ahojte,
čo ma znamenať to , že sa priateľ stále pozeral na dovolenke po inej babe? Boli sme tam týždeň, za ten týždeň sme mali sex RAZ. Sme spolu 4 , 5 roka. Úplne na nej išiel nechať pohľad, dokonca aj vtedy, keď sme boli na pláži, či pri bazéne. Bola to jedna Francúzka, ktorá nebola vlastne ani nijako krásna, ani výnimočná. Nič jej nerozumel. VYZOROM- iná než ja..Toto mi ešte neurobil, aby sa tak okato pozeral na ňu. Dokonca som si na lehátku čítala knihu vedľa neho a on na ňu bezostišne civel, totálne nechutne sa oblizoval, a keď som sa naňho pozrela, tak sa tváril akože sa naťahuje a preto sa pozerá jej smerom. Vždy na večeri pozeral jej smerom, vždy sme ju tam proste vychytali. Potom som sa nezdržala a povedala, že aspoň nech to nedáva tak okato najavo, že na ňu civie.
On sa tváril,že nič, že čo mi to napadá, no nie,som slepá asi. O sexe nehovoriac, ledva sa dal prehovoriť na jeden raz. Viem, že o nej sníval, keďže ani sex nechcel. Kebyže jej rozumie a dajú sa nejako dokopy, a ja sa vzdialim, neviem, ako to dopadne :( Pritom bola oveľa mladšia ako my, nízka, čierna, kučeravá,vychudnutá, ja som jej úplný opak!!!!!! A z toho ma ide poraziť.
Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo. Povedal, že trepem, bolo to tak strašne okaté, že som sa až zaňho hanbila. Bože muži, rpečo toto robíte, úplne ma to dorazilo a urazilo !( Už nemám chuť ísť s ním na žiadnu dovolenku. Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady