Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stále sa pozeral po inej !!

Príspevok v téme: stále sa pozeral po inej !!
milunkajurkova

ahojte,

čo ma znamenať to , že sa priateľ stále pozeral na dovolenke po inej babe? Boli sme tam týždeň, za ten týždeň sme mali sex RAZ. Sme spolu 4 , 5 roka. Úplne na nej išiel nechať pohľad, dokonca aj vtedy, keď sme boli na pláži, či pri bazéne. Bola to jedna Francúzka, ktorá nebola vlastne ani nijako krásna, ani výnimočná. Nič jej nerozumel. VYZOROM- iná než ja..Toto mi ešte neurobil, aby sa tak okato pozeral na ňu. Dokonca som si na lehátku čítala knihu vedľa neho a on na ňu bezostišne civel, totálne nechutne sa oblizoval, a keď som sa naňho pozrela, tak sa tváril akože sa naťahuje a preto sa pozerá jej smerom. Vždy na večeri pozeral jej smerom, vždy sme ju tam proste vychytali. Potom som sa nezdržala a povedala, že aspoň nech to nedáva tak okato najavo, že na ňu civie.
On sa tváril,že nič, že čo mi to napadá, no nie,som slepá asi. O sexe nehovoriac, ledva sa dal prehovoriť na jeden raz. Viem, že o nej sníval, keďže ani sex nechcel. Kebyže jej rozumie a dajú sa nejako dokopy, a ja sa vzdialim, neviem, ako to dopadne :( Pritom bola oveľa mladšia ako my, nízka, čierna, kučeravá,vychudnutá, ja som jej úplný opak!!!!!! A z toho ma ide poraziť.
Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo. Povedal, že trepem, bolo to tak strašne okaté, že som sa až zaňho hanbila. Bože muži, rpečo toto robíte, úplne ma to dorazilo a urazilo !( Už nemám chuť ísť s ním na žiadnu dovolenku. Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady

Harkas

Uzavrieme to takto, nemá voči tebe žiadnu úctu. Viac neanalyzuj. Je na tebe ako sa zachováš. Podľa mňa on si ani nezaslúži, aby si sa takto nad ním trápila. Načo prosím ťa? Mysli na seba a svoje šťastie.

milunkajurkova

Fullhd prečo si z pohľadu mužského myslíš, že ma nemiluje ? Že nechcel so mnou sexovať počas pobytu? Alebo že na ňu civel?Ked muž miluje, necivie ?ALebo keď muž miluje vkuse chce sex s partnerkou?

milunkajurkova

neviem111111
teraz si mi zatla úplne do živého zo sekerou. Že ma radšej nechcel pomilovať, lebo myslel na ňu :( pretáča sa mi obed v bruchu, keď na toto myslím.
To keď si na toto pomyslím, že naozaj to môže byť fakt takto, tak mi je zle.No asi to tak bude. Nežiarlim, lebo taká mladá žaba 18 ročná ani nie, sa nemôže so mnou porovnávať, veď vyzeralo oproti nemu ako decko.
Bolo mi až smiešne na jednej strane, na strane druhej však nešlo mi do hlavy, prečo na ňu tak civie,bože ?!

Fullhd

Som muz a poviem ti par veci.Viem ako sa citis aj mne sa to stalo.Citil som sa ako taky hlupacik.On bol vacsi silnejsi ako ja a ju to bralo a nezaujmalo ju ze mne tym ublizujem.Do prdele som ju poslal a posli ho aj ty.Urob to urcite.Ked som bol zamilovany tak som svoju ex prcal 3x za den.Tuzil som po nej chcel som len ju.Ziadnu inu a ona zasa prcala mna.Tvoj priatel ta nemiluje.100 % nie.
PS:kazdemu muzovi sa pacia ine zeny takze si nebud ista ze bola skaredsia ako ty.

neviem111111

milunkajurkova - a co je na tej dievcine fuj? ona nemoze za to, ze tvoj partner na nu civel a nechcel s tebou spat. chceme aby nas muzi respektovali ale urazame jedna druhu jak ziarlive kravy.
mozno od nej nevedel odtrhnut zrak (co suhlasim, ze si mohol odpustit), ale aspon mal tolko chochmesu, aby s tebou nespal, kedze ju zrejme nevedel dostat z hlavy - asi by sa ti totiz nepacilo, keby s tebou spi a predstavuje si pri tom ju. a zrejme to nechcel ani on, zachovat sa tak k tebe, ze bude pri sexe s tebou mysliet na inu. tak teda aspon toto bolo celkom pekne od neho no.

milunkajurkova

ved baby, toto- si aj ja myslím- kde je nejaká úcta? Panebože?!
a ešte to zapieranie ,že on sa nedíval, keď ju jedol očami ma totálne privádzalo do zúrivosti,aj ke´dtakej tichej, práve to ma na tej dovoelenke najviac dostalo,- že on to nerobieval, a to sme spolu už roky. Nikdy ako pozrie sa, otočí sa, ale sekundová záležitosť a bodka. Ja sa tiež pozriem, neriešime to. Ale aby po nej úplne slintal? ako Teraz ? prečo so mnou nemal sex? aj to sa mi vynára v hlave, doslova som musela žobroniť o sex na tej dovolenke, a raz len sme ho mali. Kvôli podľa mňa NEJ.
Tá Francúzska si ho vôbec nevšímala,ale ona bola takíá koketa, že sa tam premávala v bikinkách stále, ale taká mladá šťanda, preboha ak mala 18 tak to bolo veľa. FUJ!

a prisahám baby- on je typ chlapa, čo po mne skáče stále, chce sex, žobroní oň stále, vždy keď môžeme máme ho aj trikrát za noc, a teraz? ledva sa na mňa pozeral počas tej dovolenky, aj niečo v zmysle utrúsil poznámku, že sú mi tesné plavky (akože som pribrala). OK, bola som pribratá z liekov a antiky, ale už sa to dalo opäť do normálu, ale urazilo ma to celé, aj jeho strašný flirt s ňou, aj ten ne-sex. Mslím, že oboje bolo za tým- aj mal chuť na Francúzsku viac ako na mňa aj to, že som mala kilo navyše. ale najmä tá žaba mladá.

dzanana

Neviem ci to patri zrovna sem, ale myslim si, ze nieco taketo sa moze stat kazdemu niekedy.. preco nik nevie, je to taka zvieracia chemia, ktorej ako keby nejde odolat....
Zaujimalo by ma velmi ako sa chovala ta Francuzka, divala sa aj ona na neho? Vsimla si to vobec? Predvadzala sa pred nim? Ci to bolo podla tvojho nazoru len jednostranne ??

Aby si pochopila preco sa pytam... ja mam taku skusenost. Ja som zena, ktora ma "oci len pre svojho muza" ako sa vravi.. proste ked som s niekym neriesim nic, nikoho, ostatni muzi pre mna nie su zaujimavi...
Lenze ... raz sa mi stala taka vec, isla som s partnerom na chatu velka partia aj noví ludia.. a tam bum.. stal tam muz, bola som z neho hotova.. nieco ma k nemu neuveritelne pritahovalo, nevedela som z neho spustit oci, chcela som ho citit pri sebe, tvarila som sa, ze nic ale az bytostne som ho tam potrebovala... proste bola som hotova... on mal presne to iste... ani jeden z nas nic take nevyslovil, bavili sme sa o normalnych vediach... no v podstate sme mysleli len na to jedno...
Musim povedat, ze to bol zaroven hrozny aj krasny pocit... samozrejme vsetci si to vsimli vratane mojho partnera, ktory bol na nervy.. cela chata rozoberala, ze po sebe tak ideme... ze sa to da medzi nami krajat.. to sexualne napatie.. ja som to tak vtedy nevnimala, nevedela som... ci to tak citil aj on.. chata sa skoncila... uz som ho nikdy nevidela.. samozrejme odvtedy ubehli 4 roky no stale som to mala na tanieri..
zabudli sme na seba... zivot isiel dalej...s partnerom sme sa rozisli lebo tam boli ine veci.. ale tyzden po rozchode som isla von... a bol tam on... bolo to tam zas, medzi ludmi az svietil pre mna...
spytal sa ma kde mam frajera, ja ze uz nemam, on ze tiez nema... pozrel sa na mna pobozkal ma.. a odvtedy sme spolu, a nikdy nikto mi tak nesedel ako on... haluz bola, ze vraj cele tie roky na mna myslel..
proste bolo to tam...
a dnes by som povedala, ze to bola az "osudova pritazlivost" a viem je to klise....
ale ak takto dvoch ludi k sebe taha... tak tomu nik a nic nezabrani, minimalne nie tomu aby na seba civeli...

chcem tym povedat.. sama vravis, ze to nikdy predtym neurobil... ja tiez nie, a ani nikdy potom.... proste len jeden jediny raz... lebo tento clovek bol a je pre mna uplna taka zmes hormonov ... ze je to ako droga

Marunka

Milankajurkova, cítiš sa niečo menej ako tá slečna? :) Žiarlivosť ako taká je v mnohých prípadoch len náš vlastný problém v hlave :) A keď si nepraješ aby ti to robil, tak mu to zakáž, lebo veď si jeho maminka a stav sa, že čoskoro ten vzťah skončí :) To ti neprajem, to je fakt, ktorý nastane. Ak je vzťah nanič už teraz, ak si k nemu takáto aj v iných veciach, tak nejaká neznáma slečna z dovolenky je len "doplnok" k tomu celému :) Alebo je váš vzťah inak ukážkový? :) To či sa pozerá po iných ženách nemá nič spoločné s tým, či si pre neho tá najlepšia....

Afrona, ak partner odmieta sex, určite to nie je kvôli neznámej žene z dovolenky, ktorú už nikdy neuvidí. Ak sa oháňaš premýšľaním, tak treba uvažovať týmto smerom :) Zakladateľka témy by mala porozmýšľať aký ten vzťah je a či tam nie sú iné problémy ako pozeranie sa po inej žene. Neverím totiž, že prišiel na dovolenku, zbadal cudziu ženu a odvtedy odmietal sex :)

Afrona

Marunka: Veď hodnotí každý to je normálne. Ale toto čo on robil, je totálna neúcta. Ideš s milovaným človekom na dovolenku a ignoruješ ho. Aj s tým sexom, neurazilo by ťa to? Asi ju toľko nemiluje, bohužiaľ. Lebo premôcť sa môže každý!!!! Preto sme ľudia a tým sa odlišujeme od zvierat. ROZMYSLANIM.