevok v téme: Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča
pato2222

Stala sa mi taka vec. Samota mi už dosť liezla na nervy, tak som si našiel priatelku, aj ked neviem, ako som sa k nej vlastne ani dostal :D Mam 24 rokov a bol to môj prvý vzťah. Ja som dosť hamblivy, samotar, ale viem si život zariadiť, aj ked občas mam iste uzkosti, ked je okolo mna viac ludi a vtedy neviem normalne fungovať. Na a ku tej priatelke - všetko vyzeralo super, zalubil som sa neskutočne, mal som ju velmi rad, volal som ju von, stretavali sme sa. A raz ma ona pozvala ku sebe domov, tak sme si trochu vypili, ale nie priliš vela a zrazu ona bola vo vytrzeni a začala predomnou vypisovať nejakým chalanom, či sa nepridaju, posielať svoje fotky a videa. No ja som na nu len pozeral a nechapal som tomu, čo sa deje. V duchu som si povedal, že je koniec. A neskôr k tomu aj došlo. Vzťah s nou mi pomahal v zivote, prekonať veci, ktoré som sam nebol schopný. Nakoniec som rad, že som s nou nič nemal po sexualnej stranke, lebo som zistil časom, že je to pekna ku rva. Ale takých dievčať stretavam spusta. Existuje ešte nejake normalne dievča, ktoré ma ine priority, ako sa len predvadzať, byť stredobodom pozornosti a tak. Nejaka, ktorá by vedela byť verna a tešila by sa z blízkosti jedneho muža. A nie že jeden den ten, druhy onen.

livinka25

zakladatel, otazka na teba,a co myslis, existuju este normalni muzi:) lebo taku istu otazku,ako ty,si kladiem totiz ja.definuj mi ,prosim, pojem normalne zeny :)

Kycera

Pavel s ypsilonom,
ak chceš poskytovať "lekcie z gramatiky a pravopisu", mal by si ich ovládať v prvom rade TY! Ale Ty ich NEOVLÁDAŠ, pán "študovaný pedagóg"! ; )

1.Píšeš si prezývku s malým písmenkom - chyba, junec! Tie sa píšu veľkým začiatočným písmenom!!! : D A takú istú chybu spravila aj dotyčná.
2. Neopravil si všetko - nesprávne použitá predložka "za" prvé. Po prvé, po druhé, ...

Keďže si nám už na fóre predstavil, aj svoje EGO i "mentálnu úroveň", ďakovať nemusíš a palmáre nežiadam! ; )

Marunka

Jasné, že sú skvelé ženy :)
Tak ako existujú skvelí chlapi. Aj napriek tomu, že som stretla xx blbečkov, to neznamená, že normálni neexistujú :)
Vieš ono je to o tom, v akej spoločnosti sa pohybuješ. A aký typ človeka ťa zaujme. Ak máš skúsenosť prevažne s babami, aké opisuješ, tak prepáč, chyba je skôr v tebe ako v nich :) Stretávaš ich preto, aby si sa učil, aby si naberal skúsenosti a podľa toho si vyberal ľudí, ktorých si pustíš do života. Keď sa zameriavaš napríklad na jeden a ten istý typ žien, nemôžeš sa čudovať, že majú takmer identické správanie. Veľmi všeobecný a nie vždy platiaci príklad - ak je môj ideál vždy dokonale upravený, navoňaný, "vystajlovaný", svalnatý muž, ktorý nesie všetky známky toho, že je príliš zameraný sám na seba, tak sa nemám prečo čudovať, že časom pri tomto type človeka vždy padnem na hubu...Tým nechcem dehonestovať takých ľudí, je to len príklad. Ak však svoju pozornosť budem "cibriť" a skôr ako vonkajšok si budem všímať, čo ľudia hovoria, ako sa správajú k druhým, aké majú ambície, názor a videnie sveta, tak na tú hubu padnem určite menej ráz :)
Plus, najhoršie čo človek môže po takej skúsenosti urobiť, je ľutovať sa :) Zažil si, snáď si sa poučil a môžeš ísť ďalej.

Suzii66

Áno existuje. Aj ked je to dlhá cesta k takému dievčaťu a možno ani nie ale určite sú ešte stále také dievčatá.
Ja som mala zas opačný problém...chcela som len jedného milovala som ho, mala som ho rada takého aký je, oči som mala len preňho ale on bol ako zamrznutý a z jeho strany som necítila nič.
Ale stále maj nádej že niekto tam vonku čaká práve na TEBA a bude to tvoja polovička na život s ktorou si budeš rozumieť a zdieľať všetko že ťa neodmietne ked to budeš potrebovať a ver že existuje! :)
Len treba hľadať ....budeme hľadať spolu :D

pavel y

Som študovaný pedagóg a tak i napriek tomu, že som neštudoval slovenský jazyk, musím ovládať i/y a iné základy gramatiky, aby som v očiach študentov nestratil autoritu...

muz

Existuju este normalne zeny aj normalni muzi. Je ich pomenej,ale boja sa vyjadrit svoj nazor pred ostatnymi,kedze su hned rozdupani hlupymi nazormi oviec.