stále sa pozeral po inej !!

Príspevok v téme: stále sa pozeral po inej !!
milunkajurkova

ahojte,

čo ma znamenať to , že sa priateľ stále pozeral na dovolenke po inej babe? Boli sme tam týždeň, za ten týždeň sme mali sex RAZ. Sme spolu 4 , 5 roka. Úplne na nej išiel nechať pohľad, dokonca aj vtedy, keď sme boli na pláži, či pri bazéne. Bola to jedna Francúzka, ktorá nebola vlastne ani nijako krásna, ani výnimočná. Nič jej nerozumel. VYZOROM- iná než ja..Toto mi ešte neurobil, aby sa tak okato pozeral na ňu. Dokonca som si na lehátku čítala knihu vedľa neho a on na ňu bezostišne civel, totálne nechutne sa oblizoval, a keď som sa naňho pozrela, tak sa tváril akože sa naťahuje a preto sa pozerá jej smerom. Vždy na večeri pozeral jej smerom, vždy sme ju tam proste vychytali. Potom som sa nezdržala a povedala, že aspoň nech to nedáva tak okato najavo, že na ňu civie.
On sa tváril,že nič, že čo mi to napadá, no nie,som slepá asi. O sexe nehovoriac, ledva sa dal prehovoriť na jeden raz. Viem, že o nej sníval, keďže ani sex nechcel. Kebyže jej rozumie a dajú sa nejako dokopy, a ja sa vzdialim, neviem, ako to dopadne :( Pritom bola oveľa mladšia ako my, nízka, čierna, kučeravá,vychudnutá, ja som jej úplný opak!!!!!! A z toho ma ide poraziť.
Keď som mu to teraz vykričala, že sa mu páčila, tak nepriznal ani slovo. Povedal, že trepem, bolo to tak strašne okaté, že som sa až zaňho hanbila. Bože muži, rpečo toto robíte, úplne ma to dorazilo a urazilo !( Už nemám chuť ísť s ním na žiadnu dovolenku. Čo mám robiť, aby sa to už neopakovalo??
ďakujem za švetky dobre mienené rady

Laurora

Zase musim suhlasit s tym co je napisane nizsie...viem, ze pre teba sme len osoby co nechapu tvojim pocitom, ale maj aspon trosku sebareflexie a empatie a skus sa zamysliet aj nad tym co robis ty, ze to az prilis prezivas, priam seba samu hecujes a od nas chces pocut to iste co tvrdis ty aby si sa vyhecovala este viac. A naco to cele? Ak nad tym aspon trosku porozmyslas a priznas si, ze robis z toho celeho az prilis velke halo, je to znak dospelosti, ak to nepochopis, musis fakt este vyrast trosku :) Sadni s s priatelom bez agresivity a prilis velkych emocii mu normalne povedz, ze sa ti to nepacilo nech v buducnosti sa aspon pretvaruje a zabudni nato. Neries to uz. Samozrejme ak s nim chces byt. Ak sa cez to nevies preniest tak s tym ti uz nikto nepomoze, mozno sama citis, ze s nim z byt nechces, preto takto prehanas a robis zbytocne sceny, tak kde ich ani nie je trreba robit. Si usporiadaj v hlave co chces hlavne!!! A cudujes sa preco ta priatel neobjal a nepobozkal, ked si mu celu dovolenku robila sceny a bola si ofucana? No ja nie :D Maj sa aspon trochu rada, ver si a krot svoje emocie, do buducna to pre teba bude len a len vyhodou :)

Messje

10 minut? :-))))
Ty srandujes?No tak sa pozeral.Ty si akoze spala a na pol oka ho sledovala.Presne ako som pisala.A po 10minutach zakrocila.No...mama?Zakrocila?Co si vystrela ruku, ukazovak smerom na okno a...domov! Hned!
Ved to pisem.Urobila si z komara somara.
Ked si ho uz videla,ze na nu civi tych 10 minut...co tak sadnut si vedla neho a povedat...Rozmyslam,ci zeries na nej tie vlasy,tie plavky,ten mlady zadok,alebo je celok dokonaly.Objat ho,dat mu pusu a povedat,pod,ideme si dat nieco pit.Pri vecery znovu na nu?Ja by som povedala...Dam ti ju pripravit na tanier?Len ugrilovanu,vyprazenu,alebo len na masle?A potom mi das ochutnat...Halooo,som tuuuu,nie tam.
Mat vtipnu partnerku ktora sa neofuci za par pohladov je nado vsetko.
Ja si dovolenku s knihou na plazi a znudenym partnerom vedla mna predstavujem tak za 10 rokov.To uz budem mat nad 50

Mocca

A takto to vyzera, ked niekto napise o svojom probleme na forum plne amaterskych psychologov, ktori vsetko vedia a vsetkemu rozumeju najviac :D uplne najlahsie je navazat sa :D

K veci. Nech uz mas aj problemy so sebavedomim, bez ohladu na to, verim ti, ze sa to stalo tak, ako to opisujes. Verim ti, ze to bolo daleko za hranicou "pozretia sa" a ze v podstate cely tyzden bol tym negativne ovplyvneny. Zaznelo to tu uz kdesi a s tym suhlasim, ze si mu "dala prilezitost dotiahnut jeho slintanie do dokonalosti", to znamena, ze si svojim spravanim vytvarala podmienky, aby slintal co najviac. Plus, a to tu uz tiez povedali, zameriavala si na to slintanie celu svoju pozornost. Takze pod vplyvom tvojho sposobu reagovania to slintanie nabralo megalomanske rozmery a vyznam.

Co ty teraz potrebujes urobit, je vysporiadat sa s tym, co sa stalo. A to tak, aby sa ti to uz v dalsom priebehu vztahu nevracalo a nepodryvalo to doveru k tvojmu partnerovi a aby si v sebe nenosila pocit ublizenia.

Uvedom si zopar veci, ktore ti pomozu zlu skusenost nechat minulosti. Su to:

1. V celom doterajsom vztahu sa to nestalo. Bola to vynimocna situacia. Inak je tvoj partner oddany tebe, stara sa o teba, nedava ti inak najavo neuctu, neuprednostnuje svoje pred tym, co vyhovuje vam obom. Je to tak? Ak ano, tuto, hoci trpku a hlupu skusenost, mozes uzavriet ako blbu zhodu viacerych okolnosti. Nema ziadny vyznam pre neho, pre teba, pre vas. Nema. Uvedomely muz sa nesprava ako primitiv, ale kto z nas je dokonaly, shit sa obcas stane kazdemu. Mal slabu chvilku a spraval sa tak. Bud dama, ukaz svoju silu a nad toto sa povznes. Lebo naozaj on uz na to aj zabudol, take bezvyznamne to prenho bolo. Teda dovol mu, aby na to mohol zabudnut :)

2. Je s tebou. Nechodis so zufalcom, vsak? Muzi chcu vzdy to najlepsie, co mozu dostat. Sebavedomie im fakt nechyba a zvacsa rubu vyssie ako by si dovolili zeny na ich miestach. To znamena, ze si prenho TOP 1. Nema sancu ziadna ina. Ty si ta, ktora fyzicky splna to, co naozaj chce mat vo svojom zivote. Ty si myslis, ze keby chcel malu tmavu a mladsiu, nenasiel by si taku? Nasiel. Pre muzov je vzhlad zeny velmi dolezity, na jednom z prvych miest. O tej zene vedel iba to, ako vyzera. Na chvilu pritahovala jeho pozornost. Ale s tebou sa rozhodol byt dlhodobo. Ktora je teda ta, ktoru fyzicky uprednostnuje? Si to ty.

3. Pochybujeme o sebe vsetci. A casto ti, ktori najviac druhym vykrikuju, ze su zamindrakovani a ze maju problem oni a nie ten druhy, ti casto nemaju vyriesene vlastne sebahodnotenie. Vyrovnany clovek nepotrebuje druhemu spliechat do tvare, ze ten druhy je zamindrakovany. Sustred sa teda nie na to, aby si si vycitala, co ti tu vycitaju druhi, ze mas problem prameniaci z nedostatku sevavedomia. Sustred sa na to, aby si k situacii pristupovala s tym vedomim, ze hoci si zranena, vies posudit, nakolko je to skutocny problem a nakolko je to iba vec, ktoru musis sama stravit, pochopit a odlozit bokom ako nepodstatnu. Keby nedostatok sebavedomia bolo mozne odlozit zakazdym, ked na teba za to ktosi nahuka, svet by bol plny sevavedomych a vyrovnanych ludi. Pracuj na sebe, rozlisuj medzi skutocnym nebezpecenstvom a pocitom ublizenia. Prajem ti, aby si to vzdy spravne rozlisila a aby si bola dost mudra a silna na spravne rozhodnutia.

Forever young

No ja s tymto velmi nesuhlasim. Ja mam pocit, ze v tejto dobe by malo byt povolene robit vsetko, nikto by sa nemal urazat, nic by sa nemalo nikoho dotykat, mali by sme byt jak skaly tvrdi a ignorovat vsetko co sa deje. V kazdom pripade si myslim, ze vztah je o dovere, o empatii, ked niekoho milujem viem sa vcitit do jeho pocitov, viem si predstavit ake "prijemne" by to mohlo byt pre toho druheho, keby bol konfrontovany takou situaciou. Polovica partnerov, na hocjakych hrdinov sa tu hraju, by uz davno do vankusa plakali a spytovali sa niekoho tam hore, co sa to kurva deje? A aj ked vezmem do uvahy fakt, ze ok nie kazdemu to musi vadit, tak aj napriek tomu, nebudem vedome ublizovat partnerovi? Ci budem? Jednemu vadi hento, druhemu tamto, ale stale sa da sadnut, porozpravat sa o tom a dospiet k nejakemu rieseniu.

A ked idem na dovolenku s partnerorom, nejdem tam okukavat baby, nesme ani na damskej, ani na panskej jazde, ze jediny zmysel nasho dna je komentovat a hodnotit. Nabuduce opatovat lasku podobnym sposobom, lebo v ublizovani problem nevidim, ani 4 vysoke skoly na to netreba, ale spravat sa inteligentne a uctivo, to je hodne len ludi, nie zvierat, ktore nevedia udrzat svoje pudy na uzde. A plus taketo spravanie ocakavam od 15 chlapca, ktory si nevie vtaka v nohaviciach udrzat. Nie od dospeleho muza. Mna by to osobne velmi urazilo. Nabuduce by mohol ist na dovolenku s nou, nemala by som s tym problem. Ale ja osobne by som si povedala, tak takto sa ideme hrat hej? Nieje problem, ale potom moj mily, ked ti to nebude prijemne, potom sa nestazuj, lebo ja len nastavujem zrkadlo. :)

milunkajurkova

Messje tak ja nepotrebujem presviedcat nikoho, viem, ako sa pozeral.
zda sa ti normalne,ked lezi na lehatku,potom si sadne a pozera na nu normalne celu hlavu otoci dolava, aby sa na nu mohol divat?a civie? a civie? a aj pri vecery civie?Ona si ho ani nevsimla.
A mne nerobi problem jedna Francuzka, mne robi problem to ,ze si ma nevazi.
Messje, vidno, ze nevies,ako to je medzi nami. ked sa nepritulim, tak on sa neprituli, nepobozka. Aj ja som sa prve dni snazila na dovolenke pritulit,poobzkat, objat, nemal velmi zaujem, len ma " odbijal".
Ale ziadna iniciativa z jeho strany
Nie som zdochnutá ryba /inak dik za urazku/, ale ryba nie som, no zatial mi oci sluzia a vidim,co robi, poza moj chrbat, nie je tazke uhadnut na co sa pozera tym smerom, a sledoval ju vkuse asi 10 minut, az som zakrocila, ze kam sa pozera, kedze som uz potom ,ako to postrehla, citala iba tak na pol ocka, "akoze" a cakala som,co bude robit,ci silahne a zatvori oci,alebo bude stale civiet, a stale civel.

Messje

Stale si budem tvrdit svoje
Problem si ty
Ved sa citaj po sebe.
Kde je napisane,ze musi vsetko chlap?To ak stale len on musi ...dotknut sa,pritulit sa,objat,pobozkat,vymysliet plan a... ty ako som uz pisala,zdochynajuca ryba,len berie a neda,ja sa cudujem,ze vam to vydrzalo az tych 4,5 roka.
A ked ste spolu tak dlho,to znamena,ze si v tom vztahu spokojna,veris mu,doverujes...to ta po tolkej dobe pekneho vztahu rozhodi jedna pekna cudzinka?
Ale idete spu na dovolenku,ty citas knihu,onlezi,nudi sa,,,tak pozera po babach.Len ako ty dokazes popri tom citani vsetko vidiet???
Lebo si to vidiet chcela,vyhladavala si jeho kazdy pohlad na zensky zadok.
Mas dobry vztah,nevyhladavaj problemy kde nie sú.
Podla toho ako to vsetko opisujes,citit z teba len zakomplexovanost a ziarlivost.Tak ako to nadnasas a dookola opakujes tie iste slovicka,aby si jeho spravanie este viac nadniesla,tak si to urobila z jeho spravania.Nadniesla.
Ja ti neverim.Problem mas ty,nie on.

milunkajurkova

som mlada, ako tu pisete, ale nie zase natolko, aby som nebola zrela na nomalny vztah, kde si jeden druheho povazujeme. Ja som nikdy takto prehnane necivela na druheho chlapa, a co ze citam knihu na dovolenke? to uz nemozem si ani precitat jednu knihu? Pre mna je relax citat na dovolenke, prenho je relax lezat, polihovat a nudit sa( ale nic nevymysli ,aby sme sa zabavili inak!)kebyze stale on daco vymysla,tak ja sa prisposobim, ale lezi tam ako tlk, a obdivuje krasavice tam v bikinach, ja som za,- nech sa pozrie na zenu( vsak to robi aj ked sme doma a nakupujeme trebars),ale nech na nju tak necivie, a to neprehanam. Ja som dost nevsimavy tvor, a ked som si to uz ja vsimla, tak je to co povedat.Doslova civel.
a to,ako som sa citila urazena pochopila asi len Alkaaa..
je prirodzene, ze som sa citila dotknuto. Vy by ste sa citili tiez. Lebo namiesto toho, aby prisiel na lezadlo ku mne, a objal ma,alebo pobozkal, tak civel na nu,ako na obraz bozi.
A nechodim na dovcu iba sexovat,ale je odveci, aby sa mi vyhybal ! a on to doslova robil, kedze ani ma nepritulil, ani nepobozkal, spraval sa ako cudzi chlap pri mne.
tým žobronením nepochopili sme sa, inokedy je ON ten, čo chodí za mnou, chce sex, aj kazdy den, a teraz nechcel. Akoze ok, nejde mi o to, ale nechybal mi iba ten sex, vadilo mi, ze nad nou slintal,a to neprehanam, a vadilo mi, ze to zapieral,a vadilo mi aj to, ze mna sa ani nedotkol. Vecer zhasol o polnoci a siel spat, bez pusy na dobru noc,a cely den sa ani na mna poriadne nepozrel.Asi tak.

sebavedomie

odhliadnuc od toho ze tvoj frajer sa nevie chovat z tvojho prispevku citim silnu nespokojnost zo sebou a strasne nizke sebavedomie dievca... zena by si mala byt vedoma svojej hodnoty bez ohladu na okolie a verit si...