Za pár mesiacov budem mať 18 a stále som sa s nikým nemilovala. Ponuky na sex, aj iné ako kamaráti s výhodami, boli ale ja som ich domietla. Občas sa len tak pozastavím nad tým ako to ľudia v mojom veku berú a občas sa cítim ako z inej planéty. Prvýkrát som sa bozkávala s chlapcom v 16 (ak nerátam opité kamarátky :D) a aj poslednýkrát (zatiaľ). Zatiaľ som nenašla nikoho s ktorým by som si sadla povahovo a aj "chemicky". Aký máte názor na to vy? Či len ja som taká, ako z inej planéty :)
Onedlho 18 a panna
podla mna 4 roky hore-dolu nerobia z jednej stetky vacsiu ci mensiu stetku
ide cisto o zamer a ten je spolocny
myslim, ze si netreba nad tymto nejako lamat hlavku.
Precitaj si pribehy ludi,ktori si boli prvi a jedini vo vsetkom a porozmyslaj,ci ma zmysel riesti takuto otazku,lebo to robi aj stado oviec okolo teba.
Názov témy ma fakt rozosmial. Tak štetky čo sexujú od 13 - 14 rokov sú podľa teba v norme, a ty, ktorá si v 18 panna, si z inej planéty? Nie je to skôr naopak?
MP, ten obrázok je zdá sa z nejakej galérie alebo múzea. Smutné, že nikoho nezaujímajú obrazy na stenách, ale čumia do mobilov. Bohvie čo nás čaká - viď tento článok. Možno vykapeme čoskoro ako muchy. Každý druhý mladý človek má depky, úzkosti, závrate, alergie...
Kazdy podla chuti, ked sa na to necitis tak to proste nerob. Nikdy neni napisane ze takto to musi alebo nemusi byt.
je to v poriadku... venuj sa škole..chlapcov nerieš... a tiež sa neoblizuj s hocikým aby si nemala rovnaký problem ako ma tuto jedna zakladatelka temy ktora je panna ale oblizuje sa s hocikým a hovoria o nej ze je kurva...
ahoj, ja mam momentalne 25 rokov a som stale panic. Prvýkrát v zivote som sa bozkaval presne pred mesiacom. Dievčata sa za mnou stale obzeraju, makam na sebe, cvičim, behavam, zdravo sa stravujem a dbam o seba a pritom mam vela dalšich zalub a už aj splnených priani, ale stale som sam. Ja som taký čudak, čo sa hambi rozpravať s inými ludmi. a mimochodom som z vychodu :D tiez mi to chyba, ale čo už, možno raz motyka vysteli :D
ja som takto premyslala aj v tvojom veku a vidim, ze tvoja generacia tieto veci odsuva po 20-tke a 30-tke, cize obsypana chvalou asi nebudes....zvlast posledne mesiace tu zakladaju temy jak zeny tak muzi hlboko po 20-tke, ktori nezazili jak prvu pusu, tak ani prvy sex
ale za to, ze premysas a zijes jednoduchsie sa nemusis hanbit, to bolo typicke pre urcitych ludi vzdy - v kazdej generacii
ILily, nepýtala som sa na moju osobu ale na názor, na mojich rovesníkov :)