Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tunel do ucha

dzidzuska

hlavne roztahujte pomaly! inak si mozete vela ubliit roztrhnut dierku atd. Ja mam 8 micky najlepsie prvy tunel je davat silikonovy nezatazi tak uchu a prisposobi sa navyse je lacny

misqa

mne poradili kamarati ze si to mam roztiahnut stetcom dala som si povedat odstrihla som stetec a pomaly po dni som si dierku roztahovala a mam ju roztiahnutu zatial na 6mm ale chcem na 8-10 ja mam skor problem kde si kupit tunel neviete poradit aj vy mne?

majka__

fuj nepaci sa mi to. ale to je kazdeho osobny pocit. ale vazne by ma zaujimalo, ako bude tvoje ucho vyzerat tak o 10 rokov (ked dospejes - ak si dieta...)

Makitka

Osobne by som si to rada dala ale iba taký maličky ... mam 15 rokov nižšej postavi prefarbene ryšave vlasy pierc v jazyku a pupku u ofinkou a myslim ze by mi to pristalo ...velke tuneli sa mi velmi nepacia ale nemam nic prosti je to každeho osobná vec si myslim ...

Mixacka

Neviem preco tu niektory odhovarate ludi od tunelov,ak sa im to paci tak nech to maju...preco by nas nemali zamestnat?...jednoducho mala som tunelik asi 5mm wybrala som si ho dala som 3ku a hned asi tak po 3-4 dnoch zrastol na mensi a prisposobil sa tomu 3mm ...;) takze naozaj neviem co tu niektori riesite...a nestarajte sa do veci inych ;) dakujem za pochopenie :) !!!

malickasom

ludia vy si myslite ze vas niekto niekedy zamestna s takymi nechutnymi dierami v usiach? no way...tak maximalne v bare tretej cenovej kategorie alebo tetovacom studiu...tak by som si dvakrat rozmyslela ci si dam nieco take viditelne cim vase usi ostanu poznacene uz nastalo...