Za pár mesiacov budem mať 18 a stále som sa s nikým nemilovala. Ponuky na sex, aj iné ako kamaráti s výhodami, boli ale ja som ich domietla. Občas sa len tak pozastavím nad tým ako to ľudia v mojom veku berú a občas sa cítim ako z inej planéty. Prvýkrát som sa bozkávala s chlapcom v 16 (ak nerátam opité kamarátky :D) a aj poslednýkrát (zatiaľ). Zatiaľ som nenašla nikoho s ktorým by som si sadla povahovo a aj "chemicky". Aký máte názor na to vy? Či len ja som taká, ako z inej planéty :)
Onedlho 18 a panna
Netrápila by som sa niečím takýmto.
To najkrajsie co zena ma je dusa a nie blana. Tu blanu nebude mat navzdy. Raz jej ju niekto rozdrapi a uz nebude nic?
Tu blanu nenormalne precenujete. Robite zo seba nieco vynimocne len kvoli blane a ste len zakomplexovane chuderky lebo vam ju nikto nechce roztrhnut. Kupcite so svojou blanou. Date ju roztrhnut niekomu vynimocnemu kto da viac. Kolko takych predava svoje panenstvo cez internet. Aj tu sa chvastate s blanou a hladate chudaka co da viac. Nie ste nic vynimocne ste hnusnejsie nez normalne zeny ktore uz poznali lasku muza a nehrali sa na zablanene princeznicky co si vyberaju a nakonecostanu stare panny.
Panenstvo nie je iba "blana". Je to niečo viac, niečo veľmi krásne a príťažlivé, asi to najkrajšie, čo dievča a žena môže mať, jej čistota. Hovorím o panenstve, pre ktoré sa vedome rozhodla, nie o fyzickom panenstve "panny", ktorá už čo to s mužom skúšala, ale z rôznych príčin k pohlavnému styku ešte nedošlo.
Teším sa, že sú tu ešte muži, ktorí si panenstvo u dievčaťa vážia a vedia ho oceniť. Také dievča totiž pozná svoju hodnotu. Má príležitosti, ale odmieta ich, lebo vie, že sa chce ponúknuť tomu pravému ako úplný dar. Tomu, ktorého ešte teraz nepozná, ale pre neho jediného si stráži svoje srdce i telo. Keď sa raz bude s ním milovať ako so svojím manželom, povie mu a nebude klamať: som celá tvoja. A jej telo mu to povie tiež: si prvý, nikto pred tebou nedostal nič zo mňa, lebo som to uchovala len pre teba. Dievčatá, ktoré tak ľahko zahodili svoje panenstvo, si to uvedomujú, ak aj príde ten pravý, už mu nemôžu dať svoje panenstvo, to si už vzal dávno niekto, kto za to ani nestál a teraz je kdesi preč. Oni o panenstvo ľahkovážne prišli, ona panna ho nestráca, ponúka ho v láske manželovi. A manžel ju o panenstvo nepripraví, ale ho od nej s láskou prijíma ako jej svadobný dar a uchováva vo svojom srdci až do smrti.
Skutočný muž je hrdý, že dostal pannu za manželku, cíti sa byť poctený: ona čakala na mňa a nedala sa zlomiť sladkými rečami tých, čo sa ju pokúšali zviesť. Nepoužívala svoje telo, aby si k sebe pripútala muža, a mohla si tak s ním nezáväzne užívať. Nepristúpila na to, aby ju niekto objímal, videl ju nahú a plnil si na nej svoje sexuálne túžby a pritom jej nebol schopný sľúbiť vernosť. Čakala na ozajstného muža, ktorý by ju skutočne miloval a nebál by sa jej zaviazať sľubom lásky. Nebola ľahkou korisťou, jej opakované nie v minulosti dáva o to väčšiu váhu a silu slovku áno, ktoré teraz hovorí mne. Bola uzamknutou záhradou, do ktorej sa rozhodla dovoliť vstúpiť len jednému a som to práve ja, aká to pocta!
Nie, panenstvo nie je len blana. Je to rozhodnutie byť čistou a nevinnou v srdci, myšlienkach, túžbach, predstavách a čistou i telesne. Cudnou v obliekaní a v správaní v kontakte s mužmi. Pri takej žene sa muž cíti ako ozajstný muž, cíti, že ho taká žena robí lepším a silnejším. Pri nej sa nemusí báť, že použije svoje zvodné ženské telo, aby nad ním zvíťazila, aby si ho omotala okolo prsta. Nie, jej ide o to, aby ju miloval takú, aká je, aby miloval v prvom rade jej dušu a srdce, nevolí si ľahšiu cestu prebudenia sexuálnej žiadostivosti muža po jej tele, a tak si ho získala. Chce pravú lásku a dokáže na ňu trpezlivo čakať.
Dievčatá, nechcete byť takouto ženou? Ak už aj nie ste panny, lebo ste nevedeli, aké ste boli krásne a svet vás oklamal, že ak nepristúpite na sex, nebudete mužom milované, ešte stále sa môžete rozhodnúť byť ženou, ktorá si bude vážiť samú seba a bude čakať na svojho manžela. Ak by sa vám nejaký muž za to smial, tak taký si vás nezaslúži! Ako vidíte, ešte je kopec mladých mužov, ktorí sa vedia tešiť čistému dievčaťu ako vzácnej perle, ktorú našli!
Panenstvo sa strasne precenuje.
Je to iba blana, ktoru si mozes hocikde a hocikedy pretrhnut, nie iba pri sexe.
Konečne normálna baba, aspoň si u nej je čo vážiť !, čo má rozum. Málo je takých, takú ,keď niekto si vezme za ženu, musí jej viac tolerovať a je uctivejší. Aj život majú ženy v manželstve ľahší. Výnimka potvrdzuje pravidlo.
Zavidia ti,lebo ten najkrajsi dar pre milostny zivot oni zahodili do kosa a teraz si im trnom v oku. Prehrali a teraz zavidia,radi by ta namocili do tej spiny v ktorej su oni sami. Budu preto na teba utocit,klamat,navadzat,mat ironicke poznamky,ale urcite sa nedaj.
Len sa prosím nepodriaďuj tým ovciam vonku, lebo práve to ťa robí výnimočnou ...nech ťa panenstvo neserie a normálne si ži ako ja a vyrovnaj sa s tým
ani mňa už panictvo neserie a v podstate som rád, že som sa nepodriadil tým ovciam, lebo mám vlastnú hlavu a nepotrebujem sex na jednu noc ako ostatní ...a ak by mal predsa len niekto narážky na to, tak ho nerieš, lebo zvyčajne tí čo sa najviac vysmievajú sú samy práve panici/panny ...ak to nebudeš riešiť bude to to najlepšie a uvidíš, že aj láska skôr príde :)
Pati2: Ty si presne ako ja zmýšľaním, ako ja keby som to písal :D ...len som chalan a o 7 rokov starší od teba ...a tiež som ponuky mal, ale nechcel som, neláka ma to a stále čakám na tú svoju pravú ...nemám v tom ani žiadne náboženské dôvody, že som panic, ani nečakám do svadby s tým, len nechcem mať ženu na jednu noc a chcem si nájsť už na stálo :)
Mesačny princ a vieš, co sa dialo pred tou scenou na namesti? v inom meste sedel za pocitacom muz s prestrelenou hlavou na stole a v obyvaku sedel strelec aj so zenou toho muza a pozerali film...este pred tym nez pojdu spolu potom na cintorin... a niekomu zvonil telefon, ale mal ho prave vypnuty...:D:D:D
"Co si pomyslia, ked som ESTE panna?"
"Co si o mne pomyslia, ked UZ panna nebudem?"