Ahojte. S frajerom sme sa dali prednedávnom opäť dokopy, po 3 mesačnej odluke, stále nás to ťahalo k sebe... Zvyčajne mal na pozadí mobilu nás dvoch, ale počas tej doby čo sme spolu neboli si tam dal nejakú vyprsenú ženskú. Keď sme sa dali opäť dokopy povedala som si, že nejdem do neho ohľadne toho rýpať a sama počkám, či si to zmení. Zmenil si to za našu fotku asi po týždni-dvoch. Včera som mu posielala nejaké fotky čo chcel z môjho mobilu do jeho a ako si ich prezeral uvidela som tam asi 10 fotiek podobných vyprsených ženských. Akosi ma to zobralo a povedala som mu, že načo to tam ešte má , či si nad nimi honí alebo čo. Povedal, že si ich hneď vymaže a tak aj urobil. Naštvalo ma to hlavne preto, že som ho považovala za slušného chlapa, má milión aktivít, vlastnou pracovitosťou si chce zabezpečiť dobrý život, viem, že je verný, ale nečakala som, že si takéto fotky nasťahuje do mobilu, resp. si ich tam nechá aj potom čo sme vo vzťahu. Čo myslíte, preháňam to? Argument, že všetci chlapi sú takí a majú to v génoch mi nepríde adekvátny...
Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy
Vďaka za názory, máte asi pravdu. Len ma to naštvalo, lebo ja si do mobilu žiadne obrázky polonahých chlapov nesťahujem, nezáleží či som vo vzťahu alebo nie....Ale ak sa na to potrebuje pozerať tak ok..keď mu nestačí, že má doma vlastnú ženu...Chlapi sú niekedy svine.
Aha, mas 26 no si dospela zena, je celkom fajn pochopit, ze sexualita je normalna vec. Teba ma rad, ale sexualne ho moze pritahovat kadeco ine. Ak budes ziarlit hnevat sa prikazovat mu aby to a to vymazal a aby robil to a to bude to zbytocne a nic sa tym nevyriesi. Jemu sa to tak ci tak bude pacit. Bud rada, ze mu nevidis do hlavy, ziarlila by si omnoho viac keby si vedelaco vsetko sa mu este paci. No takato ziarlivost je fakt detinska. Len si tym ludia komplikuju vztahy, ze sa na niektore veci nevedia povzniest ;) Cim viac mu to budes zakazovat tym viac ho to bude lakat, nie nadarmo sa vravi, ze zakazane ovocie najlepsie chuti ;)
Ria, moj nazor nato co si napisala je ze si este nevyspela a detinska ked to riesis do takej miery, ze si s tym schopna prist na forum ako so skutocnym problemom. Zrejme mas pod 25 rokov, vtedy to je este akceptovatelne. Ak mas viac tak by som sa zamyslela ci ti vobec treba vazny vztah....ci by si si nemala este uzivat slobodu, studovat a do vztahov psychicky dozriet ;)
a k tvojej otazke: ano, prehanas to :)
Mne vcera moj nie prave najtriezvejsi frajer priznal, ze tie baby z netu su krajsie ako ja, tak ai och pozera...takze teraz rozmyslam, naco su vlastne s nami. Cakaju na nieco lepsie? :( Krasa nie je vsetko, ale keby sa take okolo nich tocia, tak pochybujem, ze by sa dlho urdzali a boli verni....
Ma v mobile tie vyprsene baby, pretoze sa mu pacia. Ked si to vymaze, neprestanu sa mu pacit. Takze to je podla mna jedno...Necakaj, ze sa mu budes pacit len ty. Podla mna si ich pri sexe s tebou predstavuje namiesto teba - bezna vec.
Ženy majú svoju mentalitu, aj muži majú svoju mentalitu a zvykne sa hovoriť, že všetky/všetci sú také/sú takí. Asi to bude pravda. To musíš, (ak chceš) zistiť ty, takže sleduj, čo sa bude diať ďalej. Spoznávaj svojho chlapa a neber mu jeho vyprsené hračičky, on sa nezmení, uloží si vyprsenky niekde do trezoru... kam ty nemáš prístup. Ty to nepreháňaš, ale ani on to nepreháňa... jednoducho taký je a ťažko sa zmení.
Áno Ria, ak je to zdravý chlap, tak je to úplne normálna vec. Radšej nech. to má skryté v mobile, akoby si to mal vycapovať na socialne siete.
Už je pod papučou! Kvôli tebe ich chudák vymazal.
to ze si to ty necakala neznamena ze ich tam mat nebude
ja som necakala od svojho frajera ktoremu som na 100% verila ze bude svoju byvalu k sebe pozyvat domov napriklad :D
deju sa veci co necakas, bud rada ze tebe sa deje len toto a nehladaj problemy :))
Muža nikdy dobre nespoznáš. A ani on teba. To je naivita.