Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča

Príspevok v téme: Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča
pato2222

Stala sa mi taka vec. Samota mi už dosť liezla na nervy, tak som si našiel priatelku, aj ked neviem, ako som sa k nej vlastne ani dostal :D Mam 24 rokov a bol to môj prvý vzťah. Ja som dosť hamblivy, samotar, ale viem si život zariadiť, aj ked občas mam iste uzkosti, ked je okolo mna viac ludi a vtedy neviem normalne fungovať. Na a ku tej priatelke - všetko vyzeralo super, zalubil som sa neskutočne, mal som ju velmi rad, volal som ju von, stretavali sme sa. A raz ma ona pozvala ku sebe domov, tak sme si trochu vypili, ale nie priliš vela a zrazu ona bola vo vytrzeni a začala predomnou vypisovať nejakým chalanom, či sa nepridaju, posielať svoje fotky a videa. No ja som na nu len pozeral a nechapal som tomu, čo sa deje. V duchu som si povedal, že je koniec. A neskôr k tomu aj došlo. Vzťah s nou mi pomahal v zivote, prekonať veci, ktoré som sam nebol schopný. Nakoniec som rad, že som s nou nič nemal po sexualnej stranke, lebo som zistil časom, že je to pekna ku rva. Ale takých dievčať stretavam spusta. Existuje ešte nejake normalne dievča, ktoré ma ine priority, ako sa len predvadzať, byť stredobodom pozornosti a tak. Nejaka, ktorá by vedela byť verna a tešila by sa z blízkosti jedneho muža. A nie že jeden den ten, druhy onen.

ipsik

A dalšia hovorí len o nejakej Viere. Ja neviem, čo ju toľko spomína?! Jeden kamarát mal sestru Vieru, ale už je nebohý. Ja som mu stále hovorieval, že jeho Viera ho raz zabije. Aj sa tak stalo. Nech mu je zem ľahká. Občas ešte pokecáme, vypijeme. Dá sa. Musím ten život už začat vážne. Dám sa reku na nejaké aktivity, trebárs ručné práce. Stále nejaký nový vzor. To by ma bavilo. Aj ex podarujem nové ponožky. Isto sa poteší.

ipsik

Ja som si veľmi dobre vybral, nemáme spolu už pat rokov nič. Len babka čosi spomínala, že som sa málo modlil, neviem, už si to nepamatám. Slovka nepovie. Nuž, kto by nechcel takú ženu, že? Ja jej prajem všetko to, čo som si musel bez nej preskákať, ale neprajem jej nič zlého. Najprv že macko, macko a potom ty prasa tučné? Ale to nechcela vidieť, že mám len ťažké kosti a aj z vody ľahko priberám? Toto nie? Len to svoje?

ratafak

Tak bohuzial ti chlapci, ktori si vyberaju taketo zeny si mozu za to jedine sami a mozu tak obvinovat seba a svoju hlupost. Len to uz malokto prijme zodpovednost,radsej zvalia vinu na inych. A z velkej casti su taki isti ako tie zeny,ktore obvinuju. Ja ked vidim zenu,ktora je poodhalovana viac ako by musela,proste nezacnem si s nou a moze mat neviem ake prsia a zadok.

cha

osobne si myslím že si to veľa krát robíte aj sami...poznám x báb ktoré majú iné priority a nie sú ani škaredé a nikoho nemajú..no chalani to vidia asi inak keďže o nich nestojí ani jeden normálni chalan ktorého poznám, tí si idú za ceckatými,ritnatými riťovliezačkami ktoré sú pekné a to je tak asi všetko...no a potom príde tá časť kedy si to uvedomia a začnú sa ľutovať a obviňova´t celý svet z toho že približne vedel o tom že je k*rva ale vtedy to ešte na 100% nevedel...určite ti neuverím keď sem napíšeš že nepoznáš normálne dievčatá ktoré majú iné priority, sú tam,určite nejaké poznáš a keď nie tak hladaj a zapracuj na tom a neobviňuj tu všetky ženy a dievky sveta len kvôli tomu že si si našiel k*rvu.
pekný večer prajem

Mesačný princ

a_dr1a - napíšem ti za seba, že sa s tým nestotožňujem. Nikdy som si podobný typ, aký opisuješ nevyberal.

a_dr1a

Merkel ti tu dobre napisal a poradil.
Dost vela muzov robi stale tu istu chybu. Pisete, ake vraj hodnoty a zeny hladate - ale to je kvazi len pekna teoria. Lebo prax a skutocnost je taka, ze aj tak v realite date takmer vzdy prednost umelym modelkam, vyzyvavym kraskam, zlatokopkam a ked sa na nich popalite, nadavate na vsetky zeny a vsetky potom hadzete do 1vreca)
Lebo aj Merkel spomenul o svojej terajsej manzelke, ze v BA by si ju ani len nevsimol. A vidite, co z toho napokon je.
Ja mam tiez kamosky, ktore su fakt ludsky hodnotne bytosti, mile laskave slusne milujuce pracovite aj skromne a mudre, ale len preto, ze su iba "sede mysky, nenapadne sympatacky, mozno daktore baculky" tak nie su u muzov proste v kurze, lebo tie hladaju len krasavice a sexy baby. Ale zas nech sa potom muzi necuduju, ze daka umela kraska zlatokopka co pozna iba nakupne centra fittka kaviarne kadernicky ai im nebude akoze vernou oddanou oporou podporou zienkou domacou a neviem cim este. Tak bud chcete byt stastni a spokojni vo vztahoch, alebo obdivovani kamosmi ake sexy samice ste si nabalili zbalili. Ale len pre potesenie oka. Nie srdca duse buducnosti

DoktorExitus

Kamo len daj pozor aby si nevychytal kostolničku ktora ti dá len vtedy keď budete chcieť dieťa :D Tak ono ludia sa zmenili takže si zvykaj že normalnych bude cim dalej menej a menej takže najsť bude skor problem teda až na stare dievky kto nikto nechce tie ti budumazať med okolo ust.