Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
no ja vam povjem svoj pribeh...najskor som si roztahoval nausnicami..hrubka 1,2 potom 1,6..potom som si dal sparatko..tycinku do usi potom som mal taku kusok umelej hmoty co som ukradol mame z malovatka na oci... to som roztiahol nejak na 8mm a teraz si tam davam obaly z pera samozrejme trosku zrezane aby som nemal taku dlhu hovadinu v uchu momentalne som na 1,1 cm a roztahujem to uz asi 1,5 mesiaca...so zapalmi som nemal problem...akurat raz ale to som si tam iba dal trochu alpy okolo a potocil s tym aby sa to tam dostalo...netreba to unahlit podla mna..trpezlivostruze prinaasa;)
ako ja nechapem ze co tu pisete ze za pol hodinu ste si roztiahli ucho ja mam v uchu 1cm a neroztahovala som to ani 5min :D
je normalne ked ti tecie krv.. ale neroztahuj to prilis rychlo vtedy by ti krv nemala tiect
no ludia, co tu citam ze si to roztahujete ihlicami a sparatkami atd.? ved sa uvedomne je to nechutne a urcite aj nepekne. to FIMO alebo ine roztahovaky nestoja az tak vela, tak zainvestujte trosku do toho....
ja som si kupila v umeleckyh potrebach FIMO, vytvarovala som si tvar a velkost aku som chcela, a upiekla som si to v rure. momentalne mam asi 4 mm. a pokracujem v roztahovani ;)
ludia moze mi niekto poradit??? roztiahol som si ucho na 4-5 mm a strasne to boli ked chcem viac... myslite ze mozem v roztahovani pokracovat???
cawte ja mam tiez 5mm a objednavam z netu 10mm roztahovak...ked som roztahovala ucho bolo to dost bolestive prve 3 dni ale v pohod som to zvladla najprv ucho napuchlo ale potom sa to stratilo...pouzila som ihlicky tiez z netu takze na nete sa to da splasit bez problemov a za lacno...
pre chezz: roztahovaky su na to aby si si ucho moho, samovolne doma roztahovat a rychlejsie nez v studiu... a vyjde ta to lacnejsie roztahovakom nez zaplatit za tri popjebkane milimetre 20 eciek... za 8 eur kupim dva roztahovaky a mam za dva tyzdne pekny tunel... asi tak