Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stále sa pozeral po inej !!

Príspevok v téme: stále sa pozeral po inej !!
milunkajurkova

ahojte,

čo ma znamenať to , že sa priateľ stále pozeral na dovolenke po inej babe? Boli sme tam týždeň, za ten týždeň sme mali sex RAZ. Sme spolu 4 , 5 roka. Úplne na nej išiel nechať pohľad, dokonca aj vtedy, keď sme boli na pláži, či pri bazéne. Bola to jedna Francúzka, ktorá nebola vlastne ani nijako krásna, ani výnimočná. Nič jej nerozumel. VYZOROM- iná než ja..Toto mi ešte neurobil, aby sa tak okato pozeral na ňu. Dokonca som si na lehátku čítala knihu vedľa neho a on na ňu bezostišne civel, totálne nechutne sa oblizoval, a keď som sa naňho pozrela, tak sa tváril akože sa naťahuje a preto sa pozerá jej smerom. Vždy na večeri pozeral jej smerom, vždy sme ju tam proste vychytali. Potom som sa nezdržala a povedala, že aspoň nech to nedáva tak okato najavo, že na ňu civie.
On sa tváril,že nič, že čo mi to napadá, no nie,som slepá asi. O sexe nehovoriac, ledva sa dal prehovoriť na jeden raz. Viem, že o nej sníval, keďže ani sex nechcel. Kebyže jej rozumie a dajú sa nejako dokopy, a ja sa vzdialim, neviem, ako to dopadne :( Pritom bola oveľa mladšia ako my, nízka, čierna, kučeravá,vychudnutá, ja som jej úplný opak!!!!!! A z toho ma ide poraziť.
Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo. Povedal, že trepem, bolo to tak strašne okaté, že som sa až zaňho hanbila. Bože muži, rpečo toto robíte, úplne ma to dorazilo a urazilo !( Už nemám chuť ísť s ním na žiadnu dovolenku. Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady

chlp

Asi bola krajsia ako ty,preto tak po nej pozeral. Muzom sa pacia pekne zeny presne tak ako zenam pekny muzi.
Ved aj ty si o tej zene rovnako pozerala ako on ked vies,ze sa na nu pozeral. To ti ma on teraz vycitat ze si lesbicka ked si aj ty po nej zazerala a nevenovala sa jemu?

pavel y

A teraz mu to akože budeš vyčítať 10 rokov ? Keď sa nevieš zmieriť s tým, že na dovolenke venoval pohľady aj inej žene ako si ty, pošli ho do piče, lebo v prípade, že mu to budeš neustále vyhadzovať na oči, ťa do tej piče pošle on...A ak nie, bude kokot, že s tebou ostane.

Mocca

Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady

Versus

ZAUJIMAL ma cisto iba vas nazor
nepotrebujem to rozoberat z kazdej strany

-------

toto nerobieval v mojej prítomnosti a zrazu šup a bolo

Versus

ked ideme poulici, a kuka sa na kazdu kost,ktora je co i len trosku pekna

---------

O co tu ide? Tato tema ma rovnaky rukopis ako tema, v ktorej sa zakladatelka nevie vymotat zo zacarovaneho kruhu "mam dokonaly vztah len mi vadi, ze pracuje v zahranici a v podstate na mna se.e". Umelo zivena tema. Radsej idem von. :P

Mocca

milunkajarunkova, ty sa v prvom rade potrebujes ukludnit :) :) si v takom rozculeni, kedy nie si schopna racionalne uvazovat. A bez racionalneho uvazovania sa vobec nepohnes z miesta. A ty sa pohnut chces, ze? Nechces zostat nahnevana a ublizena, ako prave teraz si. Kazdy mame pravo na emocie, to je uplne v poriadku. Ale je iba pre tvoje dobro, aby si sa k tomu postavila konstruktivne. Vobec u teba nebadat, ze by si sa zamyslela. To treba, aby si urobila. Prevzala kontrolu nad sebou. Predpokladam, ze zmyslom toho, ze si zalozila tuto temu, je, aby si vyriesila konkretny problem a nie dohadovala sa, kto z diskutujucich ma pravdu. Daj sancu racionalnemu uvazovaniu. Ked sem napises, ako premyslas, vieme ta usmernovat. Zatial iba pises, ako sa citis, resp. popisujes, ako sa hnevas. Ale z tejto fazy musis vystupit, inak ti nikto nepomoze.

milunkajurkova

tomu navazaniu sa do mojej osoby celkom dobre nechapem, ale ok, sak kazdy si tu moze povedat,co chce
cakam aj take aj take reakcie

1. nie, nebola som ofucana celu dovolenku, praveze som sa JA snazila byt ta, ktora k nemu pride, pohladka, a netvarila som sa oduto, ani prinajmensom, lebo som stale cakala kazdym dnom, ze sa ON spamata a prestane civiet. Cakala som, ze aj ten sex bude,ale nebol.
2.nehecujem sa, nepotrbeujem to, ZAUJIMAL ma cisto iba vas nazor, ci je taketo spravanie 28 rocneho muza v poriadku,alebo cez
3. nepotrebujem to rozoberat z kazdej strany, ano je so mnou, ale to ssa aj v kancelarii hltavo pozera na ine kosti ?alebo na obede,alebo ked je na diskoteke ??!!
4. Len velmi tazko si dokazete predstavit, ako mi bolo, ked som tam tyzden bola s nim a ako ma to ponizovalo, ked sa on pohladom venoval Francuzke namiesto mna, som citliva dusa, tak to so mnou zamavalo, a najma,ked sa ma ani len vecer nedotkol s nejakou pohotovou vyhovorkou
5. cakala som, ze sa aspon ospravedlni za to, a nie, ze to bude este popierat ako pubertak prichyteny pri prvej masturbácii.
6. necakala som toto ani vo sne od muza, s kt. planujeme spolocnu buducnost , deti, a kadeco, ze sa bude chovat ako nadrzany pubertak, ked ma uz svoje roky.
7. nechcem, aby to vyznievalo, zechcem,aby som bola stredobod ja stale, ale doteraz to vzdy tak bolo.
8. Prve roky vzahu sa snazil uplne nepozerat na ine zeny, nezaujimali ho, mal oci iba pre mna, neskor sa to zacalo s tymi pohladmi, ked ideme poulici, a kuka sa na kazdu kost,ktora je co i len trosku pekna, mna to uraza a ponizuje, ale necivie aspon. Dovolenka to zaklincovala, ja take veci nerobim vsak jemu, ocakavam teda stipku ucty
9 Slusne som ho na tej dovolenke spytala,co na nej vidi, ppovedal, ze sa nepozera, hlavne, ze ked po dovolenke par dni som mu povedala, ze co na nej videl, tak povedal, ze " bola velmi pekna"..to bola jeho odpoved...a som sa spytala,co bolo na nej take nadherne a neodolatelne, odvetil, ze uz ani nevie,lebo ju nema v pamati, ako vyzerala...:D
10.Mozno by som ozelela ze sa na nu dival, nech sa teda diva,pokial s nou nespi, ale (!) asúpon nebadane (!) a ked nie nebadane, tak radsej idem rpec, kde je ona a prinutim sa na nu neciviet a radsej objimem priatelku, a nie sa vzdalujem od nej

Alkaaa

A este jedna dolezita vec. Ako sa spravate teraz k sebe? Je velmi dolezite povedat svojmu partnerovi co tomu ine vadi.

Forever young

Laurora: Nikto netvrdi, ze je to najhorsia vec na zemi, ale uberat tomu na vaznosti, tiez nieje v poriadku. Ale polovica z vas tu rozprava v rovinach, ktore ani nezazili a ja tiez nejdem vykladat ako sa Armstrong citil na mesiaci, mozem si to len predstavit a moje predstavy aj tak budu na mile vzdialene jeho pocitom. Ona z toho mala maximalne negativne pocity a to je fakt, ktory nemoze nikto popriet, nieje podstatne, ze vy by ste tie pocity nemali. Ale aj napriek tomu tvrdim, ze pokial nezazijes, mozes prd makovy rozpravat, lebo stale to je len tvoja hypoteza.

Laurora

domidomi123 ja si myslim, ze taketo veci beru inak mladi ludia a inak ludia okolo 30 a viac v 8-10 a viacrocnych stabilnych vztahoch. Len ten vztah musi byt fakt stabilny...ja by som to napr. riesila tiez takym vtipnym stylom ako Messje a nemam pocit aby som bola tiez hlupa. A sme empaticke a co jej mame poradit? mame jej napisat, ze je to najhorsia vec aka sa jej mohla stat a ze ho ma okamzite poslat do riti? Ludia prestante si komplikovat zivoty a vztahy uz konecne takymito hlupostami...a potom preco sa ludia v kuse rozchadzaju a rozvadzaju. ale to tu 90% ludi nechape asi

domidomi123

Messje, ty si tak strasne hlupa az to boli. To je take tazke pochopit, ze kazdy zvlada tieto situacie inak? Mna osobne by to tiez riadne rozhodilo. Hlavne, ked som s niekym roky a doteraz nic take nerobil a nema 15 tokov.
Skus byt trosku empaticka. Ty mas tiez veci, ktore vo vztahu netolerujes a vyrovnavala by si sa s nimi tazko. Pre je to toto.