Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stále sa pozeral po inej !!

Príspevok v téme: stále sa pozeral po inej !!
milunkajurkova

ahojte,

čo ma znamenať to , že sa priateľ stále pozeral na dovolenke po inej babe? Boli sme tam týždeň, za ten týždeň sme mali sex RAZ. Sme spolu 4 , 5 roka. Úplne na nej išiel nechať pohľad, dokonca aj vtedy, keď sme boli na pláži, či pri bazéne. Bola to jedna Francúzka, ktorá nebola vlastne ani nijako krásna, ani výnimočná. Nič jej nerozumel. VYZOROM- iná než ja..Toto mi ešte neurobil, aby sa tak okato pozeral na ňu. Dokonca som si na lehátku čítala knihu vedľa neho a on na ňu bezostišne civel, totálne nechutne sa oblizoval, a keď som sa naňho pozrela, tak sa tváril akože sa naťahuje a preto sa pozerá jej smerom. Vždy na večeri pozeral jej smerom, vždy sme ju tam proste vychytali. Potom som sa nezdržala a povedala, že aspoň nech to nedáva tak okato najavo, že na ňu civie.
On sa tváril,že nič, že čo mi to napadá, no nie,som slepá asi. O sexe nehovoriac, ledva sa dal prehovoriť na jeden raz. Viem, že o nej sníval, keďže ani sex nechcel. Kebyže jej rozumie a dajú sa nejako dokopy, a ja sa vzdialim, neviem, ako to dopadne :( Pritom bola oveľa mladšia ako my, nízka, čierna, kučeravá,vychudnutá, ja som jej úplný opak!!!!!! A z toho ma ide poraziť.
Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo. Povedal, že trepem, bolo to tak strašne okaté, že som sa až zaňho hanbila. Bože muži, rpečo toto robíte, úplne ma to dorazilo a urazilo !( Už nemám chuť ísť s ním na žiadnu dovolenku. Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady

milunkajurkova

mas pravdu laurora :) dakujem,ale zase nemozno mi upierat to, ze chcem byt prenho najkrajsia, to chce byt kazda zena pre svojho mileho :)klamali by sme ,keby sme povedali,ze nie

Laurora

ale vidno, ze tomu este nerozumies si primlada...lebo ty silou mocou chces byt pre nho najkrajsia...ake plytke. krasnych zien je kopu. Ty by si mala chciet byt pre neho rozumnou, logicky zmyslajucou dospelou zenou, s ktorou ma pekny vztah...takych zien je malo a preto je to vzacne :)

Laurora

milunkajurkova, ale to nie je tak, ze si menej pekna ako Francuzska a ine. Chlapi to tak vobec neporovnavaju... ved teba miluje si pre neho nenahraditelna a najkrajsia....no napr. ta Francuzska bola pre neho nieco nove neopozerane, ale len chvilkove, o par mesiacov si ani nebude pamatat, ze sa mu na dovolenke vobec niekto pacil... ale ziarlit na kazdu peknu zenu, ktora sa paci tvojmu priatelovi, to kde sme...to budes ziarlit potom do konca zivota ked budes stara a tvoj bude kukat po mladych standach, ktore budu potom fakt krajsie :D Fakt takto sa zeny v stabilnych vztahoch nespravaju ako ty...bud sebavedoma a ista sebou samou ;)

Laurora

milunkajurkova, chapem, ze ziarlis, bola doba kedy som si to tiez nemyslela, ze chlapi takto zmyslaju a maju taketo sexualne predstavy s kadekym... ale napriek vsetkemu su chlapi, ktori to beru ok a vedia byt verni aj tak...aspon sa vyhybaju prilezitostiam kde moze realne k sexu dojst....a uplne im staci tato fantazia...hoci ziarlis skus tu ziarlivost drzat na uzde, kym o nic neide. Prilis velka ziarlivost vo vztahu chlapov este viac motivuje robit zle veci...zakazane ovocie chuti najlepsie... a hlavne ak su kvoli tomu vo vztahu zbytocne hadky...

milunkajurkova

som chorá?a to prečo by som mala byť ?
to je blbosť. Nie som.Ok, už to neriešim, padlo tu, že sa mám na to vysrať, tak ok, nechám tak.
Ale žiarlim na to,keď si pomyslím, že si predstavuje sex s inými ženami! panebože.
Nedokážem sa len tak cez to preniesť no.Tak ma tu ukrižujte.

Laurora

Milunka, ale on ju aj v mysli pretahoval...a to je rozdiel medzi muzmi a zenami, takmer kazdy muz, ktory ma rad sex, hlavne v dlhodobom vztahu kde uz ta prvotna vasej opadne si predstavuje aj sex s inymi zenami, nie len s tou jednou... my zeny to berieme viac citovo, pre nas je sex o laske, pre chlapov je sex nieco zivocisne, preto chlapi vedia mat sex bez lasky takmer s hocikym kto sa im paci... Kym toto nepochopis, budes mat problem aj v tomto aj v dalsich vztahoch. Predstavy a fantaziu mu z hlavy nevybijes. Ale teba ma rad, je s tebou uz roky. Teraz sa nechal uniest, ale nic sa nestalo, tak zabudni nato a fakt uz si to vyhod z hlavy, lebo s tym uz nic nespravis. Stalo sa to prvykrat, tak sa mu pacila a civel na nu, nech sa chlapec popozera no a co teraz. A fakt tu prestan vyplakavat ako decko, ktoremu zobrali hracku a pozicali ju inemu decku. Nechaj si aspon trochu od nas poradit, lebo v kuse si melies svoje dookola a mas nase rady na haku.... kym sa sama nad sebou trosku nezamyslis tak ti onedlho aj tento vztah skonci a budes spokojna...a je trosku trapne, ze kvoli nejakej francuzske, ktoru v zivote nikdy uz nestretnete a ako si pisala, uz ani tvoj priatel nevie ako presne vyzera si znicis dlhorocny vztah.... zatial si inak na dobrej ceste k tomu

milunkajurkova

som upokojena, a nazory ze bola viac fesanda ako ja, hmmmm, neviem posudit, ja sa sama sebe pacim,takze neviem, bola normalna, prirodzene pekna, ako som aj ja, len inaksia vyzorovo, takze neviem povedat,
mozne toje, ze sa mu viac lubila,ako ja, a pavel ja mu to uz nevycitam,ekricim, a neposielam ho do pice, ako pises, sak naco..ale zarazilo ma to tam, a najma sa mi nepaci, co ak tam kuka na svetky, co sa mu takto lubia,:( bez hanby a bez ucty ku mne :(
ved to rovno,akoby ich pretahoval v mysli paneboze :(
ja sa tak na chlapov nedivam !