Onedlho 18 a panna

Príspevok v téme: Onedlho 18 a panna
Pati2

Za pár mesiacov budem mať 18 a stále som sa s nikým nemilovala. Ponuky na sex, aj iné ako kamaráti s výhodami, boli ale ja som ich domietla. Občas sa len tak pozastavím nad tým ako to ľudia v mojom veku berú a občas sa cítim ako z inej planéty. Prvýkrát som sa bozkávala s chlapcom v 16 (ak nerátam opité kamarátky :D) a aj poslednýkrát (zatiaľ). Zatiaľ som nenašla nikoho s ktorým by som si sadla povahovo a aj "chemicky". Aký máte názor na to vy? Či len ja som taká, ako z inej planéty :)

ukulele

Vazne ukulela.Tak ta pretiahnem, ze budes revat a krvacat pol roka a nezasmejes sa najmenej rok. A co pindate? Ved vy robite to iste ludom tu.

Brdo

No teda, tak toto sú tie tvoje príspevky o zdraví. Tu rýpeš do ostatných a sám si stokrát horší. Ale OK, aspon je viediet kto vlastne má zo sebou problém.

ukulele

No a? Tak poznali lasku niekolkych muzov. Nie je nic lepsie a krajsie ako si poriadne zatrtkat.

Cista laska bezkaj do kostola a nesir tu svoje cirkevne debiliny. Tebe uz z tej tvojej blany riadne drbe. Uz nemas zablanenu len kukuricu, na tej uz mas poriadnu pavucinu, ale aj na mozgu mas poriadnu blanu.
Ti nevadi ze pre cirkev si len bezduchy strpj na plodenie cirkevnikov?
Mas nieco pre mna? O tom pochybujem, o taku obrovsku blanu by som ani nezakopol. Este by som si na nej vtaka dolamal. Mal by ta niekto poriadne pretiahnut konecne. Nech vies o com je skutocna laska. Jezis mal tiez za milenku cudzoloznicu a nie nejaku pannu. Lebo chlap sa ti moze vyprdnut na tvoju cistu blanu, chlap potrebuje poriadnu a plnohodnotnu zenu. Na vas si brusia zuby len zakomplexovani impotenti lebo nemas s cim porovnat poriadneho chlapa. Nacvicia si na vas sex, oblbnu recickami o lasocke, rozdrapia blanu a nechaju tak. Cmuk.

cista laska

ukulele,

mrzí ma, že ti tvoja zatrpknutosť zabránila pochopiť, o čom som písala. Nepísala som o panenskej blane, písala som o čistom srdci a duši dievčaťa, ktoré sa prejavuje panenstvom. Písala som aj dievčatám, ktoré nie sú panny, aby sa rozhodli žiť čisto - neodsudzujem ich, naopak povzbudzujem. Povzbudzujem aj teba.

Ukulele, som panna a teším sa z toho. Rozhodne svoje panenstvo nemienim predávať, ani by ma to nenapadlo. Veci môžu byť úplne iné, ako si ich ty predstavuješ. Z tvojej reakcie cítiť bolesť a traumu, neviem, čo sa ti stalo. Aj keď asi nie si panna, chcem ti povedať, že vždy môžeš začať odznova, vždy si môžeš povedať, teraz už budem žiť inak. Ak sa už aj fyzické panenstvo nedá vrátiť, Boh stále ponúka každému duchovné panenstvo, aj tebe. Stačí ísť a vyznať mu svoje pochybenia a tvoja duša bude čistá a nevinná.

Prosím, prečítaj si ešte raz, čo som napísala, bez hnevu a s otvoreným srdcom. Je to ponuka aj pre teba. Aj ty máš vo svojom vnútri ukrytú duchovnú krásu, ktorú je potrebné odhaliť svetu, aby bol lepší a krajší.

Hopahop

Ukulele podla toho ako pises,zjavne ta niektora z tych pann kopla do riti :) Ano,tie zeny spoznali lasku muza..ci skor lasku niekolkych muzov :)