Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stále sa pozeral po inej !!

Príspevok v téme: stále sa pozeral po inej !!
milunkajurkova

ahojte,

čo ma znamenať to , že sa priateľ stále pozeral na dovolenke po inej babe? Boli sme tam týždeň, za ten týždeň sme mali sex RAZ. Sme spolu 4 , 5 roka. Úplne na nej išiel nechať pohľad, dokonca aj vtedy, keď sme boli na pláži, či pri bazéne. Bola to jedna Francúzka, ktorá nebola vlastne ani nijako krásna, ani výnimočná. Nič jej nerozumel. VYZOROM- iná než ja..Toto mi ešte neurobil, aby sa tak okato pozeral na ňu. Dokonca som si na lehátku čítala knihu vedľa neho a on na ňu bezostišne civel, totálne nechutne sa oblizoval, a keď som sa naňho pozrela, tak sa tváril akože sa naťahuje a preto sa pozerá jej smerom. Vždy na večeri pozeral jej smerom, vždy sme ju tam proste vychytali. Potom som sa nezdržala a povedala, že aspoň nech to nedáva tak okato najavo, že na ňu civie.
On sa tváril,že nič, že čo mi to napadá, no nie,som slepá asi. O sexe nehovoriac, ledva sa dal prehovoriť na jeden raz. Viem, že o nej sníval, keďže ani sex nechcel. Kebyže jej rozumie a dajú sa nejako dokopy, a ja sa vzdialim, neviem, ako to dopadne :( Pritom bola oveľa mladšia ako my, nízka, čierna, kučeravá,vychudnutá, ja som jej úplný opak!!!!!! A z toho ma ide poraziť.
Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo. Povedal, že trepem, bolo to tak strašne okaté, že som sa až zaňho hanbila. Bože muži, rpečo toto robíte, úplne ma to dorazilo a urazilo !( Už nemám chuť ísť s ním na žiadnu dovolenku. Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady

Alkaa

A ešte k tomu vyzretému vzťahu...skôr on nie je naň zrelý keď sa nedokáže kontrolovať ako normálny dospelý človek. Toto môže robiť slobodný chlap, inak každú ženu logicky urazí. Normálna reakcia.

Alkaaa

Ono to ani nemusi byt zvelicene. Niektori chlapi su svine a takto prejavuju neuctu. Ak to ozaj nezvelicujes, odid od neho.

Messje

Laurora
Som rada ze to niekto pochopil.
Ledva som ho prehovorila na sex,,,ci ako to.tam napisala.To je uz o com pre pana,ked musim chlapa prehovarat na sex.To sa da aj inak.Nie prehovarat a zobronit v jednom fungujucom vztahu
Vsetko zle co zakladatelka pise.Uplne vsetko zle.Ja nic na tom nevidim co sa tam dialo.Len je to proste v tej hlavicke vsetko zvelicene.
A ... ono,citat knihy je pekne,ale ja som nikdy s partnerom na dovolenke knihu nemala.Vzdy sme mali co robit a ako si uzivat.Ale to som ja

Laurora

Messje, mas ale uplnu pravdu vlastne v tom co si napisala...ked som si precitala tie prispevky, fakt su velmi detinske. Tak dotycna bude bud mlada alebo proste nedozreta do normalneho stabilneho vztahu. Tak sa mu pacila aj ina a co teraz? Ja nechapem naco to tak zeny prehanaju, ked sa chlapom paci aj niekto iny. A pisala este, ze chlap predtym zobronil o sex, to mi tiez nepride uplne normalne, asi si dievcina zvykla, ze je pre nho stredobodom vesmiru a teraz zistila, ze sa mu predsa len paci aj niekto iny ako ona tak sa z toho nevie spamatat....ale takymto spravanim ho to mozno aj prestane bavit a najde su trosku rozumnejsie dievca aj na zivot ;)

Messje

A este nieco,neda mi nereagovat na jednu vetu
"Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo."
Jak mozes chlapovi vykricat ze sa mu niekto paci?To sa da zakazat?
Moj chlap ked sa na nejaku zenu ... nie casto...pozrie,poviem...dobra je ze?Ale pre teba mlada.Ja som lepsia.Ale snivat mozes.Zasmejem.sa a idem dalej.

Messje

Miluna
Ja uz tieto tvoje komenty citat nemozem
Prides mi ako male nevyzrete rozmaznane decko.Pises,ako by ste mali sex jeden raz za mesacny pobyt na dovolenke.Vy ste tam pre boha boli TYZDEN!!!
Ty chodis na dovolenky sexovat?Tak ste to mali raz a?Inokedy to mas castejsie.
A mam pocit,ze tvoj problem nie je ze civel na to mlade dievca,lebo ty vkuse pises o sexe.Akoby si ta mesiac nevsimol.
A hlavne tie vyjadrovania na adresu toho dievcata mi pridu strasne dedinské.Aj ked si myslim,ze to prehanas.Tak sa pozeral.Kazdy chlap sa pozrie,aj zena.Pacila sa mu.A?Opustil ta?Nie.Odisiel za nou vecer?Nie.Bavil sa s nou kym ty si bola odstavena?Nie.Ak si celu dobu sedela ci lezala jak ryba bez slova,no...chlap sa nudil,tak sa pozeral na pekne mlade dievca.Co ine mal robit?Ja to fiez robim ked vidim krasnu zenu,cymim na nu a zavidum jej ako dobre vyzerá.Len ty si podľa mna schvalne pozorovala cely cas len jeho a schvalne nic nic nehovorila,len aby si mu dala prilezitost na nu pozerat a potom byt ufucana.Tvoj problem je,ze mas komplex so svojho tela a tak ziarlis.Uber a ries ako sa partner k tebe chova odkedy ste spolu a nie nejake mlade dievca riesit ktore uz nikdy nestretne.
A este raz...na dovolenku sa chodi relaxovat,uzivat si,vnimat okolie a nie len sexovat ako to ty volas.

Laurora

milunkajurkova, to co sa stalo tvojmu priatelovi je chemia a vasen, ktoru citil k inej zene, ale bolo to len zo sexualnych dovodov. Chlap je tvor jednoduchy, vie jednu zenu milovat ( teba), ale niekedy je ta sexualna pritazlivot taka silna, ze zrazu proti tomu nevie clovek bojovat vobec... ja chapem, ze teba ako zenu urazil, ze to vsetko neskryval, je pravda, ze aspon sa mohol pretvarovat. Pretvaruju sa vsetci pred svojimi frajerkami a ver mi, takato vec sa stane kazdemu chlapovi, ze zrazu ina zena ho zacne tak sexualne pritahovat, ze si nevie rady. No sex a laska su dve rozlicne veci. U chlapov hlavne. Nebudem ti radit ako sa zachovat, je to tvoja vec, vas vztah, my do neho nevidime. Nedaj sa ovplyvnit recam, ze ho musis opustit, je to len na tebe. Ty vidis tie cele roky, co ste spolu, vidis klady a zapory. Zvaz to aby si nelutovala....no nezostavaj s chlapom ak nie si nim presvedcena. Drzim palce aby si spravila to spravne rozhodnutie. Nezabudaj vsak nato, ze sa ti podobna vec nemoze stat aj v dalsom vztahu. Moze. Ide aj o to ako sa clovek dokaze nad niektore veci povzniest....a ide o to ci sa ludia maju radi a ci dokazu o lasku bojovat... ;)

milunkajurkova

Buki a ty si myslíš, že prečo na ňu civel a so mnou nechcel spať? že čo s Ňou chcel mať ?rozhovor pri víne? To ťažko.

Buki

A preco si zerny myslia ze sex a laska je to iste? Su to dve rozlicne veci, mozu sa prelinat ale nemusia. To ze sa na nu pozeral neznamena ze z nou chcel mat sex ani ze ju miluje a ze ked s nou chcel mat sex tak ju miluje. Proste je to tak ako to je, deal with it.

milunkajurkova

štve ma, ako sa zachoval. Ani neviete ako. Ale bolo to iba raz v živote. Tak nechcem vyriekať súdy radšej, aby som mu nekrivdila. Tiež mi to prišlo neuctive, mne sa tiež páči kadekto niekedy, ale neciviem naňho stále, on sa neusmieval na ňu ani neflirtoval,ale pozeral sa vkuse jej smerom. Cítila som sa strašne:( Ako totálna špata, nezaujímavá,tučná, cítila som sa úboho. Ta keď má iný typ ženskej, čo sa mu ľúbi( bola výzorovo iní ako ja),tak prečo si nezháňa takú,ale má mňa ? Inak máme vzťah fajn, vraví, ako ma miluje, ale začínam o tom pochybovať. teraz mám trpnúť, ke´d som neni s ním celé dni, keď je v robote, alebo na nákupe, či na diskotéke s chalanmi, že toto robí každej ?a bohvie čo, či si ju predstavuje pri sexe, či čo...
A jeho odpoved na to, rpečo sme nemali sex, bola, že jemu tam bolo zle z dusna lebo nám nešla klimatizácia, a že bol celý spotený a hlava ho bolkala chudáčika. A nemal chuť vôbec. Ale on sa ľudia ani na mňa ani nekukal, ani neobjal, ani nelaškoval, ani nič intíne. Vysral sa na mňa. Chodievame spolu často na víkendy predlžené, dovolenky, všade chce sexovať ako odušu, chce ma, dáva to najavo a teraz nič. Ani ťuk. A dokonca nebol ani vzrušený, čo som si všimla. Ani som ním nehla.Nezdalo sa mi to v norme.