Onedlho 18 a panna

Príspevok v téme: Onedlho 18 a panna
Pati2

Za pár mesiacov budem mať 18 a stále som sa s nikým nemilovala. Ponuky na sex, aj iné ako kamaráti s výhodami, boli ale ja som ich domietla. Občas sa len tak pozastavím nad tým ako to ľudia v mojom veku berú a občas sa cítim ako z inej planéty. Prvýkrát som sa bozkávala s chlapcom v 16 (ak nerátam opité kamarátky :D) a aj poslednýkrát (zatiaľ). Zatiaľ som nenašla nikoho s ktorým by som si sadla povahovo a aj "chemicky". Aký máte názor na to vy? Či len ja som taká, ako z inej planéty :)

mrm

Ahoj ;) ja sa cítim už pár rokov, že som z inej planéty a to vo vela veciach. Na to kašli a ži ako chceš ty nie ako žijú ostatní :) Nechcela by si si popísať? Ja by som rád pokecal s kolegyňou z marsu :D :) keby náhodou nehaj svoj mail alebo tak :)

Milan3000

Neblaznite už s tým panenstvom. Moja žena tiež už nebola panna keď sme spolu začali chodiť a vôbec som to neriešil. Proste mala za sebou vzťah ktorý nevyšiel. Ja si ju cením hlavne za to aká je a či bola panna alebo nebola bolo pre mňa úplne nepodstatné.

pridelaska

Patrik a Richmond tak podla toho co pisete vam hadam ze mate asi 25 rokov. Ste obaja z vychodu? Ja tiez, som z okolia KE, mam 23 takze motyka mozno vystreli ak.. :)

HannazTT

Paťa
ak toto nieje vymyslena tema tak sa dievca uvedom ze mas 18 nie 50 rokov aby si sa silou mocou nutila do sexu len aby si pannou nebola. To uz co je toto za zmyslanie dnesnych dospievajucich ked beru pannestvo ako pritaz a nie ako nieco vynimocne co je len raz v zivote? Co je to s dnesnou osprostelou mladezou? Kam sme sa to dostali ked nam mladi takto hlupo a primitivne zmyslaju ze chcu mat co najskor sex za sebou lebo mam 18. Co to je? To uz ake sproste dievky nam na slovensku vyrastaju? Este sa to poriadne s nikym nezpoznala a uz chce nohy roztahovat? Co si stetka z bordelu? Si prostitutka ze len tak rychlo hocjakemu chlapcovi chces nohy roztahovat? To matky vas tak vychovaju? Kurvy z vas robia? A potom o com su dnesne vztahy ked dievcata su lahkou sexualnou koristou pre dnesnych nadrzanych debiloch s penisom v rozkroku. Hanba vam!!! Fuj taku dceru lahkovaznu by som nechcela! Stetky z vas su a zadara ani peniaze vam ti muzi davat nemusia same sa im nukate do postele ako umele ance ste pre nich. Len sladkymi recami a darcekmi vas podplatia a uz vas maju tam kde chcu... pod sebou. Kurvy!
Ukulele
ty dement chod do riti s tymi dristami co tu pises. Sa vyhrazaj vies komu idiot... Dospej najprv somar...