Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy

Príspevok v téme: Priatel ma fotky prsatych zien aj po tom co sme sa dali dokopy
Ria123

Ahojte. S frajerom sme sa dali prednedávnom opäť dokopy, po 3 mesačnej odluke, stále nás to ťahalo k sebe... Zvyčajne mal na pozadí mobilu nás dvoch, ale počas tej doby čo sme spolu neboli si tam dal nejakú vyprsenú ženskú. Keď sme sa dali opäť dokopy povedala som si, že nejdem do neho ohľadne toho rýpať a sama počkám, či si to zmení. Zmenil si to za našu fotku asi po týždni-dvoch. Včera som mu posielala nejaké fotky čo chcel z môjho mobilu do jeho a ako si ich prezeral uvidela som tam asi 10 fotiek podobných vyprsených ženských. Akosi ma to zobralo a povedala som mu, že načo to tam ešte má , či si nad nimi honí alebo čo. Povedal, že si ich hneď vymaže a tak aj urobil. Naštvalo ma to hlavne preto, že som ho považovala za slušného chlapa, má milión aktivít, vlastnou pracovitosťou si chce zabezpečiť dobrý život, viem, že je verný, ale nečakala som, že si takéto fotky nasťahuje do mobilu, resp. si ich tam nechá aj potom čo sme vo vzťahu. Čo myslíte, preháňam to? Argument, že všetci chlapi sú takí a majú to v génoch mi nepríde adekvátny...

Amy Anderssen

a este, chlap by ti neotrcal fotky nahatych ceckatych bab ak by si na nich honil alebo tajne ich ocumoval a fantaziroval popri tebe! skor by sa to snazil skryt tak aby si ich nevidela, cize ma ich tam len tak, neznamenaju tie obrazky pre neho nic zvlastne, len nejake nahate baby..mozno mu to kamarat poslal a z prdele to tam ma, nechce sa mu to mazat..na tvojom mieste to az tak neriesim, ak sa v tom budes vrtat a zacne mat z teba taky ten pocit, ze si niesi nim a vasim vztahom ista mozes vyrobit realny problem

Amy Anderssen

Moja priatelka ma plny komp fotiek Amy Anderssen pretoze sa jej paci jej styl ... na tablete ju mame na ploche, a ?
Asi sa tvojmu take baby pacia, asi si taka nijaka, sucha...ktovie

Ute

Marunka, ak máš takéto názory - citujem tvoje predošlé vyjadrenie:

"Ute, ja sa nemám prečo nad sebou zamýšľať :) Ja som si takého partnera nevybrala a keby som mala chlapa s obrázkami žien v mobile, tak nemám právo mu do toho zasahovať :) Lebo len nezrelý jedinec si namýšľa, že má právo zasahovať do týchto záležitostí svojho partnera..
Mino iného, nečítala som nikde o tom, že sa pred ňou prekecol a že potrebuje takéto stimuly. Keď je tak, zakladateľka témy sa musí s partnerom porozprávať a riešiť to s ním, nie s nami na fóre. Stojím si však za tým, že fotky hoc ako odetých či neodetých žien nie sú dôvodom na žiarlivosť :)" - koniec citátu.

Teda, keď máš takéto názory, tak by si sa rozhodne mala nad sebou vo vzťahu k tejto téme, zamyslieť.
Prečo? Lebo sa zrejme považuješ za zrelého jedinca, a niektorí iní sú naopak nezrelí...atď., asi rozumieš o čom hovorím. A tiež preto, prečo by sa zakladateľka témy nemohla opýtať na fóre na názory rôznych ľudí na túto tému. Možno, že zakladateľka témy nie celkom správne formulovala svoje myšlienky, ale je dosť možné, že práveže ich formulovala úplne presne...zamysli sa...trošku viacej (trebárs aj nad sebou, bez urážky), takže nie som si celkom istá, že fotky hoc ako odetých či neodetých žien nie sú dôvodom na žiarlivosť :(. Ibaže, predovšetkým tých neodetých...

lLily

hranica medzi citovou a fyzickou neverou je velmi ale velmi tenka

chlapov by skor mali trapit vyznania lasky jeho zeny voci inemu chlapovi, ale co tam po tom, sak su to len pismenka a ona kamosov proste lubi

lLily

"No chcel som tym povedat ze kebyze mi priatelka ukaze mobil a mala by tam na ploche holeho muza tak by som sa asi praskol od smiechu :D"
a ked by toho muza bozkavala na jeho holu hrud, tak takisto? ja sa tiez takym vztahom iba smejem

MEDULIENKA7

RIA123-velmi dobre si im to vysvetlila......nechápavcom.
Jednoducho a stručne.
Oni si všetci títo muži akosi nevedia( alebo nechcú) predstaviť,či by sa im to páčilo,keby to bolo naopak.
To,že by sme my-ženy mali v mobiloch fotky kdejakych krásavcov,a nebodaj ešte nahých.Myslím,že niektorym by možno mužské ego utrpelo.Ale netvrdím,že všetci muži sú rovnakí,to rozhodne nie sú.

DoktorExitus

Netreba z toho také halóóó robiť, koľkí z nás maju nejaku foto herečky alebo herca na monitore alebo v mobile a nezname na to že hneď idem podvadzať. Tak sa mu niečo na tých babách páčilo zrejme ma rád respiračné typy a to neznamena hnď že ta nema rad a pod. Netreba to baby zbytočne komplikovať :D

RIa123

Prezývka 055 nemusí to byť zrovna chlap s holým prirodzením, ale ide o príklad, že by som si tam proste dala polonahého chlapa čo má niečo, čo sa mi páči a môj frajer to nemá. Podľa teba by si sa zasmial, keby si to uvidel vo frajerkinom mobile, ale neverím, že by si o tom potom nepremýšľal a netrápilo by ťa, prečo tam nemá na teba, ale nejakého cudzieho chlapa...