Za pár mesiacov budem mať 18 a stále som sa s nikým nemilovala. Ponuky na sex, aj iné ako kamaráti s výhodami, boli ale ja som ich domietla. Občas sa len tak pozastavím nad tým ako to ľudia v mojom veku berú a občas sa cítim ako z inej planéty. Prvýkrát som sa bozkávala s chlapcom v 16 (ak nerátam opité kamarátky :D) a aj poslednýkrát (zatiaľ). Zatiaľ som nenašla nikoho s ktorým by som si sadla povahovo a aj "chemicky". Aký máte názor na to vy? Či len ja som taká, ako z inej planéty :)
Onedlho 18 a panna
A ešte :) Fantasyi, ak si myslíš, že túžim po nejakom "fejme" z fóra a byť oslavovanou, lichôtkami obsypanou :D tak nech tak je. Čakala som že tu budú aj takéto negatívne odozvy.
V 16-tich po prvy krat bozkvala a v 17-tich uvazuje o strate panenstva? neni to torchu priskoro?
mne to pride skor jak z romskej stvrti, nez inej planety - tam by ta mali este za svaticu, no jedine tam....bo oni s tym zacinaju o trosku skor, no fakt len o trosku
Vysoko sa ospravedlňujem, že som nespomenula že tieto odpovede mi pomôžu v práci na začiatku školského roka (niekto má rád keď má veci už dopredu). Toto je lepšie ako robiť dotazníky ;)
No mne zas idu na nervy tieto temy, ze ste panny. Tak ste, to ma koho zaujimat? Ked nechces byt, tak sa s niekym vychrap, alebo zostan navzdy panna a cakaj na princa na bielom koni.
To fakt uz dnes ludia pisu na internet kazde svoje hovno?
proste chora doba..
no, si z planety "mam mozog a vazim si svoje telo". bud rada za to aka si, okrem toho riesit ze v 18 si este panna je fakt chore - nie z tvojho hladiska, ale z toho, ze to uz co musia mladi ludia okolo teba robit, ked mas v 18 pocit, ze si nieco zaspala.