Stala sa mi taka vec. Samota mi už dosť liezla na nervy, tak som si našiel priatelku, aj ked neviem, ako som sa k nej vlastne ani dostal :D Mam 24 rokov a bol to môj prvý vzťah. Ja som dosť hamblivy, samotar, ale viem si život zariadiť, aj ked občas mam iste uzkosti, ked je okolo mna viac ludi a vtedy neviem normalne fungovať. Na a ku tej priatelke - všetko vyzeralo super, zalubil som sa neskutočne, mal som ju velmi rad, volal som ju von, stretavali sme sa. A raz ma ona pozvala ku sebe domov, tak sme si trochu vypili, ale nie priliš vela a zrazu ona bola vo vytrzeni a začala predomnou vypisovať nejakým chalanom, či sa nepridaju, posielať svoje fotky a videa. No ja som na nu len pozeral a nechapal som tomu, čo sa deje. V duchu som si povedal, že je koniec. A neskôr k tomu aj došlo. Vzťah s nou mi pomahal v zivote, prekonať veci, ktoré som sam nebol schopný. Nakoniec som rad, že som s nou nič nemal po sexualnej stranke, lebo som zistil časom, že je to pekna ku rva. Ale takých dievčať stretavam spusta. Existuje ešte nejake normalne dievča, ktoré ma ine priority, ako sa len predvadzať, byť stredobodom pozornosti a tak. Nejaka, ktorá by vedela byť verna a tešila by sa z blízkosti jedneho muža. A nie že jeden den ten, druhy onen.
Existuje vôbec ešte nejake normalne dievča
fashion, vážim si to. Ak chceš, za odmenu ti dám lekciu slov. gramatiky a pravopisu.
Drahy pavel y,
za prve sa my pacis ty a za druhe tvoje vulgarizmi.
Ja si myslim, ze muzi a zeny si nemaju navzajom co vycitat. Zeny chcu dokonalych a muzi chcu dokonale. No a kto je dokonaly? NIkto.
Aj tak ale dodam, ze my zeny proste tahame za kratsi koniec a to teraz nemyslim kvoli tomu, ze sme menej platene a menej znamename, ale je na nas najviac kydane. Jak zo strany muzov, tak zo strany zien.
Niektore veci su opravnene a niektore su cisto len preto, ze sme zeny.
To sa bude musiet zmenit, lebo ziadna doba nieje harmonicka, ked sa tam jedno pohlavie vyvysuje a druhe je ponizovane. Kedy uz ludia pochopia, ze muz a zena tvoria celok a navzajom sa doplnaju. Muz nemoze byt zenou a zena nemoze byt muzom. To uz potom ozaj sa mozeme rodit ako hermafroditi.
nejaké posledné exempláre snáď existujú, ale je ich fakt málo. ale myslím, že obe pohlavia sú na tom podobne.
Pavel y ty si riadny kokot. Vidis zeny len ako tovarne na rodenie detí. No ty radsej babu ani nemaj.. sry že nie kazdy chce mat deti. A ludi je na svete viac nez dost
Fundrulellla _uúplne dokonale vystihnutý obraz dnešných mužov a ich vnímania vzťahov. Je to tak - muži chcú len nezáväzné vzťahy, aby mohli striedať noc čo noc inú...a aby nemuseli nikomu nič vysvetľovať. Teda nie sú schopní vzťahu so ženou na dlhšie ako 24 hodín, nanajvýš pár dní - žiaľ...smutné....dessné
Ty ziadnu pravdu nemas, lebo ty nemas nic cmuq.
Pravdu mám aj tak JA, drahá kobieta...
Drahy Pavel y, jasne, ze nechceme s vami deti privadzat na svet, ked sa o ne mame same starat aj financovat. Skor zbytocny druh sa stavaju muzi, lebo nie su schopni a ochotni sa postarat o rodinu a ani si ziadnu zalozit.
Zeny si musia brat hypoteky a zabezpecit si byvanie. Vyvstava otazka, ze naco su nam vlastne muzi, ked musi prezit bez ich pomoci, ochrany a starostlivosti? Ked sa muzi posrali, zeny by mali mat rovnost platov, lebo muzi zarabali viac, aby sa starali o rodinu, co nerobia, musia to robit zeny. Tak muzi by mali mat vlastne este nizsi prijem, nez zeny. Ved muzom na zivot v detskej izbe a pri plnej starostlivosti matky, staci ovela menej. Kto je za?
Normalnych zien je kopec, ale tie chcu mat vedla seba silneho, zodpovedneho, schopneho muza. Pokial taky nie si, najprv sa takym stan a az potom mozes chciet normalnu zenu. Inak jej svojimi vlastnymi komplexami, len doseries zivot.
Dnešné ženy sa delia na kurvy/zlatokopky a feministky, nič normálne. Ani deti už nechcú privádzať na svet, z čoho jednoznačne vyplýva, že toto pohlavie sa stáva, vzhľadom na ich neporovnateľne nižšiu produktivitu v takmer všetkých sférach oproti mužom, zbytočným pohlavím...