Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stále sa pozeral po inej !!

Príspevok v téme: stále sa pozeral po inej !!
milunkajurkova

ahojte,

čo ma znamenať to , že sa priateľ stále pozeral na dovolenke po inej babe? Boli sme tam týždeň, za ten týždeň sme mali sex RAZ. Sme spolu 4 , 5 roka. Úplne na nej išiel nechať pohľad, dokonca aj vtedy, keď sme boli na pláži, či pri bazéne. Bola to jedna Francúzka, ktorá nebola vlastne ani nijako krásna, ani výnimočná. Nič jej nerozumel. VYZOROM- iná než ja..Toto mi ešte neurobil, aby sa tak okato pozeral na ňu. Dokonca som si na lehátku čítala knihu vedľa neho a on na ňu bezostišne civel, totálne nechutne sa oblizoval, a keď som sa naňho pozrela, tak sa tváril akože sa naťahuje a preto sa pozerá jej smerom. Vždy na večeri pozeral jej smerom, vždy sme ju tam proste vychytali. Potom som sa nezdržala a povedala, že aspoň nech to nedáva tak okato najavo, že na ňu civie.
On sa tváril,že nič, že čo mi to napadá, no nie,som slepá asi. O sexe nehovoriac, ledva sa dal prehovoriť na jeden raz. Viem, že o nej sníval, keďže ani sex nechcel. Kebyže jej rozumie a dajú sa nejako dokopy, a ja sa vzdialim, neviem, ako to dopadne :( Pritom bola oveľa mladšia ako my, nízka, čierna, kučeravá,vychudnutá, ja som jej úplný opak!!!!!! A z toho ma ide poraziť.
Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo. Povedal, že trepem, bolo to tak strašne okaté, že som sa až zaňho hanbila. Bože muži, rpečo toto robíte, úplne ma to dorazilo a urazilo !( Už nemám chuť ísť s ním na žiadnu dovolenku. Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady

Afrona

Ja by som ho poslala do riti. To čo je za debila? Teraz zas nech prídu obhajovači neverníkov a jakí sú chlapi a blablabla. Proste 0% rešpektu voči tebe. Keby ho tá žena chce ver, že po nej skočí. Toto čo je za chlapa? Aj keď sa mu nejaká páči, ale toto robiť celú dovolenku a teba má na háku? Dievča zamysli sa nad tým. Toto ti bude robiť častejšie a ty sa budeš trápiť, máš naviac :-). Keby som na tvojom mieste, tak mi je z toho smutno, ozaj by u mňa padol na samé dno. U mňa mal chlap vždy rešpekt voči mne a nikdy si toto ku mne nedovolil ani naopak. Rešpekt je dôležitý.

milunkajurkova

ja ale velmi žiarlim na ňu, toto nerobieval v mojej prítomnosti a zrazu šup a bolo, najhirošie, že mna si ani nevšímal na tej dovolenke, vkuse iba tá Francúzka !!!!!! mala som pokazenú dovču kvôli nej :( a kvôli nem, nu...vytáčal ma
neprajem si,aby to robil !!! ved má mňa, ja mám byť preňho tá naj. ubížil mi, ani sex so mnou tam enchcel preto !!! lebo na hentej išiel oči nechať

Marunka

Hmm, napíšem ti tajomstvo :D Toto robí denne a ani o tom nevieš :) Denne sa pozerá po iných ženách, hodnotí ich, možno si ich predstavuje nahé...a čo ty teraz s tým? Nájdeš si iného, ktorý to nebude robiť? :D Alebo mu to zakážeš?
Mne je zas nepríjemne niekedy, keď po mne pozerajú ženy, keď si ma okato od hlavy až po päty prezerajú a viem presne čo v hlave riešia. Čo mám na sebe, koľko to stálo, ako som si čosi také mohla dať, čo to mám na koži, prečo mám k tomu také topánky....brrrr. Akože toto mi príde tak nechutné ako tebe chlípne pohľady na iné ženy :D A ako zabránim ženám aby to robili? :) :)

Vrátim sa k problému. Nikto z nás nemôže posúdiť, či tie jeho pohľady boli také ako opisuješ, pretože môžeš zveličovať, i keď nechtiac. Otázka je, čo s tým chceš robiť? Zakázať mu to? Bolo by ti lepšie, keby že ti prizná, že na nej mohol oči nechať? Cítila by si sa lepšie?
Pozri, ty nemáš nárok na myšlienky svojho partnera. Ani na to kam sa pozerá a čo si pri tom myslí. To, že ste spolu, neznamená že ho vlastníš...
Je pravda, že niektorí muži dokážu týmto žene dosť ubližovať, pretože vidia, že ich partnerka sleduje a aj napriek tomu si užívajú ten dešpekt voči nej. A že jej môžu "naložiť" :) Zažila som to, len chvíľku som chodila s mužom, ktorý sa pri mne nemal problém baviť s kamošom o vagínach iných žien, sedeli sme na námestí v meste a oni si vyberali spomedzi okoloidúcich, s ktorými by sa vyspali a bolo im jedno, že sedím vedľa nich :) Uvedomila som si, že mi nevadia ich predstavy, ale ten dešpekt voči mne. Vieš, toto mohli pokojne robiť desať minút po tom, čo som odišla, lenže on si zvolil, že zrovna keď tam sedím, tak mi bude "nakladať" :) Toto bolo už aj na tolerantnú ženu môjho kalibru moc, lebo sa mám veľmi rada, poznám svoju hodnotu a vážim si úctu od partnera....
Samozrejme, že ti chlap neprizná, že sa po nejakej žene pozeral a sníval o nej. Otázka je, ako vám to klape celkovo a či ten rešpekt voči tebe inokedy má. Lebo za pozeranie sa po niekom ešte netreba robiť scény, máme oči, čumíme sa všetci. Iba ak to prejde do viditeľného a cieleneho ubližovania a ponižovania, ako v mojom prípade, vtedy by som si dávala pozor. Inak nejaké pohľady by som neriešila :)

Mesačný princ

Tak sa mu asi páčila. Alebo sa v predchádzajúcom živote poznali.

Tiež som takto sledoval jednu ženu a doteraz neviem. Mala v očiach niečo, čo ma doslova fascinovalo :)