Ahojte. S frajerom sme sa dali prednedávnom opäť dokopy, po 3 mesačnej odluke, stále nás to ťahalo k sebe... Zvyčajne mal na pozadí mobilu nás dvoch, ale počas tej doby čo sme spolu neboli si tam dal nejakú vyprsenú ženskú. Keď sme sa dali opäť dokopy povedala som si, že nejdem do neho ohľadne toho rýpať a sama počkám, či si to zmení. Zmenil si to za našu fotku asi po týždni-dvoch. Včera som mu posielala nejaké fotky čo chcel z môjho mobilu do jeho a ako si ich prezeral uvidela som tam asi 10 fotiek podobných vyprsených ženských. Akosi ma to zobralo a povedala som mu, že načo to tam ešte má , či si nad nimi honí alebo čo. Povedal, že si ich hneď vymaže a tak aj urobil. Naštvalo ma to hlavne preto, že som ho považovala za slušného chlapa, má milión aktivít, vlastnou pracovitosťou si chce zabezpečiť dobrý život, viem, že je verný, ale nečakala som, že si takéto fotky nasťahuje do mobilu, resp. si ich tam nechá aj potom čo sme vo vzťahu. Čo myslíte, preháňam to? Argument, že všetci chlapi sú takí a majú to v génoch mi nepríde adekvátny...
Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy
ale joj,
napriklad aj moja mamca pouziva ! :D (a ja som uz tiez 20+ :D)
Ja som sa mu nehrabala v mobile,uvidela som to náhodou keď na ňom niečo robil. Nemam extra veľké prsia a ani po tom netuzim,ale viem že jemu sa asi páčia.Ja som len od NEHO,co myslím že ho dobre poznám,necakala že tam takéto obrázky bude mať...
A čo ti na tých prsnatých ženských vadí? Ty máš malé prsia? Jemu sa asi páčia veľké, tak čo narobíš. Dáš si kvôli tomu silikóny? Je to jeho vec, jeho súkromie. To, čo si myslí a čo sa mu naozaj páči, to aj tak možno nikdy nezistíš. Nechcite všetky aby chlap rozmýšľal presne ako vy. Aj vy máte svoje tajomstvá, je to normálne.
moj byvaly mal na instagrame polajkovane napriklad kadeco, kdejake zeny a hovadiny
nikdy v zivote ma nenapadlo to riesit
Mám 26. To so všetci myslíte že preháňam a ze je tu úplne normálna vec?
prepac ale kolko mas rokov?
co by si robila keby si mu namiesto tej prsatej zenskej nasla fotky nejakej riadnej panskej c i c i n y ?
*
bud rada ze tam ma tie zenske a tajne sa nehrava s chlapmi na vlacik .... a mozno tie nahate zenske su len zastierka :D no neviem teda...
Pracuj na svojom nízkom sebavedomí